2012. május 31., csütörtök

Maybelline újdonságok 2012

Meglehetősen sok külföldi beauty blogot követek, így sok termékről már azelőtt látok teszteket, hogy nálunk egyáltalán megjelennének - és ezzel bizonyára nem vagyok egyedül. Ez mindig hagy némi izgulást, hogy nálunk egyáltalán megjelenik-e az adott kozmetikum és ha igen, milyen színekben. Pont ez volt a helyzet a Maybelline Color Tattoo 24hr szemhéjfestékeknél, amikre jó néhány alkalommal csorgattam a nyálam. Hatalmas örömömre hozzánk is megérkeztek egy új rúzskollekcióval karöltve.





Maybelline Color Sensational Popsticks

A Color Sensational Popsticks egy új, átlátszó, ajakbalzsam jellegű rúzsokból álló kollekció, melynek darabjai a nyalókák adta fényt és színezetet igyekeznek visszaadni az ajkainknak. A koncepció érdekes, cuki és nyári. A Popsticks hat színben érhető el nálunk: Pink Sugar, Pink Lollipop, Crystal Pink, Citrus Slice, Orange Crush, Cherry Pop.


Maybelline Color Sensational Popsticks

Nekem hármat volt szerencsém kipróbálni. A Pink Sugar egy alig színezett, világos rózsaszín árnyalat, amiben pici csillámdarabkákat találunk. Neki szinte semmi színe nem volt az én ajkaimon, csak egy enyhe fényt ad nekik. Az Orange Crush-sal és a Cherry Poppal már más a helyzet, ők tényleg megszínezik a számat és valóban amolyan huncut nyalókás módon. Ha már ajakbalzsamhoz lettek hasonlítva, akkor azért megemlítem, hogy hidratálásban annyira nem jeleskednek. Az illatuk mennyei, összefut a nyál a számban, amikor megszagolom őket. A csomagolásuk feltűnő és szintén nagyon nyárias, eddig mindig elkapott néhány tekintetet, amikor előhúztam a táskámból. :)

Maybelline Color Sensational Popsticks - Orange Crush

 Maybelline Color Sensational Popsticks - Cherry Pop

Nem annyira must-have darab, de ha valami vidám és jópofa dologgal szeretnéd megjutalmazni magad (vagy egy barátnődet) a sikeres vizsgák után vagy csak úgy a szürke hétköznapokon, arra ideális.

Ajánlott fogyasztói ára 1699 Ft.


Maybelline Color Tattoo 24hr szemhéjfesték


Maybelline Color Tattoo 24hr szemhéjfesték


A Maybelline idei nagy dobása mindenképp a Color Tattoo gél állagú, krémes szemhéjfesték. A drogériák háza táján eddig is találkozhattunk már tartós szemhéjfestékekkel például az Essence és a Catrice polcain, de a színek eléggé egy kaptafára készültek: szürkés, ezüstös, arany, netán fekete. Most végre intenzív, élénk színek közül is választhatunk, köztük egy álomszép türkizzel <3


Maybelline Color Tattoo 24hr szemhéjfesték

Szintén három darabot kaptam tesztelésre, egy feketét, egy lilát és az említett türkizt. Hozzánk sajnos csak hat árnyalatot hoztak be belőlük is, a másik három egy arany, ezüst és bronz, tehát ezek jobban suli- és munka kompatibilisek. A teljesítményük, ahogy már a külföldi blogokon is olvashattuk, színenként eltérő lehet. Én a három kipróbált példány közül a lilát érzem kicsit gyengébbnek, ő kevésbé egyenletesen vihető fel, de a türkiz és a fekete kifogástalan. Tényleg nagyon tartósak, csak kétfázisú sminklemosóval tudtam leszedni őket.

Maybelline Color Tattoo 24hr szemhéjfesték

Úgy sajnálom, hogy a türkiz színét nem adja vissza a kép, szinte teljesen olyan élőben, mint amilyennek a tégelyes képen látszik. :(
A mintákat ujjbeggyel vittem fel 2 rétegben, alap nélkül, és egy kicsit eldolgoztam az ujjammal.

A festéket ujjbeggyel és ecsettel is használhatjuk, a lényeg, hogy a szélek eldolgozására figyeljünk oda.

Ajánlott fogyasztói ár: 1999 Ft.


A termékeket tesztelésre kaptam, a bejegyzés tartalmát ez nem befolyásolta.

12 megjegyzés:

Dia írta...

őszintén szólva most esz az irigység a krémes szemhéjfestékek miatt, fél éve várom őket:D
tuti hogy veszek is, az aranyat néztem ki elsőnek, de max 2-t veszek szerintem mert elég drágák( bár sztem megérik az árukat abszolút)

suzie írta...

Én is kíváncsi vagyok a hétköznapibb színekre is, ha veszel, mindenképp tegyél fel tesztet!:)

stellalady írta...

Maybelline Color Tattoo 24hr szemhéjfestékből a türkizt Auszriába megvettem már korábban. Igaz kicsit borsosabb ára volt átszámítva, ugyanis 8 vagy 9 euro, már nem emlékszem pontosan. Érdekes, hogy a drogériás termékek kint majdnem 2 hónappal előbb kerülnek polcra mint nálunk. Az essence kollekciókból már volt hogy réges rég használtam a terméket, mikor itt még csak hirdették hogy hamarosan töltik a pultokba. Amit érdemes figyelni az az árkülönbség, ugyanis van ami felébe kerül van ami meg drágább.

cherrydarling írta...

Szia,

Több helyen olvastam, hogy a krémes szemfestékek akár a Mac paint pot-ok alternatívái is lehetnek.Erről mit gondolsz, érdemes alapként használni őket szerinted?

Köszi'

suzie írta...

Persze!

samelike írta...

Én a Color Tattoo szemhéjfestékeket már nagyon vártam, sajnálom hogy csak 6árnyalat lesz kapható. Köszönöm a tesztet, mert én mindig is a lilára pályáztam de most azt hiszem a türkiz lesz majd a befutó! :)

Meli írta...

Remélem nem írtad még, mert akkor a nagy kérdés, hogy MIKOR lesznek kaphatóak? :) Főleg a color tattoo-k ;)

suzie írta...

Szerintem már lehet kapni, vagy nem?

Szamóca írta...

A héten én még nem találkoztam velük.....:(

Vick írta...

Oh...az a türkiz...KELL! ♥

Bellala írta...

Megyek Rossmannba csekkolni őket...

Adri írta...

Tegnap voltam a Kökibe a Müllerbe, DM-be és a Rossmannba is sehol semi az új rúzsokból :(:(:(