2012. május 1., kedd

ADEN folyékony ajakrúzs No.10



Mindig öröm tölt el, amikor olcsóbb márkák kínálatában találok rá feltűnő, különleges és igazán trendi árnyalatokra. A drágább termékeket forgalmazó cégeknek igencsak fel kell kötnie a gatyájukat, hiszen egyre több kedvező árú termék bukkan fel a kozmetikai piacon, melyek simán versenybe szállnak a többszörösébe kerülő darabokkal. A legszembetűnőbb különbség még mindig a csomagolás, ami számomra egészen addig teljesen mindegy, amíg praktikus, azaz nem gyakran gyengülök el egy csilivili dobozkától (óh YSL Rouge Volupte, te édes kivétel!). A másik dolog, ami még differenciálni tud, az a tartósság, de ez már közel sem minden esetben igaz.

Aden folyékony ajakrúzs No.10
a szemem pedig már kettéállt a vakutól..


Az ADEN folyékony ajakrúzsára pontosan illik az, amivel a bejegyzést kezdtem: feltűnő, különleges, trendi árnyalat, mindössze 998 forintért. A csomagolása nem túl vonzó, de nem is érdemes ennél leragadni, a benne található anyag annál több figyelmet érdemel.

 Aden folyékony ajakrúzs No.10

A rúzst egy hagyományos applikátor segítségével vihetjük fel ajkainkra. Az eloszlatás nagyon könnyű, egyáltalán nem csíkozódik a festék, sőt tökéletesen fed már egyetlen rétegben is. A száradása kb 1 perc, így még van időnk a széleket tökéletesíteni, ha esetleg kifutottunk az ajkunk vonalából. Száradás után teljesen matt lesz és nem ragad. Néhány órát volt rajtam, és bár hidratálást nem kifejezetten éreztem, szárítani sem szárított, amit viszont a hasonló termékekről folyamatosan olvasok tesztekben. 


Aden folyékony ajakrúzs No.10

Sajnos a tartóssága hagy némi kívánni valót maga után. Egy átlagos puszi nem kezdi ki, egy erősen cuppanós minimális nyomot hagy a szenvedő alany bőrén, az evés-ivás viszont már jobban igénybe veszi a festéket. Én általában üvegből iszom, és az alsó ajkam közepénél, ahol a flakon hozzáér, lekopott rólam a pink szín. Ez egy ilyen erős árnyalatnál sajnos elég feltűnő, de a szívószál használata segíthet a dolgon.

Aden folyékony ajakrúzs No.10

Engem egyébként erre a képre emlékeztet:)

998 forintért 8 ml-t kapunk és 22 árnyalat közül választhatunk. Nyugi, vannak köztük szolidabbak is!
Elvileg ITT érhető el, de úgy látom, jelenleg valami zavar van a shopline-nal. Reméljük, hamar elhárítják a gondot.
Összetevők listája és további infó ITT.


A terméket tesztelésre kaptam, a bejegyzés tartalmát ez nem befolyásolja.

14 megjegyzés:

Tina írta...

woow:O Isteni szép színe van, és neked nagyon jól áll, főleg a fekete hajad miatt szerintem:)

suzie írta...

De nézd milyen jól áll az ilyesmi szín Abbey Lee-nek is, pedig ő szőke :)

minnie írta...

uu, ez nagyon jó, valami hasonló színt keresek, de nem szeretnék rendelni, megkérdezhetem h te hol vetted? vagy pl ilyen euros boltokban elérhető ez is?
köszi, minnie :)

suzie írta...

Nekem küldték, de ha rákattintasz az utolsó linkre, tehát a hivatalos magyar honlapjukra, akkor ott találsz üzletlistát!

minnie írta...

nem tölt be sajnos, de akkor próbálkozom még, köszi :)

suzie írta...

Ez a pontos link az üzletlistához: http://adencosmetics.hu/uezletek-listaja.html

Adryenn írta...

Woooww Nagyon jó színe van :) És nagyon jól áll neked :)

Viktória (shake it up) írta...

Hú de jó! Már nézem is a többi színt! :D

Thündérke írta...

Annyira szép *-* igazi Barbie pink számomra :$

Thündérke írta...

Annyira szép *-* igazi Barbie pink számomra :$

Kittiie írta...

Nagyon jó színe van! :)

FF blog by Lea írta...

Nekem is van Aden folyékony rúzsom nude rózsaszínben. Sajnos annak a fedőképessége hagy némi kívánnivalót maga után, mert csíkoz. Én az enyémet a Déli-Pályaudvarnál vettem egy trafikban, de a Westend aluljárójában is szoktam látni több helyen, egységes 900 Ft körüli áron.

AA-dmin írta...

Fodrászkellékesben mindig van szinte mindenhol. Furcsa kicsit ez a szögletes csomagolás, viszont cserébe tuti nem gurul el.

Ápold okosabban.. írta...

húha, ez tényleg nagyon szép árnyalat!