2011. február 21., hétfő

Dr. Kelen felhívás és nyereményjáték

A Dr. Kelen egy izgalmas felhívást tett közzé, ami úgy gondolom, sokatokat érdekelhet. Egy új reklámfilmet terveznek készíteni, amihez a szereplőket keresik - köztetek! A reklámot a tévében fogják játszani, úgyhogy ez egy kiváló alkalom azoknak, akik szeretnének ismertek lenni, el szeretnék indítani reklámfilm szereplői, statiszta vagy éppen színészi karrierjüket! És ezzel még nincs vége. Értékes ajándékokat is nyerhettek!
 
Hogyan lehet jelentkezni?
Ez nagyon egyszerű. Először is, Like-old a Dr. Kelen Facebook oldalát! Ezután tölts fel magadról egy képet! Oszd meg a barátaiddal is az oldalt és mozgósítsd őket, ugyanis minél több szavazatot (vagyis lájkot) kap a fotód, annál esélyesebb vagy a szereplésre!

A játék menete, nyertesek kiválasztása
Jelentkezni a mai naptól, vagyis 2011. február 21-től 2011. április 10-ig tudtok, ekkor zárul le a játék és ezután fog kiderülni a nyertesek névsora. A 20 legtöbb szavazatot kapó fotó tulajdonosait értékes ajándékok várják majd, például Dr. Kelen ajándékcsomagok, fürdő-belépők, bio-bolti vásárlási utalványok. Emellett közülük fog kikerüli a zsűri választása alapján a reklámfilm főszereplője és a mellékszereplők. Az se csüggedjen, aki nem kerül bele az első húszba, de össze tudott gyűjteni legalább 20 szavazatot, ugyanis közöttük is kisorsolásra kerül majd 5 db Dr. Kelen ajándékcsomag.

A teljes játékszabályt ITT olvashatjátok.

A Dr. Kelen-ről ITT tudhattok meg több információt.

Nagyon büszke lennék, ha viszontláthatnám valamelyik olvasómat a képernyőn, úgyhogy gyerünk lányok-fiúk, nyomás jelentkezni! :)

2 megjegyzés:

topankablog.hu írta...

Es mit fognak reklamozni a spotban? Azert egy jo narancsbor elleni vagy visszer-krem reklamjaban talan nem lenne olyan oszinte a mosolyom :D

suzie írta...

Neem, nincs szó ilyesmiről! :D Egy jelenetet kell eljátszani több fiatallal, nincs benne "kínos" termék:)