2012. február 17., péntek

Kivégezve


Greenland Pure & White Testápoló

Ezt a terméket a Primőr Kozmetikai Kft. által szervezett találkozóról hoztam haza. Elég semleges a véleményem róla, nem vagyok elájulva a hidratáló erejétől, de azért elhasználgattam. A pumpás megoldás  tetszett, mert így tuti nem marad semmi a flakonban. Ahogy utánanéztem a neten, 2000 forint körül kapható ez a 150ml-es kiszerelés. Én ennyiért nem venném meg, mert (még?) nem kapott el a bio/organikus termékek iránti őrület, így bőven megfelel egy "normál" testápoló is, ami olcsóbb ennél.


Gliss Kur kifésülést könnyítő hajspray

A hajammal kapcsolatos bejegyzésben már írtam egy kicsit erről a spray-ről. Hajmosás után az előszárított hajamra szoktam fújni, és tényleg megkönnyíti a kifésülést, ami egy ilyen hosszú hajnál nem mindig egyszerű feladat. Már újra is vásároltam, de ezúttal a narancssárgát, amit az üzletben elfelejtettem megnézni, hogy száraz és töredezett hajra ajánlanak... Remélem, nem nagyon lesz különbség a kettő között.


Kiko Full Coverage Concealer (korrektor)

Ez a világ legeslegszuperebb korrektora! Olyan fedése van, hogy egyszerűen mindent eltüntet, és ehhez képest árban is abszolút korrekt, tavaly 7,50 euroba került. Szerencsére van még ezen kívül két darabom, az egyiknek még nem értem az aljára, úgyhogy egyelőre nyugodt vagyok, van idő az utánpótlás beszerzésére. :)


Zuii por állagú alapozó

Ő már elég régóta megvan, született is róla anno egy önálló post. Amikor elkezdett látszani a tégely alja, ritkítottam a használatát, mert nem akartam, hogy elfogyjon. Nemrég viszont úgy döntöttem, elhasználom, mert semmi értelme egy pár ecsetvonásnyi mennyiséget tartogatni. Nem fogom újravenni, mert a Max Factor poralapozója az erősebb fedés miatt jobban bejött.


Johnson & Johnson's babaolaj aloe verával 


Szeretem a babaolajokat, jól hidratálnak és finom, selymes érzetet hagynak a bőrön. Még vizesen kell felkenni, törölközés előtt. Ez már azt hiszem, a harmadik flakon volt, ami elfogyott belőle és meg is kezdtem a negyediket. Nyáron van még egy dolog, amire használni szoktam: ha bulizni megyek, és miniszoknya/rövidnaci van rajtam, akkor bekenem vele a lábaimat :) Szerintem nagyon jól mutat.

7 megjegyzés:

Annamari írta...

Most megfogtál ezzel a Kiko Korrektorral. Olyan régóta keresek egy jól fedő korrektort.
Honnan tudnám megrendelni? Kb mennyi a szállítási költség?
Köszi szépen előre is:)

suzie írta...

Én úgy tudom, sehonnan, hacsak ebayen nincs fent. Én külföldön vettem, amikor fogyóban volt, akkor pedig megkértem valakit, aki ment külföldre, hogy vegyen nekem..
De mintha láttam volna egy blogon egy hozzászólást, amiben egy lány azt írta, hogy tőle lehet rendelni Kiko cuccokat, de sajnos nem emlékszem, ki volt, remélem valaki tudja és megírja!

Alessza írta...

Én használtam már a narancssárga Gliss Kurt, nyugi, semmi különbség nem lesz, az is teljesen jó. :) Én most a Keratinost használom belőle (rózsaszín), ezzel sincs gond, viszont légyirtóra emlékeztető szaga van. :S :D A vadrózsás a legjobb, isteni illata van. :)

Kriszti írta...

Én is pont ezt a babaolajat használtam, már totál el is felejtettem, tuti beszerzek most belőle, annyira puha érzést hagy maga után *_*

mia írta...

hm régóta használok babafürdetőt, de most lehet hogy beruházok egy olajra is, hátha azis annyira bejön mint a fürdető :D

Névtelen írta...

A babaolajat koolaj szarmazekokbol csinaljak, jobban jartok illoolajos novenyi olajjal, sheavajjal, stb.
Vera

Unknown írta...

Hm, a KIKO korrektor engem is érdekelne...Ha valaki rájött, honnan és hogyan, szóljon!:) ebay-en nem volt éppen.