2012. március 19., hétfő

Színes szempillaspirálok

Néhány 12 évesen elkövetett Avon ColorTrendes bohóckodáson kívül soha nem használtam olyan szempillaspirált, ami ne éjfekete színben próbálta volna drámaibbá varázsolni a tekintetem. Nappali sminkhez sem találom túl soknak a fekete szempillákat, így a barnát és a sötétkéket alapból elvetettem, az extrább színűeket pedig minden bizonnyal így 22 évesen sem használnám itthoni játszadozáson kívül valami értelmesebb dologra.




Nemrég eszembe jutott viszont, hogy mégis lapul itthon néhány ilyen darab a blogger találkozóknak és sajtótájékozóknak köszönhetően, amiket máig sem próbáltam ki. Úgy tűnik, most mégis eljött az idő...

Sajnos a képek a színt egyáltalán nem mutatják, úgyhogy inkább csak a formula szemléltetésére alkalmasak.

L'Oreal Volume Million Lashes Luminizer - Green Eyes

Nekem egy kicsit furcsa volt, hogy zöld szemre nem a lila, hanem a sötét zöld spirált ajánlják. A három spirál közül a funkciót nézve ez a kedvencem, dúsít és hosszabbít is. A színe feketés zöld, és különleges módon zöld csillámok is találhatók benne, amik nem is olyan aprók. Azért ne ijedjetek meg, én felkenve egyáltalán nem láttam őket, csak lemosáskor a vattakorongon. A zöldes árnyalat is csak fényviszonyoktól függően kivehető - legalábbis az én eleve sötét pilláimon. El tudom képzelni, hogy egy szőkés szempillával rendelkező lányon jobban észre kehet venni a színt. Én saját magamon napfényben is csak az alsó szempillasoron fedeztem fel a zöldet, de ott sem volt harsány.

L'Oreal Volume Million Lashes Luminizer - Green Eyes

Max Factor Lash Extension Effect - Deep Blue

A formula tekintetében ez a spirál vált be a legkevésbé. A keféje nagyon vékony, szilikonsörték vannak rajta, amik szétválasztják a pillákat használat közben - ez pozitívum. Hosszabbító spirálról van szó, és ezen a funkción kívül semmit nem is csinál, én viszont szeretem, ha a pilláim dússágát is turbózza egy kicsit a spirálom. A kefe nagyon kevés festéket vesz fel, amikor a karomon végighúztam, alig hagytak a sörték nyomot maguk után. A színe ugyanakkor ennek látszódott a legjobban, a felső pillasoron is meg-meg mutatta magát a kékes árnyalat, ami a zöld szemem ellenére is egészen tetszett.

Max Factor Lash Extension Effect - Deep Blue

Max Factor Masterpiece - Black/Brown

Szintén szilikonsörtés kefével találkozunk, ami kicsit rövidebb és nagyobb átmérőjű, mint a Lash Extensioné. Nekem jobban tetszett a használata, de dúsítani ez sem dúsított, úgyhogy nem lopta be magát a szívembe. A nevében is benne van, hogy feketés barnáról van szó, így nem számítottam nagyon látványos különbségre a feketéhez képest, és nem is lett. Hétköznapi spirálként tudnám elképzelni olyanok számára, akiknek alapjáraton ultra-brutál mennyiségű és hosszúságú pillájuk van, és nem szeretnék rájuk túlzottan felhívni a figyelmet egy drámai fekete színnel.

Max Factor Masterpiece - Black/Brown


Max Factor Lash Extension Effect - Deep Blue, Max Factor Masterpiece - Black/Brown, L'Oreal Volume Million Lashes Luminizer - Green Eyes


Mindhárom spirálról és mindhárom színről elmondhatom, hogy elég visszafogottak, egyáltalán nem ordít használat után a szempillákról, hogy nem a hagyományos, fekete szín került rájuk. Ez azt jelenti, hogy nem kell tőlük félni, nem valószínű, hogy a suliban vagy az irodában minden második ember azzal a kérdéssel fog odamenni hozzád, hogy ugyan neked meg mi történt a szemeiddel. Minimális szinten feldobják a megszokott, hétköznapi sminkeket, így aki egy kis feltűnősködés nélküli változatosságra vágyik, azoknak jó választás lehet valamelyik spirál. 

Aki őrülten vad színekbe öltöztetné a pilláit, az nézze meg Nikkie videóját!




Hogy álltok a színek szempillákkal? Bejön vagy maradtok a feketénél?

15 megjegyzés:

Anna írta...

Én barátnőmtől kaptam egy kék rimmel spirált. Nekem nagyon tetszik, és szeretem is használni. De nem arat egyöntetű sikert, van akinek nagyon tetszik, van aki furcsállja, vagy inkább nincs hozzászokva.:)

Kriszti írta...

Én odavagyok még a 20 éves fejemmel is a színes spirálokért, nemrégiben írtam is róluk itt :) http://rougeandstyle.blogspot.com/2012/02/szines-spiralok-szempillaspiralok_28.html
És pont a bejegyzés alatt küldte el egy kedves olvasóm detto ezt a videót, brutálisan jól mutat a lila-sárga^.^
Egyébként a kezeden pedig tökre látszódnak a színek, fura, hogy a pilláidon meg nem..

Kriszti írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Liv írta...

Woow, tök jó a video...eszembe nem jutott volna...:))

Andrea írta...

Fúúú, pont pár napja kattantam rá nagyon a témára a stella mc kifuto sminkek lattan, és nagyon nagyon érdekelne, hogy melyik az ami tényleg szép királykék... Csomót kutakodtam neten de nem nagyon körvonalazódott semmi... Hát ezek sem az én színeim:D Amúgy a colortrend megvolt nekem is:D

Névtelen írta...

A Luminizerekkel szemeztem én is, aztán valahogy mindig elvetettem, mert nem bírtam eldönteni, hogy Brown-t, vagy Hazel-t szeressem inkább... :)
Nekem jó páréve lila volt, de fogalmam sincs milyen márka lehetett, viszont napfényben durván látszott.

Unknown írta...

Szeretnék egy színes spirált a nyárra, csak sajnos túl sötétek a pilláim és amiket eddig vettem abszolút nem látszanak :(

suzie írta...

@Kriszti: Nekem is fura, hogy látszik, hogy maga a termék tényleg színes, a pilláimon mégsem igazán látszik. Tényleg arra tudok gondolni, hogy azért, mert sötétek. Lehet, hogy hülye hasonlat, de ugye a színes hajfesték is csak a szőke hajat fogja be..

@champagne supernova: esetleg egy-két alkalomra kipróbálhatod a videós trükköt :)

Nóra írta...

régebben volt egy türkiz spirálom,az szépen látszódott,de tényleg elég extrém volt - viszont buliba tökéletes! :)

az általad bemutatottak elég visszafogottak, de kezdőlépésnek a színes,élénkebb spirálok felé jók :)

suzie írta...

Amúgy én így az üzletekben nem is látok olyan extrém színeset, ti találkoztatok mostanában ilyennel?

Évi írta...

Sziasztok! Nekem 2 nagy kedvencem van: az egyik a Lancome-tól a hypnose drama (brutálisan gyönyörűek lesznek tőle az alapjáraton rövid semilyen pilláim), a másik a Bourjois-tól a 2 lépéses Volumizer. Nagyon szeretem a barma spirált, és már régóta kerestem a szokásos feketebarna helyett egy igazi gyönyörű barnát. Hát ez az. Nekem ez az ami felveszi a lépés a lancome-al, de árban jóval kedvezőbb. Nemrég megvettem a Cateice-nek a 2 lépéses spirálját (gondoltam tök jó, sokkal olcsóbb, mint a Bourjois), de óriási csalódás volt. Nekem már a textúrája sem jön be...

Évi írta...

Egyébként használtam diszkrét lila spirált. Kispiráloztam a szememet a Lancome-al feletére, majd áthúztam egyszer a lila spirállal. Gyönyörűen kiemelte a zöld kontaktlencsémet. Gondolkodom egy lila spirál beszerzésén. :)

Ms.Xixin írta...

A Bourjoának volt régebben egy színes spirálokból álló trendkiadása.

Kata írta...

tényleg bevált neked a szempillanövesztő szérum? mert ezeken a képeken nagyon ritkásnak tűnnek a pilláid. vagy ennyire rosszak a spirálok?

suzie írta...

Láttad a képeken a különbséget a NeuLash bejegyzésekben, nem? Csodás pillákat csinált, de én az utolsó bejegyzés megírásakor,tehát a 'kúra' befejeztével abba is hagytam teljesen a használatát, így sajnos szép lassan visszaállt a régi helyzet. A használati utasításban benne van, hogy a szinten tartás időszakában is heti 3-4szer használni kell. Én ezt ugye nem tettem. Egyébként most újra elkezdtem pár napja, ha meg elfogy, kipróbálom a ricinusolajat.