2011. április 6., szerda

Elfogyott! - Nivea Visage Young Wash off arclemosó

Olyan érzés volt, mintha ezer éve meglenne ez az arclemosó, és soha nem akarna elfogyni. A véleményem olyan se jó se rossz igazából, de inkább a kevésbé jó felé tart. Az állaga gélszerű, kicsit "nyálkás", nem volt olyan jó érzés arcot mosni vele, mint mondjuk egy krémesebb állagú termékkel. Ez nem lett volna gond, de nem is tisztította meg 100%-osan az arcbőrömet, ugyanis utána még a toniknál is koszos volt a vattakorong. Azért elfogyasztottam, ha már megvettem, de újravásárolni biztosan nem fogom. Kíváncsi vagyok, közületek próbálta-e már valaki, és ha igen, akkor mik a tapasztalatok.


Ti mit fogyasztottak el legutóbb?

10 megjegyzés:

Tímea írta...

En az olyat el se hasznalom, ami nem jon be, foleg arcra nem, mert felnek, h ront a boromon :/ nalam a st.ives arcradir allando fogyoeszkoz, illetve most fogyott el egy bioderma sebium porusosszehuzo krem is de mar vettem helyette mattositot de az elozo is jo volt csak pont nem lehetett kapni :/

suzie írta...

Hát rosszabb nem lett tőle, semmi extra volt. Általában olyankor használtam, mikor nem volt rajtam napközben smink, vagy ha igen, akkor utána még egy jobb arclemosóval is megmostam az arcom. Nem nagyon szeretek kidobni dolgokat :$ Persze ha pattanásokat okozott volna vagy ilyesmi, az más ,akkor egyértelműen kuka.

AA-dmin írta...

Nekem ezeknek az "illata" nem jön be mindig, és tényleg a krémesebbek jobbak. Ezzel is szemeztem, de végül a Garnier Essentials habzó arclemosó krémjét vettem meg, főleg azért, mert pumpás adagolója van. Én se dobok ki csak úgy semmit, de anno a L'Oreal De-Maq Expert Foaming Gel Cream habzó krémzselé a fura szaga miatt az első használat után a kukában landolt. Nagyon fájt érte a szívem, de nem bírtam.

orchidea711 írta...

Szia!nekem is volt ilyen arclemosóm,de én sem szerettem,pedig általában a Niveák bejönnek,de ennek nem tetszett az illata sem,azt hiszem kaptam valakitől egy ugyanilyen arcradír társaságában,ami szintén nem vált be.

Blushbaby86 írta...

Én nagyon szerettem ezt az arclemosót, de a régi csomagolása sokkal praktikusabb volt, pumpás adagolója volt, ami alulról "tolta fel" az arclemosót és az állaga is sokkal gélesebb, sűrűbb volt. A tonikját is szerettem, mert alkoholmentes, de szeretek mindig újat kipróbálni, (ami sajnos néha nem túl szerencsés..) ezért nem vettem meg újra.

Viktória írta...

nekem a niveától szinte semmi sem jött be még eddig, nem csodálom h neked sem tetszett ez. ez is csak egy olyan márka ami elhiteti az emberekkel h jó, de igazából semmit sem csinál. szerintem

viktoriasstyle.blogspot.com

esztiIi írta...

Nekem most Nivea Visage szemfesték lemosóm van... Hasonló a véleményem róla mint neked, az arclemosóról.
Majdnem minden amit eddig vettem Nivea-ból, az nem vált be... :S

http://esztiii-fashionismylife.blogspot.com/

suzie írta...

Én használtam tini koromban egy 3 lépéses arctisztító családot tőlük, azt szerettem, meg egy arckrémüket most is nagyon szeretem, úgyhogy én kedvelem a Niveát, sajnos ez a termék mégsem vált be

anna írta...

szia, már régóta olvasom a blogod, de eddig még nem kommenteltem..:) Én ezt az arclemosót még nem próbáltam, de ha szeretnél egy jót én a Neutrogena visibly clear pink grapefruit facial wash-t ajánlom:) Iszonyat puhává és tisztává varázsolja a bőrt, nekem nagyon bevált:)

Nóri írta...

Régóta követem már a blogod és imádom. Ez a kérdés most arra késztetett, hogy kommenteljek én is.
Niveától elég sok mindent kipróbáltam réges-rég,de valahogy egyik se vált a kedvencemmé (pl. tusfürdő, dezodor). Egyedül csak a Nivea Soft krém az amit évek óta használok, mást nem. Ha már arclemosóról van szó, akkor nálam határozottan a Bioderma Sébium a nyerő. Igaz, hogy van ennél olcsóbb is, de mivel az arcunkról van szó, így inkább a drágát és jót veszem. :) :)
A kérdésre is válaszolok azért, nekem most a Fáma algás testápolóm fogyott el. De hamarosan majd pótolom :)))