2012. május 14., hétfő

Project Pretty 4. forduló - A versenysminkek

Elérkeztünk az utolsó előtti fordulóhoz. Innen már csak egy lépés választja el a lányokat a Tesminked.hu által felajánlott fődíjtól, és látszik is a sminkeken, hogy teljes erőbedobással dolgoztak rajta. Mindhárman gyönyörű, látványos és kreatív alkotásokat készítettek, mindegyik után a földről szedegettem fel az államat. :)



Bartos Anita

"Az eheti sminkemnek azt a fantázia nevet tudnám adni, hogy "Neon Karnevál" ugyanis a lehető legélénkebb, legneonosabb színeket használtam, így az alapötletet kicsit modernebb stílusban álmodtam újra. "































Papp Lívia

"A Karnevál egy csodálatos ünnepség, amelyben a túlzás is megengedett! A velencei és a riói karnevál jelmezei, sminkjei, motívumai egyaránt megihlettek. Varázslatos színekben, álarcokban pompáznak ilyenkor az emberek. Én is próbáltam visszaadni ezt a ragyogást a sok csillámmal és strasszal, tollakkal körítve. Fáradtságos munka volt, de megérte! A kék és az arany/barna egy érdekes szín kompozíció, de pont ez teszi különlegessé. "



























Hittner Viki

"A karnevál témát elsőre nem éreztem magaménak így májusban, ezért elkezdtem gondolkodni, hogy emelhetném át a mostani meleg időbe. Aztán séta közben megláttam az idei első lepkét és megszületett az ötlet a nyári karnevál sminkemhez."























A harmadik forduló zsűritagjai:
- Petra - http://makeup-lounge.blogspot.com/
- Bikira lányok - http://bikirablog.blogspot.com/
- Mara - http://www.makeupuniverse.net/
- Gigi - http://gigitogirls.blogspot.com/
- Letti - http://colours-of-letti.blogspot.com/


A zsűri a versenysminkeket 1-10-ig pontozhatja, a 10-es a legjobb adható pontszám. Hamarosan kiírom a szavazást a Facebookon, ahol ti is befolyásolhatjátok majd a verseny kimenetelét. A közönségszavazás szerda 13.00 óráig tart. A közönség által legjobbnak ítélt alkotás 10 pontot kap, tehát annyit, amennyit egy zsűritag maximálisan odaítélhet a versenyzőknek. A közönségszavazás második helyezettje 8, a harmadik 6, a negyedik 4, az ötödik pedig 2 pontot kap. Ezáltal a közönség befolyásolhatja a forduló végeredményét, de nem drasztikusan, azaz a zsűri által legjobbnak ítélt alkotásból nem tudtok utolsót csinálni például.


Szerdán kiderül, melyik két lány jut a döntőbe!


8 megjegyzés:

FF blog by Lea írta...

Hú, ez a forduló már nagyon szorosnak ígérkezik. Le a kalappal lányok!

Unknown írta...

Bartos Anita! Bartos Anita! Oda+vissza vagyok, amiket itt csinál, basszus, állati!!!!

mrs__kovacs írta...

Mindegyik meseszép, nagyün ügyesek a Csajszik!! :]

Adryenn írta...

Nagyon ügyesek a lányok :D Nehéz a döntés most is :)

paphu írta...

mindegyik hihetetlen szép lett. Én már most mind a hármójuknak adnék vmi díjat :))

niki írta...

hűűűűű....nekem is leesett az állam! nálam ismét Viki a nyertes! :))
de mindhárom smink tényleg gyönyörű!

Bia írta...

Mindegyik gyönyörű! Nagyon szoros lesz ez a forduló! :)

dyna írta...

Viki és Anita megint odatette magát. :)