2012. március 2., péntek

Smink - Mermaid Green

Eddig nem igazán voltam pártfogója az 5-6-7ezres, üres palettáknak, és igazából még mindig nem vagyok az, mert egyszerűen úgy megdobják a szemhéjpúderek árát, hogy bárhogyan is szeretném, nem tudom azt érezni, hogy megéri. Mégis egyre inkább gondolkodom azon, hogy be kellene szerezni egyet, mert azt veszem észre magamon, hogy sokkal szívesebben választok palettákat, amikor sminkelek, az egyágyas szemhéjpúderek pedig eléggé háttérbe szorulnak. Ugyanakkor utazáshoz praktikusabb lenne, ha megmaradnának külön, mivel ilyenkor nem visz magával 25 színt az ember. Persze vannak mini paletták is... Dilemmázok ezerrel. Ti hogy álltok ehhez a paletta kérdéshez?

Mielőtt elkezdenétek azon gondolkodni, ez mégis hogy a fenébe jön egy sminkhez, hát úgy, hogy ezt észben tartva próbálom az egyrészes szemhéjpúdereimet visszajuttatni a sminkes tudatomba, és ennek a folyamatnak a részeként itt is egy ilyen terméket használtam.


Amit használtam

Arc
  • L'Oreal Studio Secrets sminkalap
  • Maybelline 24h alapozó
  • Kiko korrektor
  • Essence mattító púder
  • Kiko bronzosító
  • Dior Glowing color powder blush barack színben
Szem
  • IsaDora szemhéjalapozó
  • NYX Mermaid Green szemhéjpúder
  • Essence All Over Shimmer for brunettes (régebbi változat) - arany szín
  • Sleek Original paletta - matt fekete
  • Avon gél állagú szemceruza (annyian istenítik, szerintem szörnyű, olyan puha hogy nem tudom vele kihúzni az egyik szemem anélkül, hogy a felénél teljesen betompulna....)
  •  L'Oreal Lash Architect 4D spirál
Száj
  • Kiko rúzs - 96

7 megjegyzés:

Zsanett írta...

Azt az avonos szemceruzát én sem szeretem pont ezért. Egyébként ahogy mamám mondaná nagyon "csecse" ez a smink :D Nagyon jól összekombinálod a színeket mindig

Tímea írta...

Én személy szerint lusta lennék átoperálni az összes monot csak hogy egy nagy palettában legyenek. Bár én így is sűrűn nyúlok a monokhoz, vagy kisebb palettákhoz, a nagy palettáimat (88-asok) egyáltalán nem használom. :S Szóval szerintem azt kéne átgondolnod, hogy mik a sminkelési szokáisaid, mondjuk te elég sokat használod a nagy palettákat is és mások sminkelésénél is praktikusabb lenne ha minden egy helyen lenne, nem kéne külön 10 monot használni. Utazásnál meg tudnád használni a kis palettáidat, biztos azokból is van annyi, hogy elég legyen pár napra. Persze ez is személy függő, én például nyaraláson nem szeretek nagyon extrán sminkelni, inkább csak a megszokott alap sminkek, az alap termékekkel, nem akkor használom azokat, amiket amúgy év közben sose. :)
A smink nagyon szép lett, tetszik ez a zöld szín. A hajad is tök jól áll így. :)

Katie írta...

Nagyon szép lett! Tetszik ez a zöld és a szempilláid is nagyon szépek!

Kriszta írta...

A smink gyönyörű :) A palettákkal én úgy vagyok, hogy jobban szeretem a kisebb palettákat. Általában jól harmonizáló színek vannak egy palettában és az utazás is könnyebb vele. Nem szeretem állandóan a monokat keresgélni, hogy hová is rejtettem pont azt az egy színt, amelyikre éppen szükségem van. Egy kis paletta sokkal praktikusabb és nem kell 1001 monot elraknom, csupán csak egy-két :P palettát. Nekem a Sleek paletták pont megfelelnek. :)

Nitulino írta...

Imádom ez a sminket, gyönyörű ez a zöld!

Nóra írta...

praktikusnak praktikus lenne összeszedni a monókat és berakni egy palettába, de még megvagyok nélküle is...ha már nagyon muszáj lesz,megteszem :)

nagyon tetszik ez a zöldes smink :)

Névtelen írta...

De jóó, nagyon jól áll ez a zöld szín neked. :)))