2011. június 20., hétfő

Elfogyott! - Avon Planet Spa Arctisztító

Az Avonnal kissé hadilábon állok, mert - főleg régen - sokat csalódtam benne. Ha valaminek nagyon jó ára van, vagy nagyon megtetszik, akkor azért előfordul, hogy rendelek, valamint anyukám szokott néha hozni nekem dolgokat, amik neki beváltak. Ezt az arclemosót is tőle kaptam először, és annyira megtetszett, hogy ez már a második vagy harmadik tubus volt belőle, amit elfogyasztottam. Ebből már kitalálhatjátok, hogy ez a marokkói rózsás Planet Spa arctisztító abszolút a "bevált" kategóriába tartozik. :) Az állaga finom, krémes, jó érzés az arcbőrömnek. Abszolút kiméletes, mégis alaposan megtisztítja a bőrt. Az is tetszik benne, hogy nincs a használata után húzódó, száraz érzete az arcbőrömnek. Apropó használat: a két tenyered között enyhén fel kell habosítani, majd a nedves arcbőrödbe masszírozni, és alaposan leöblíteni. Az illata finom, és egyáltalán nem tolakodó.
Avon Planet Spa marokkói rózsás arctisztító (bocsi az ütött-kopott tubusért, használtam egy ideig)

Az újravásárlás nem kérdéses, sőt, mint az elején írtam, már meg is történt. Legközelebb ugyanebből az arclemosóból egy másik illatút kezdek el használni, mert azt hiszem mostanában nem lehetett ezt a rózsásat kapni, de nem vagyok benne biztos, mert nem mindig én szoktam rendelni.

Egyébként még nem fogyott el teljesen, de így már nem lehetett belőle többet kipréselni, és hát mégiscsak esztétikusabb egy ilyen fotó, mintha már ketté lenne vágva ollóval:D

Nektek melyik az az arclemosó, amit újra és újra megvennétek? Ezt próbáltátok már?

9 megjegyzés:

morphine írta...

Én most kaptam egy planet spa kézkrémet-szürke- hát isteni!
Az állaga is,a hatása is,de főleg az illata.
reggel használom,és este még érzem.Imádom:D

Blushbaby86 írta...

Én is szerettem volna kipróbálni ezt a marokkói rózsásat, de már nagyon régóta nem látom sem a katalógusban, sem az akciós lapokon. :(

Nálam a Clean&Clear világoskék finomszemcsés arctisztítója a nagy kedvenc, már számtalanszor újravettem, pedig szeretek mindig új dolgokat kipróbálni, de ez nagyon jó.
Néha váltogatom a Neutrogena Pink Grapefruitos szintén finomszemcséjű radírjával, ugyanolyan szuper, csak gyümölcsös illattal.

Vick írta...

Alverde Alverde tengeri algás arclemosó és arctonik - IMÁDOM!
Az első arctisztító, ami után sokkal jobb lett a bőröm, nem pedig rosszabb...

Vick írta...

Mínusz 1 Alverde, véletlen kétszer írtam :D

TheMakeupwoman írta...

Az Avon Planet Spa termékcsaládja azok közé a termékek közé tartozik amit szívesen rendelek az Avontól, mert tudom hogy nem érhet vele hatalmas csalódás. Egyébként én is így vagyok az Avonnal, ahogyan Te, sokat vacillálok 1-1 rendelésen.

Tenshi írta...

Jajj, ezt nagyon imádom...egyik kedvenc termékem avontól :)

$zaßina írta...

nekem az Oriflame Pure nature aloeverás és árnikás arclemosója nagyon bevált. :)
ilyen krémes és nagyon kellemes illata van utána is az arcomnak :)

Tina írta...

énis használtam az avon planet spa termékeit és szerintem jó dolgok. a kedvencem a japán szakés és rizses arcpakolás. csodákat művel a bőrömmel:)

Judit írta...

Nekem az Oriflame árnikás aloe arclemosója vált be, illetve amit nagyon szeretek szintén oris 3 in 1 lemosók . Most éppen az árvácskás.