2011. február 19., szombat

Max Factor Masterpiece Colour Precision Eyeshadow

Nem tudom, hogy ez hogy lehet, de mindeddig fogalmam sem volt róla, hogy a Max Factor kínálatában krémes szemhéjfesték is szerepel! Pedig tudjátok, mennyire szeretem az ilyen termékeket. Nagyon kíváncsi voltam, hogy ez hogyan teljesít, mennyire pigmentált, milyen az állaga. Ha ti is azok vagytok, olvassátok végig a bejegyzést!

Max Factor Masterpiece Colour Precision Eyeshadow
Icicle Blue, Pearl Beige, Coffee, Golden Green, Icicle Pink

A teljes bejegyzés olvasásához katt a továbbra!




Amit a Max Factor mond róla:
"A Max Factor megalkotta az eddigi legkönnyebben kezelhető szemhéjfestékét, amely segítségével könnyen hangsúlyozhatod a szemeidet egy egyszerű ecsetvonással. Az applikátor segítségével könnyedén kontúrozhatsz vagy akár satírozhatsz, még akkor is, ha nincsen rutinod a sminkelésben."
További tudnivaló róla, hogy vízálló, ezáltal hosszantartó hatást kapunk.

Max Factor Masterpiece Colour Precision Eyeshadow applikátora

Amit én mondok róla:

Először is, a színek gyönyörűek. Lent láthatjátok mind az 5 árnyalatot a kezemen, mindenféle alap nélkül. Ha a szememen használom, azért teszek alá alapot, de anélkül is kipróbáltam, és több órán át fent maradt. A tartósságával tehát egyet kell értsek, még a kezemről is csak sminklemosóval jött le. A fent látható applikátorral kell felvinni a szemünkre, ami után ajánlatos finom, ütögető mozdulatokkal - akár az ujjunkkal, akár egy ecsettel - elegyengetni. A szélek eldolgozásához is használhatjuk az ujjunkat és egy ecsetet is - nekem az ecset jobban bejött mindkét dologhoz. A festék száradása körülbelül fél percet vesz igénybe, addig próbálj meg nem pislogni, mert ez alatt meggyűlhet a kis ráncokban a festék. Ekkor sem kell azért megijedni, szintén akár az ujjaddal, akár egy ecsettel könnyen ki tudod javítani.

A termék használható önmagában is és színes alapként is más, por állagú szemhéjpúderek számára. Utóbbi esetben tökéletes, hiszen ez egy olyan krémes szemhéjfesték, ami megszárad, így nem kell attól tartani, hogy a sminkünk elmászik a nap/este folyamán. A bézs klasszul mutat az arccsonton kiemelőként is! Sőt szerintem ez a rózsaszínre is igaz lehet, de azt még nem próbáltam ide.

Rosszat nem igazán tudok róla mondani, esetleg annyit, hogy örültem volna, ha egy kicsit sűrűbb az állaga, de így is abszolút jól használható.

Lássuk a színeket!

Max Factor Masterpiece Colour Precision Eyeshadow - Icicle Blue, Pearl Beige, Coffee

Max Factor Masterpiece Colour Precision Eyeshadow - Golden Green, Icicle Pink

A legjobb fedése mindenképp a sötétbarnának (Coffee) van, a legjobban variálható, leginkább kihasználható pedig számomra a Pearl Beige.

Egy tubus 8 ml terméket tartalmaz, az ára pedig 2600 Ft körül van (legalábbis én ennyiért láttam legutóbb).


Ti próbáltátok már a Max Factor krémes szemhéjfestékeit?




Megjegyzés: A termékeket tesztelésre kaptam, senki és semmi nem befolyásolta a bejegyzésben leírtakat, minden amit itt olvashattok, a saját őszinte véleményemet és a termékkel kapcsolatos tapasztalatomat mutatja be.

19 megjegyzés:

Rami írta...

nagyon szépek a színek, nekem legjobban az icicle pink tetszik, szerintem meg fogom venni:)

suzie írta...

Nálam is az követi szorosan a Coffee-t és a Pearl Beige-t :)

sunbeam írta...

Nagyon tetszik, főleg a rózsaszín. A képen nagyon szép sűrű állaga van, de én még sosem tudtam kibékülni a krémes szemhéjfestékekkel, ugyanis eddig mind megült a szemráncaimban. Alappal és száradás után is. Ezt lehet kipróbálom :)
Köszi

Eszti www.makeuponabudget.hu írta...

Nekem is pontosan ugyan ez a bajom a krémfestékekkel, hogy megülnek a szemráncaimban..:/ Szép színük van!

suzie írta...

Nekem csak az olyan krémes festék ül meg a ráncokban, aminek mindig krémes marad az állaga, nem szárad meg. Még a NYX Jumo is, ha sokat teszek. De ezeknek csak a felkenés pillanatában és utána kb fél percig van krémes állaguk. :)

Noriko írta...

Pont nemrég gondolkodtam azon, hogy nem nagyon volt még krémes szemfestékem, és ki kéne próbálni valamilyet. Ráadásul mostanában kifejezetten az ilyen bézsre vagyok rákattanva, úgyhogy telitalálatnak tűnik. :) A zöld és a barna is tetszik, a másik kettő nem az én színem.

Zsófi írta...

Lehet, hogy ezt nem illik itt megkérdezni, de te ugye ezért kapsz pénzt? Csak érdekelne, egyáltalán nincs vele bajom.

suzie írta...

Dehogyis! Nem kapok semmit. Egyedül a termékeket kaptam, ahogy azt meg is említem a post alján. Ha kapnék érte pénzt, akkor odaírnám, hogy szponzorált bejegyzés, vagy valami ilyesmit.

zsadanka írta...

húúú nagyon szép színek!

Bogca írta...

jajj nagyon szép mindegyik *.*

Annus21 írta...

Hétfőtől 25% kedvezmény lesz a Max Factor termékekre:)

Annus21 írta...

Csak azt hagytam ki hogy a Rossmannban.
Bocsi:)
Érvényes: 2011. 02.21-től 03.06-ig.

Christy írta...

Lulu21: Akkor ez jó alkalom a kipróbálásra :) Annyira tetszenek, főleg a rózsaszín!
Suzie: Nagyon Boldog Névnapot!!! :D

suzie írta...

Köszi az infót Lulu!

Christytunderke neked pedig köszönöm a köszöntést :))

Andrea Patasi írta...

Nagyon szépek, holnap a Rossmann drogériákban minden Max factoros termek 25% kedvezménnyel lesz- szerintem érdemes lesz belőlük nagy bevásárlást csinálni. :))

Fruzsi Nagy írta...

Szia Suzie!

Nem rég találtam rá a blogodra!
Nagyon hasznosnak találom és nagyon igényes is! Gratula :)

Mivel újonc vagyok, nem tudom hogy írtál-e már a szemöldökformázásról, de engem nagyon érdekelne. Ha már írtál róla, akkor légyszi igazíts el, hogy merre találom :)

A te szemöldököd pl sztem elég szép, az enyém nem túl sűrű így nem tudom szépen formázni.. mert nagyon nics miből. Írnál esetleg a szemöldökszínezésről is? Milyen ceruzával stb.? Tudom, hogy a szép szemöldök az egész arc karakterét kiemeli, nem beszélve a szemről. :)

Köszönöm a segítséged!

suzie írta...

Szia Fruzsi!
Őszintén szólva pont a szemöldökömet érzem a gyenge pontomat, ezért sem írtam eddig erről a témáról :S De lehet, hogy majd általánosságban írok róla, nem a saját példámon keresztül :)

Unknown írta...

uhh az egyetlen sminktermék, amit világ életemben utáltam! #_#
érdekesebb színekkel is előállhattak volna.....talán a zöld/khaki/nem'tommineknevezzem a leginspirálóbb....habár nem viselek ilyen színeket

lizamiza írta...

Szerintem is szép színek közül lehet választani, nekem is a bézs és a rózsaszín tetszik nagyon, lehet, hogy holnap meglátogatom őket:P