2011. december 25., vasárnap

Karácsony

Ismét eljött az évnek ez az időszaka, amiről néha nem tudom eldönteni, szeretem vagy utálom. Kisgyerekként volt ez jó móka, mikor napokig munkálkodtam az ősök pálcikaember portrés ajándékain, 3 napig folyamatosan bontogattam a meglepetéseket a rokonoknál, és nem kellett stresszelni azon, hogy kinek mit vegyek, és azért a miért hány emberen kommandózzak át erőteljes könyökölések és taposások közepette a boltokban. Azért általában megéri, mert jó látni, hogy örülnek az ajándékaimnak, és azt hiszem egyre jobbakat szoktam kitalálni. Teljesen, mint a rajzfilmekben, egészen december elejéig letargiában vagyok, amiért semmi ötletem az ajándékokra, majd szépen sorra villannak fel a villanykörték a fejem melletti gondolatbuborékban. :)



Most értem haza, és ezennel vége a tegnap déltől tartó, szokásos karácsonyi rokonlátogatásoknak. Az egészet egy szóval tudnám jellemezni: KAJAKÓMA. Gondolom nem csak nekem ismerős a szitu. Mindenhol elvárás, hogy háromszor szedjél, az összes sütiből vegyél, te pedig csinálod, és még jól is esik. :) Tegnap este mondjuk konkrétan rosszul voltam, annyit ettem, de amikor elmúlt ez a mindjártmeghalok érzés, ismét bírtam volna enni.. borzasssztóó!

Ajándékokat nagyon szupereket kaptam, mondjuk meglepetés nem igazán volt köztük, de úgy vagyok vele, hogy inkább tudjak róla, és így biztosan olyan legyen, amilyet szeretnék, minthogy több ezer forintért olyasmit kapjak, ami végül nem is tetszik. Ti hogy vagytok ezzel?


A nyakláncot nagyiméktól, nagyobbik fülbit anyutól, kisebbik fülbit barátomtól kaptam. Nagyon tetszenek <3

Pont kifogyott a parfümöm, a karácsony pedig kiváló alkalom volt a pótlásra, főleg, hogy ilyen szép fémdobozban kapható most a Lady Million.

Szerettem volna elveszteni a LUSH-szüzességem, ami most meg is történt egy arctisztitóval, tonikkal és ajakszínezővel. Az arctisztítóról egyelőre a bizarr kinézete mellett azt tudtam megállapítani, hogy borzasztó a szaga. Aki próbálta, szívesen olvasnám a véleményét, hogy bevált-e. Az a furcsa kinézetű tárgy egy mini  parfümtartó, nagyon praktikus szerintem, mert így nem kell a parfümödből külön venni egy kicsi kiszerelést, hanem a nagyból át tudsz tölteni ebbe, és így még a legkisebb bulitáskába is magaddal tudod vinni.

Ezekkel magamat leptem meg. Már olyan régóta ki akartam próbálni a MAC 217-es ecsetet, hogy most beadtam a derekam és kifizettem érte ezt a horrorisztikus árat, amin még mindig gondolkozom, hogy normális vagyok-e, mert kétlem, hogy megérte. Oh well... Ezután egyrészt képtelen lettem volna 6ezerért zselés tust venni, másrészt nem is annyira voltam megelégedve így tesztelés után sem a MAC, sem a Bobbi Brown félével, úgyhogy inkább levadásztam a Catrice-t. (Ami nem jó, és ezután úgy gondolom, mégse olyan rossz az a BB. De annyival nem is jobb, hogy ötször annyiba kerüljön. Van valami a kettő között??) A harmadik dolog egy barbirózsaszín Flormar rúzs. 

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok! Hogy telnek az ünnepek? Miket kaptatok és adtatok?

9 megjegyzés:

Eztííí írta...

Az Avonnak is van zselés tusa, és mivel a Super Shock vonalhoz tartozik, látok rá némi esélyt, hogy ne legyen teljesen rossz. Boldog karácsonyt, szép ajándékokat kaptál:)))

suzie írta...

A ceruza alakú szerintem tévesen van zselés "tus"-nak hívva, max zselés ceruza, de sajnos nem ugyanaz, egy ecsettel sokkal szebben lehet dolgozni szerintem.
Láttam, hogy most már valami tégelyes cuccuk is van, fekete és kék, de nekem a neve alapján a fekete csillogósnak hangzik, nem sima feketének. Esetleg ha valaki próbálta, és mégis sima fekete, az szóljon légyszi:)

$zaßina írta...

nekem az Essence zselés tusa teljesen bevált...a mindennapi sminkem része lett. :)

suzie írta...

Nekem az annyira nem, túl puha, és pont ugyanolyan a Catrice is. Mondjuk ami keményebb, az meg valószínűleg beszárad hamar, lásd Coastal Scents tus..

Kinga írta...

Én is nem rég vettem ilyen tust és nagyon imádom. Boldog Karit Neked is!

Blushbaby86 írta...

Az Avon feketéje csillámos és a fedése is hagy kívánni valót maga után...
Esetleg ha Maybelline-t találsz valahol az elég jó, nekem bevált!
Meg az Oriflame Giordani Gold vonalának is volt fekete, nem csillámos tusa, nem tudom, hogy lehet-e még kapni, de az is nagyon jó. Krémes, de nem túl puha és jól is fed.

fancsol írta...

az avonosat inkább fémes szürkésnek mondanám, nekem is az essence a nyerő!

katjes írta...

de fura.. legoogleoztem ezt a parfumot, es engem elegge taszit maga a dizajnja, a polcrol eszembe nem jutna egy ilyent leemelni hogy megszagoljam. persze attol fuggetlenul lehet hogy csodas illata van.. ki is fogom probalni : D csakazertis

Judit írta...

Nagyon jó dolgokat kaptál.
Én ugyanígy vagyok a saját ajándékaimmal, inkább én veszem meg, és majd aki adja annak elviszem és karácsonykor amikor együtt ünneplünk megkaptam. Ruhákat,ékszert, meg egy táskát kaptam. Könyvet adtam ajándékba a páromnak, a szülőknek meg közösen szoktunk, amire épp szükség volt a háztartásban: thermo párna, kézi turmixgép ilyesmi.