2012. február 6., hétfő

Maybelline Eye Studio Quad - Pink Drama

Őszintén szólva talán rózsaszínt használok a legritkábban a szemhéjamon, éppen ezért az sem gyakran fordul elő, hogy sminkvásárláskor ilyen színű festéket vegyek, hacsak nem egy paletta részeként érkezik. Noha lehet, hogy ez változni fog, legalábbis a legutóbbi bulis sminkemből kiindulva, ami rózsaszínnel készült és nagyon is tetszett.

A Maybelline ünnepi kollekciójának részeként kerültek az üzletekbe az új négyrészes paletták többféle színkombinációban. Az év végi szezonhoz hűen csupa csillogós és fénylő szemhéjpúdert tartalmaznak, amiknek természetesen év közben is hasznát vehetjük, ha bulis vagy alkalmi sminket készítenénk.


A Pink Drama paletta négy színe jól kombinálható egymással, de mindenképp szükségünk lesz még mellé egy matt bőrszínű szemhéjpúderre, mert jól tudjuk, hogy a fénylő festékek szempillától szemöldökig történő használata a kifinomult hatás helyett diszkógömb külsőt eredményez. Ezt pedig nem akarjuk.

A színek balról jobbra:
  • selyemfényű fehér
  • selyemfényű babarózsaszín
  • selyemfényű pink
  • csillámos szürke
 Maybelline Eye Studio Quad - Pink Drama (vaku  nélkül)

Maybelline Eye Studio Quad - Pink Drama (vakuval)

A négy szemhéjpúder közül egyértelműen kettő emelkedik ki, a két sötétebb szín. A pinknek és a szürkének kifejezetten erős a pigmentáltsága. A másik kettő szín a világos, jeges hatás kedvelői számára tetszetős lesz a mozgó szemhéjon használva, másoknak maximum kiemelőként funkcionálhatnak.

A palettát egy Maybelline csomag részeként kaptam a cégtől, és alapvetően közepes minőségűnek találom. Éppen ezért a maga 2700 forintos ajánlott fogyasztói árával meglehetősen túlárazottnak tartom. Az a helyzet, hogy egyre több olcsóbb márka teszi be a lábát a magyar drogériákba, illetve a régebb óta jelenlévők is kezdenek megerősödni minőségileg, így a közepes árkategória felsőbb részén elhelyezkedő márkák bizony nagy gondba kerülhetnek. A Catricenél például egy négyrészes paletta 1500 forint, és minőségben a gyengébb kombinációk is megütik a Maybelline Eye Studio Quad szintjét, de van, amelyik még túl is szárnyalja. Ez a termék, bár szép összeállításokban kapható, nem nyújt semmi rendkívülit a közel kétszeres árért cserébe. Sem a csomagolás, sem a színek, sem a minőség nem kiemelkedő.

    4 megjegyzés:

    Kriszta írta...

    De jó, hogy írtál róla. Gondolkodtam rajta, hogy meg vegyem-e ezt a palettát, de ezek alapján mostmár sikerült döntenem. Köszi

    Ms.Xixin írta...

    Na akkor már inkább egy Sleek palettát veszek:)

    Ms.Xixin írta...
    Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
    FahéjkaBaba írta...

    Hmm hát érdekes, nekem a régebbi változatból van 3 féle is. Én is azt mondom hogy közepes a minősége. 2700-at tuti nem adtam volna ki érte. Viszont én 900 forintért vettem és ennyiért szerintem megérte. Amúgy ezek a termékek a "nevük" miatt jócskán túl vannak árazva itthon! Kint jóval olcsóbbak a felső-középkategóriás termékek. De hát ez van, nem kell őket megvenni :D