2012. február 24., péntek

Smink - Beauty Killer

Az érdeklődésem az utóbbi időben kezd elmenni a kicsit extrább sminkek irányába, amik nem feltétlenül hordhatók utcára, viszont látványosak, színesek, érdekesek. Egyelőre még a szárnypróbálgatók csoportjába sorolnám magam e téren, de az a szuper a sminkelésben, hogy könnyen észreveheted a saját hibáidat is, amikből ha tanulsz, nagyon gyorsan fejlődhetsz.

Ez a smink elég érdekesen készült, ugyanis először egy teljesen más szemfestés volt rajtam, de egyáltalán nem tetszett, az arc többi része viszont igen, úgyhogy megpróbáltam a szemet ügyeskedve lemosni, kipótolni a lemosott alapozó részeket, és ezután pedig belekezdeni valami teljesen másba. Jól hangzik, mi? not :)
Most először vittem fel így a "pirosítómat", úgyhogy ez sem lett tökéletes, szereznem kell hozzá egy kisebb ecsetet is. A jobb szememen pedig totálisan elb...rontottam a pillákat, nem tudom, mi volt velem, de két műszempilla felrakást barmoltam el egymás után, a ragasztót másnapra sem sikerült eltüntetni a pilláimból.. Gondoltam felhívom rá a figyelmet, hátha valakinek nem tűnt volna fel, lol.



Amit használtam

Arc
  • L'Oreal Studio Secret sminkalap
  • Maybelline 24H alapozó
  • Kiko korrektor
  • Sleek Acid paletta lilája
Szem
  • IsaDora szemhéjalapozó
  • Beauties Factory szemhéjpúder 542
  • Avon arabian glow szemceruza - Turquoise
  • Manhattan fehér szemceruza
  • Spirál, műszempilla 
  • Strasszok
Száj
  • Flormar rúzs P315

13 megjegyzés:

Lillus írta...

Jeffree Star mint sminkspiráció?:)

suzie írta...

Miközben csináltam, eszembe sem jutott, csak amikor nevet kerestem neki, akkor ugrott be, hogy végülis hasonló az összkép :) Talán a színvilág miatt? Mert amúgy a szemén éles vonalakat szerintem sosem láttam.

Annamari írta...

Valaki tud nekem segíteni?...Bocsi hogy itt de fontos kérdés:D
Nem sokára végre feljutok Bp-re és az érdekelne hogyha a www.maccosmetics.com
oldalon lévő árakat átváltom forintba az kb ugyanennyi pesten az üzletben is? v többre számítsak??
Előre is köszi:)

Kriszta írta...

Nekem tetszenek az ilyen sminkek és remélem látok még hasonlót :) Tetszik a pirosítás :)

Biu írta...

Waa nagyon jól néz ki az egész, főleg a pirosítás tetszik :). Ezt a műszempillával már én csináltam, vagy százszor felragasztottam rosszul, majd leszedtem mindig, már minden ragasztós volt, és a saját pilláimat is összeragasztgattam vah borzalmas volt :D

Tina írta...

Jesszus ez gyönyörű lett:OO

Annamari: számolj rá még 1500-2000-ret és akkor kb megkapod az itthoni árakat:)

Hanna írta...

Zseniális!

Nitulino írta...

Jajj ez gyönyörű :))

Zsanett írta...

kegyetlen jó :))

Nóra írta...

nagyon tetszik,a rúzs meg csillagos ötös :)

Annamari írta...

Köszi Tina:)

Fashion Maniac írta...

Nagyon tetszik, hogy ilyen extrém és kreatív sminkeket is készítesz. Az egész blogodnak jó a hangulata és örülök, hogy rátaláltam, mert egyedi a többi magyar bjúti bloghoz képest, sajnos a legtöbb nem túl igényes és unalmas is (amit eddig láttam).(:

Névtelen írta...

Már régóta követem a blogodat, viszont még sosem írtam. Tetszik hogy kísérletezel az extrém sminkekkel is,igazán csodás lett a végeredmény! :)