2012. május 6., vasárnap

TIGI Bed Head Shake-It Loose Powder

Talán sokatoknak újdonságként hathat, hogy a TIGInek sminkvonala is van, mivel elsősorban a hajápolási termékeiről ismert a márka. Nem csoda, hogy nem terjedt el a híre a kozmetikumoknak, ugyanis szinte sehol nem lehet őket kapni. De nem csak nálunk, Magyarországon, hanem külföldön is nehezen elérhető, ami egyrészt kicsit meg tudja keseríteni a beszerzését, másrészt viszont igazán exkluzív darabokká teszi őket.

 TIGI Bed Head Shake-It Loose Powder - Shimmer

Mivel a TIGI fő profilja a hajápolás, több helyen is olvastam, hogy nem vártak túl sokat a sminktermékeiktől, de szinte egytől egyig mindenki pozitívan csalódott bennük és el volt ájulva a minőségüktől. Sokat vacilláltam, mivel is kezdjem, mert szinte egytől egyik lázba hoztak a kollekció darabjai. Végül egy laza por állagú highlighter mellett döntöttem, ugyanis egyrészt ilyenem még nincs, másrészt igazán multifunkciós termékről van szó:
  • használhatjuk kiemelőként a szemöldök alatt, a belső szemzugban vagy az arccsonton
  • felvihetünk belőle a dekoltázsunkra, kulcscsontunkra
  • belekeverhetünk egy keveset az alapozónkba a ragyogó istennő hatás kedvéért
  • tehetünk belőle a testápolónkba is, ami istenien fog mutatni a napcsókolta bőrön
  • beleszórhatunk egy kicsit akár a műanyag flakonos hajspraynkbe is, hogy fényesebbnek tűnjön a hajunk (ez most jutott eszembe, próbálta már valaki?:) )
A csomagolása kicsit furcsa. Nekem egy hintőporos doboz és egy fűszertartó házasításának tűnik. A műanyag, henger alakú tégely tetején találunk egy nagyobb kerek lyukat illetve 6 mini lyukacskát virág alakba rendezve. A forgatható tető alá vastag papírféle réteget helyeztek, ezen kellett benyomni a kijelölt kört, hogy hozzájussunk a highlighterhez. Nos, ez nem könnyű feladat, de ha sikerül, akkor már jöhet is az oly nagyon áhított csillogás.

TIGI Bed Head Shake-It Loose Powder - Shimmer 

A használata valamivel körülményesebb és pazarlóbb, mint a préselt poroké, mivel mindig ki kell önteni belőle egy kicsit a lyukon valahova és onnan tudjuk felvenni az ecsettel. Viszont ennél higiénikusabb megoldást aligha lehet elképzelni, mivel a tégelyben maradó por érintetlen lesz, csak figyeljünk arra, hogy tiszta felületre borítsuk a használni kívánt adagot.

TIGI Bed Head Shake-It Loose Powder - Shimmer
(remélem mindenki észrevette a lakás ékességét, a rózsaszín, nyuszi alakú locsolókannát!)

Maga a termék hihetetlenül finomra őrölt, selymes érintésű por gyöngyházfénnyel és aprócska csillámdarabokkal. Ezektől kissé megijedtem első látásra, de felvitel után nem voltak feltűnőek. Bőrre kerülve látványos, ugyanakkor igényes, konszolidált fényt ad a hangsúlyozandó területeknek. Tehát nem lesz tőle olcsó hatású diszkógömb csillogásod.

TIGI Bed Head Shake-It Loose Powder - Shimmer

További két színben kapható a porocska, a másik kettő nem highlighter, hanem sima áttetsző porpúder világosabb és sötétebb árnyalatban.

A termék ára 6090 Ft, amiért cserébe hatalmas mennyiséget, 28,35 grammot kapunk. A Szépségtrend webáruházban lehet kapni, ahonnan most hétfőn a zöld hétfő alkalmából ingyen kiszállítják!
Összehasonlításképp a MAC Soft&Gentle MSF 10 gramm és 7000 forint körüli áron kapható. 

A terméket a bannerhirdetésért cserébe választhattam, a bejegyzés tartalmát ez nem befolyásolja.

1 megjegyzés:

Ápold okosabban.. írta...

Szia!

Mivel kedvelem és olvasom a blogodat, díjat kaptál tőlem!
http://sminkesmas.blogspot.com/2012/05/hat-mi-ez-laaaaanyok-ismet-dijat-kaptam.html

Üdv!
Smink És Más