2010. október 30., szombat

Cicás tusvonal élénk rúzzsal

A cím elég jól elárulja, milyen sminkről van szó, úgyhogy ehhez nem is fűzök többet.

Heavy liner & bold lips :)


Több képért és a használt termékek lsitájáért katt a továbbra!

More pics and list of products used after the jump


2010. október 24., vasárnap

Füstös szem egy kis extrával

A füstös szem mindenki kedvence, mindenkinek jól áll, ha megfelelően van elkészítve, és gyakorlatilag bármilyen alkalomhoz megállja a helyét. Ha nem variáljuk, akkor viszont elég hamar unalmassá válhat. Szerencsére a lehetőségek tárháza határtalan, ez most egy a sok közül, hogy hogyan is dobhatjuk fel a jó öreg fekete füstöst :)


Több képért és a használt termékek listájáért katt a továbbra!

More pics and list of products used after the jump.


2010. október 20., szerda

Szépülj egészségesen! - Zuii Organikus Sminktermékek


Ma egy különleges márkával szeretnélek titeket megismertetni, ami szerintem a legtöbbetek számára új lesz. Nekem is új volt, és nem csak abban az értelemben, hogy nem találkoztam még vele, hanem tényleg, ez valami ÚJ. Nemrég fedeztem fel a Zuii-t, és Mártai Mariannának köszönhetően lehetőségem volt közelebbről is megismerkedni a termékekkel. A különlegesség az organikus mivoltában rejlik, tehát mentes mindenféle csúnya, rossz és gonosz kemikáliától, ami a legtöbb sminkmárka termékeiben megtalálható. Csakis természetes anyagokat tartalmaz, és a legjobb az, hogy nem kell kompromisszumot sem kötnünk a szépséges színeket illetően!
Szeretném előre leszögezni, hogy ez nem egy szponzorált bejegyzés, én magam kerestem fel a Zuii-t, mert nagyon érdekeltek a termékek, és mert úgy gondoltam, titeket is érdekelhet, és hasznos is lehet többet tudnotok/tudnunk róla. 


A teljes bejegyzés olvasásához katt a továbbra!


2010. október 18., hétfő

Kívánságműsor van! :)

Akik követnek Twitteren, azok már tudhatják, hogy hamarosan sor kerül az első videóra. Szuperizgatott vagyok! :) Úgy gondoltam, szavazásra bocsátom, hogy mi legyen az első videómban, mert olyat szeretnék csinálni, amit szívesen néztek. Öt különböző sminket dobtam össze a szavazás kedvéért.
Tudom, a képek kicsik (és a kivitelezés sem 100%-os), ez azért van, mert csak arra szolgálnak, hogy legyen egy elképzelésetek arról, hogy mégis milyen sminkről is van szó.

1. Fekete füstös szem egy kis extrával
Ezt találtam ki olvasói kérésre a fekete bőrdzsekihez - fekete füstös szem, amit feldob a mozgó szemhéj közepére felvitt pigment (ami amúgy sokkal intenzívebb és feltűnőbb, mint ahogy itt látszik).


2. Kék és lila smink
Talán elsőre kicsit túl merész a színkombináció, pedig higgyétek el, akár egy hétköznap délutáni programra is simán hordható. Imádtam magamon ezt a világoskéket, pedig nem vagyok nagy kékes:)

3. Egyszerűen elkészíthető 'cut crease' feketével és pinkkel
Aki most ismerkedik a "cut crease" stílusú sminkkel, annak megkönnyítheti a dolgát, ha ezzel a technikával kezdi a gyakorlást. 

4. Nyárias hangulatú smink
Nekem nagyon jó kedvem lett ettől a sárga-pink-lila sminktől, kicsit visszahozta a nyári hangulatomat :) Itt egyébként bemutatnám, hogy hogyan készíthetünk matt szemhéjpúderből fényeset.


5. Drámai barna füstös szem
A belső szemzugba felvitt fehértől kifelé folyamatosan sötétedik, egészen feketébe átmegy.


Melyiket szeretnétek elsőként látni?

Egyébként itt megírhatjátok azt is, ha régebbi sminkjeim közül szeretnétek valamelyiknek megnézni az elkészítését, vagy ha van elképzelésetek, kívánságotok egy általatok megálmodott sminkről, amit szívesen látnátok általam kivitelezve :)

2010. október 16., szombat

Smink reklámok - hagyod magad átverni?

Hogy miért is írok most erről? A minap kezembe került egy Avon katalógus, amiben az alábbi képpel reklámoztak egy göndörítő szempillaspirált. Ez olyan durva, hogy már nem is vicces. Rendesen felhúztam magam rajta, és nagyon kikívánkoznak belőlem ezzel kapcsolatban a gondolatok. Na nem szeretném az Avonra kiélezni ezt a dolgot, mert azt hiszem, egytől egyig az összes kozmetikai cégre igaz lehet, akik modellekkel reklámozzák a termékeiket, csak most épp az ő nyomtatott formában megjelent hirdetésük hozta ki belőlem ezt a fröcsögést, fogadjátok szeretettel.


Szemöldökig érő gigapillák?

2010. október 15., péntek

Vélemény / teszt - BeYu színes szemceruzák

A színes szemceruzák túl kevés figyelmet kapnak a hétköznapokon. Bevallom, tőlem is. Úgyhogy épp itt az idő ezen változtatni! A kedvenceim az idáig próbált/tesztelt márkák közül jelenleg a BeYu színes szemceruzái, mert hatalmas a színválaszték, elfogadható az ár, és természetesen maga a termék sem rossz.


Több képért, színmintákért és véleményért katt a továbbra!

2010. október 12., kedd

Sminkvásárlás - az Ázsia Centerben?!

Nagyon izgatottan vártam a hétvégét, mert be volt tervezve az Ázsia Centerezés. Smink kiegészítőket akartam nézni elsősorban, de nyitott voltam esetlegesen a sminktermékek iránt is, ha látok valami olyat. A legfontosabb egy jópofa sminktartó lett volna, amivel kapcsolatban részletes elképzeléseim voltak (jól mutat a polcon, átlátszó vagy szép mintás, fiókos, rekeszes stb stb), hát természetesen hasonlót sem találtam. De azért nem volt eredménytelen a kis kiruccanás.


A teljes bejegyzés olvasásáért katt a továbbra!


2010. október 10., vasárnap

Klasszikus smink piros ajkakkal - FOTN

A cím mindent elmond, ez egy klasszikusabb, alkalmi smink. A szemet egyszerűen sminkeltem ki, bézses szemhéj egy kis fekete füsttel a külső V-ben. A számra piros került, de nem az az feltűnő, tüzes, "csak-egy-szájat-látok-rajtad" vörös, hanem egy sokkal könnyebben viselhető, korallos árnyalata - a Viva Glam Cindy szájfény. Szájfény ugyan, de olyan a fedése, mintha folyékony rúzs lenne. Tökéletes választás azoknak, akik hozzá akarják szoktatni magukat a piros szájhoz (mint én).

Classic makeup. I kept the eyes simple with a shimmery beige lid and a little black smokeyness in the outer V. I used a softer shade of red on the lips, not that in-your-face bright kind of red. It is a lipgloss actually but it's so opaque as a lipstick in liquid form. Viva Glam Cindy lipglass that is. Probably the best choice for those wanting to get used to wearing red on the lips (me!). 


Több kép és a használt termékek listája a tovább után.

More pics and list of products used after the jump. 


2010. október 9., szombat

Sminkkel.com Shop szerzemények

Már nálam vannak ezek a dolgok jó néhány napja, de csak most volt időm (és megfelelő fényviszonyom) lefotózgatni őket. A szájfényt és a szempillát én vettem a Sminkkel.com oldal webáruházából, a szemhéjpúdert és a Barry M varázspor mintákat pedig kaptam mellé Vikitől. Utóbbiakat egy későbbi, külön bejegyzésben fogom tesztelni.


Több képért, véleményért és színmintákért katt a továbbra!


2010. október 7., csütörtök

Sminkecsetek

Már kértétek néhányan, hogy írjak egy kicsit a különböző sminkecsetekről és azok használatáról. Összegyűjtöttem hát az általam leggyakrabban használt darabokat (és néhány kevésbé kedveltet az összehasonlítás kedvéért), amiknek külön-külön a lehetséges használati módjairól is megosztom a gondolataimat. Főleg szemhez használatos ecsetek lesznek, mivel arcra kettőt, néha hármat használok csak. Remélem sokatoknak hasznos lesz a bejegyzés, és nyugodtan kérdezzetek akár a kommenteknél, akár e-mailben, ha valamiről több információra lenne szükségetek!
(És előre is bocsánat, hogy némelyik ecset nem lett szépen megtisztítva a fotók előtt.)

Sorry my lovely international readers, this is a long a$$ post so no english this time! 


A teljes bejegyzés olvasásáért katt a továbbra!

2010. október 6., szerda

Twitter

Beadtam a derekam, regisztráltam a Twitterre! Kövessetek, ha kíváncsiak vagytok a rövidebb hírekre velem, a bloggal, szépségápolási témákkal és termékkel vagy bármi más random dologgal kapcsolatban! :)
Itt tudtok követni: http://twitter.com/livinprettyblog


Yeah, I finally signed up! Follow me if you want to be updated on news about me, the blog and everything beauty.
You can follow my tweets here: http://twitter.com/livinprettyblog

2010. október 4., hétfő

Extrém smink / Cut Crease Look

Olvasói kérés volt, hogy készítsek egy extrémebb sminket, nekem ez jutott hirtelen eszembe, remélem kielégíti az extrém fogalmát.:) Nekem az tetszik benne, hogy amellett, hogy szokatlanabb, simán hordható, legalábbis én abszolút elmennék így bulizni. Sőt, talán legközelebb így megyek! :D Igazából most csináltam először ilyen cut crease stílusú sminket, ahhoz képest nem lett olyan rossz, azt hiszem, bár látom a hibákat. :) Egyébként ez a kedvenc sminkelési formám, agresszív és dögös. Nem is tudom, én magam miért nem csináltam korábban ilyet. Megyek is a sarokba elszégyellni magam.

One of my readers reqested an extreme look, and this is what I came up with. The thing I like about it is that it's still absolutely wearable, at least I would surely wear it for a night out or something. Honestly this was my first time doing a cut crease look, it's not that bad for a first one is it? This kind of makeup is my favourite by the way, I have no idea why I haven't tried it before!



Több képért és a használt termékek listájáért katt a továbbra!

More pics and list of products used after the jump.

2010. október 3., vasárnap

MAC & Disney - Venomous Villains kollekció - szerzemények és gondolatok

Igaz már pénteken megvoltak a kis dolgaim a kollekcióból, de csak tegnap kaptam kézhez őket. Sajnos én nem tudtam volna délelőtt eljutni egyik üzletbe sem, viszont drága barátom volt olyan rendes, hogy elment nekem nyitásra értük. <3 Ami utólag nagyon is jó ötletnek bizonyult, ugyanis mikorra én odamentem, már az egyik termék el is fogyott. Ebből a kollekcióból két dologgal voltam úgy, hogy azokról látatlanban tudom, hogy kellenek, elég képet láttam róluk, és mindegyiken imádtam őket. A többivel kapcsolatban azt gondoltam, hogy azért megnézem élőben, ha elfogyott hát elfogyott, nem érdekeltek annyira. Próbálok egy rövidke áttekintést is adni nektek most a kollekcióról, bár nyilván nem próbáltam végig mindent, ki is néztek volna érte azt hiszem.:))


Több kép, színminták és vélemények a tovább után.


2010. október 2., szombat

Köröm ihlette őszi smink Barry M varázsporokkal - FOTD

Valamelyik nap a körmömet nézegetve hirtelen ihletet kaptam egy smink elkészítésére a hozzá használt színekkel. Nemrég ismét kaptam a szuper aranyos Vikitől egy adag Barry M varázspor mintát (színminták később), úgyhogy gondoltam, miért ne használjam hozzá azokat, szinte minden megtalálható volt köztük, ami a sminkhez kellett. Egyébként lehetne ez a "hétköznapi smink egy kis extrával" második része is akár. :)

I've been inspired to do a look based on the colours of my nails. Last week I received some samples again from the super nice Viki, so I thought why not use those, I had almost all the colours among them that I needed. Hope you like it!


Több képért és a használt termékek listájáért katt a továbbra!

More pics and list of products used after the jump.