2011. április 13., szerda

L.A. Makeup ásványi púder és pirosító

Egy ásványi szemhéjpúder duót már megmutattam nektek a legutóbb kapott L.A. Makeup termékek közül, most pedig a púdert és a pirosítót fogom tesztelni. Nekem már sikerült alaposan megismerni ezeket a termékeket, remélem a bejegyzés nektek is segíteni fog, hogy többet tudjatok meg róluk. :)


Több képért és véleményért a termékekről katt a továbbra!




L.A. Makeup Mineral Powder - ásványi púder (MP303 Creamy Natural)


A csomagolást kifejezetten praktikusnak tartom, hogy külön részben található a tükör és egy szivacs is. Ez azért jó, mert a tükör nem lesz poros, valamint a szivacs sem a púderben fog állni, sokkal tisztább marad. A tok erősen záródik, nem kell attól tartani, hogy kinyílik a táskában, neszesszerben.
A púder felvitelkor szépen bemattítja az arcot anélkül, hogy természetellenessé, "porossá" tenné a hatást, gyakorlatilag észrevehetetlenül belesimul az alapozóba. Viszont az én bőröm eléggé hajlamos arra, hogy a T vonalban fényleni kezd, és azt sajnos nem tudta meggátolni a púder, néhány órán belül már fénylik az arcom. Télen mondjuk szárazabb a bőröm, úgyhogy szerintem akkor hosszabb ideig ki tudja majd nálam is fejteni a mattító hatását, de a melegebb időben nekem gyakrabban újra kell majd púderezni, ha ezt teszem fel. Akinek szárazabb a bőre, azoknak ez a mattító hatás véleményem szerint teljesen megfelelő hosszabb ideig is.
A púder állagával meg voltam elégedve, nem túl poros, nem "koszol", pont jó.

L.A. Makeup Mineral Blush - ásványi pirosító (Pinch of Pink)


A pirosítóból már korábban kaptam egy másik színt, amit nagyon kedvelek és használok is a mai napig (de ezt ti is tudjátok, hiszen a terméklistáknál szokott szerepelni:) ), úgyhogy örültem, hogy szert tettem egy másodikra. :) Bemásolom, amit akkor írtam a pirosítóról, mert erre is pontosan ugyanúgy igaz:
"Nagyon szépen pigmentált, elég egyszer áthúzni rajta az ecsetet, hogy megszínezze az arcunkat, de további rétegekkel erősíthetünk is a színen. Ennek a terméknek a csomagolására sem tudok rosszat mondani, nagyon praktikusnak tartom, hogy az ecset és a kis tükör a pirosítótól teljesen elkülönítve található. Így ugyanis nem lesz a tükör tiszta por, és az egész használat kényelmesebb, nem kell attól tartani, hogy a pirosítót kinyitva kiesik az ecset."
A Pinch of Pink árnyalatról első ránézésre nem gondoltam, hogy túl nyárias szín lenne, de az arcra felvíve már megváltozott róla a véleményem. A tartóban egy "komorabb" rózsaszínnek láttam, ha lehet ilyet mondani egy színre, viszont az arcon jóval élénkebb lett.
Az első két kép természetes fényben készült, a harmadik vakuval.


Mejegyzés: a termékeket az L.A. Makeuptól kaptam tesztelésre, a fent leírtak teljes mértékben a saját, őszinte véleményemet mutatják be

7 megjegyzés:

Blushbaby86 írta...

Tetszik a csomagolás, tényleg nagyon praktikus.

Láttam az L.A. Makeup-os képedet facebookon, nagyon tetszik, szuperül áll a piros!
/Jaj és ami rögtön feltűnt, hogy máshogy csinálták meg a szemöldököd, kicsit szögletesebbre, szerintem nagyon jó lett!/

Ágnesz írta...

Én is beszerzek egy ilyen pirosítót:D köszi a képeket:D

suzie írta...

Tamara, köszi :)) A szemöldök nekem is nagyon tetszett, pont olyan formájúra csinálta Meg Fábián Évi, amiről álmodozni szoktam :D de persze azóta sem tudtam ilyen szépen megcsinálni, viszont most érkezett az L.A. Makeupba szemöldök készlet sablonokkal, alig várom, hogy kipróbáljam azokkal :)

citromhab írta...

Tényleg szép a pirosító, ez a smink pedig olyan friss, nem tudok rá jobb szót.

Babus írta...

Jól áll a pirosító és a hajpánt is:)

Alexa írta...

Sziaaa!
Nem a bejegyzéshez való hozzászólás, de nem bírom magamba tartani! Láttam facebookon a képedet az L.A. Makeup oldalán, és annyira de annyira széép! Imádom az ilyen sminket! Amikor még nekem is hosszú fekete hajam volt sokszor használtam, így szőkén már nem az igazi:/ De a lényeg a lényeg: isteni:]

(ja egyébként nem vagyok fent facebookon azért nem ott írtam:])

Froso M. írta...

Never tried those, but now I will.

xoxo,
Froso from Style Nirvana.