2012. június 29., péntek

Gardróbom új lakói

Egészen rég volt már ruhamutogatós bejegyzés, pedig az utóbbi időben vettem néhány új darabot, amiket úgy döntöttem, ezúttal meg is mutatok nektek. :) Nagyon tetszenek mostanában a csipkés dolgok, a másik szerelem pedig az a fajta virágmintás anyag, ami olyan, mintha egy-egy festményrészlet lenne rajta. :) [példa] Emellett a pasztell színeket is imádom, noha nem halmozottan egy-egy outfiten belül, mert az szerintem olyan, mintha fagyigombóckáknak öltözött volna a viselője. A neonnal is megbarátkoztam, egyedül a kukásmellény árnyalatú zöldessárga nem nyerte el a szimpátiámat, de a neon barack és pink bármikor jöhet! Továbbra is imádom emellett a korallt, egyszerűen életre kelti az arcomat félholt állapotomban is.





Neonlove
Nem várathatott tovább magára egy igazi, ordítóan rikító neon felső, és a Pull&Bear polcain találtam rá erre az elegánsabb darabra, ami rögtön levett a lábamról (én meg őt a fogasról). Az eleje elég átlátszó, a fehér melltartó abszolút átüt, szóval csak bőrszínűvel veszem fel. A hátulja bezzeg szatén - miért nem fordítva csinálták?!


Virágos szoknya a Mangoból
Ezt a szoknyát és a ruha változatát (amit linkelnék, ha működne az oldal) már teljes áron is kinéztem magamnak. Közben rájöttem, hogy a ruha hátmegoldása a masniszerű szabással annyira nem tetszik, így a szoknya után kezdtem sóvárogni. A 7ezret, bár annyira végül is nem sok, mégis sajnáltam rá, szóval úgy voltam vele, hogy ha leárazáskor is lesz, akkor az a sors akarata, és megveszem. Ez így is lett, pont a méretemben várt rám a drágaszáág. :) Azt hittem, nem lesz túl jól kihasználható, és nagyjából csak fehér felsővel fogom hordani, de tök jól mutat bármilyen pasztellel például :)


Sárga ruhácska szintén a Mangoból
Őt még teljes áron vettem meg, ami csak négyezer forint volt, azt hittem elírták, de nem. Magában kicsit a színe és a fazona miatt hálóingesnek érzem, úgyhogy egy deréköv kötelező viselet hozzá. Jó kis munkába járós és szaladgálós ruha könnyed anyagból, ideális a kánikulában.


Csipkés mini
A H&M Divided vonalának ékes darabja ez a szoknya. Szűk, mini, csipkés = love. Feketében is kapható, ha látnám újra, szerintem megvenném abban is. Én ezeknek a streccses anyagú szűk szoknyáknak mindig lehajtom a derekát, hogy csípőszoknya váljon belőlük, így kényelmesebben érzem magam bennük, de ez biztosan az én hülyeségem csak. :) Szuperül mutat élénkebb színű felsőkkel.


Barack short
Szintén Pull&Bear gyerek. Kicsit pasztell, kicsit neon, nagyon szuper! Barnább lábakon egyenesen világít, és amúgy remekül mutat a korábban említett neon pink felsővel.

Itt látszik, milyen élőben a színe

Pink mini
A felsőnek hála annyira rákaptam a neonra, hogy rögtön egy szoknyát is beszereztem. 1300 forintért vétek is lett volna otthagyni - gondoltam egészen idáig.


Fotózás közben vettem észre, hogy van rajta pár fehér csík :( Elképzelhető lenne, hogy csak egy kis gyűrődés közben már el is kezdett kikopni a színe...? Azt hiszem, vissza fogom vinni.


Ékszerek

Mind H&M, kivéve a kék nyaklánc, ami ebay. Pont rossz a hossza, mert a felsőim többségének a kivágása pont félbevágja, így hajlamos becsúszni alá. Ha rövidebbre veszem, akkor pedig oldalt lesz a kapocs, nem hátul középen, ami elég idétlenül néz ki, úgyhogy ki kell majd belőle vennem pár szemet. A fém karkötőt imádom, de rettentően karcolódik, a többi dologra egyelőre nincs panasz. :)
A képről lefelejtettem szegény szegecses nyakláncot, amit a neon felsővel viseltem, pedig az is nagyon jó kis darab :)


Ne aggódjatok, nem egyszerre vettem ezt a sok cuccot, nagyjából egy hónap termése lehet. :)

10 megjegyzés:

katjes írta...

hahaha nekem pont a kukas zoldessarga tetszik legjobban a neonok kozul

Unknown írta...

ilyen rövidnacim nekem is van csak menta :)

suzie írta...

Uuu a menta is nagyon jó lehet:)

La Bella de Toscana írta...

csak óvatosan a neonnarncs és fehér H&M karkötőkkel. Ilyenjeim vannak minden ruhába beleakadnak és kihúzkodják a szálakat :S

suzie írta...

Nekem eddig mázlim volt, a fehér már sokszor volt rajtam, a másik csak egyszer, de még nem volt ilyen probléma. Azért odafigyelek majd, köszi :)

Petra írta...

Nagyon jó színe van mindnek! :)

Patríciaaa. írta...

Úristen, az a gatya, de állatkirály! Persze, hogy nálunk is ilyen butik, miért is lenne? Nekem bár nem állna jól, a fehér, és vékony lábaimon, akkor is megvenném. Mennyi volt? Neked tök jól áll! Én is neon mániás vagyok! :D

suzie írta...

:)) 5ezer volt, de szerintem már le is árazták, ha még van belőle :)

kéty^^ írta...

húúú dejó dolgok .. főleg az a rövidnadrág .. :$

Marcsi Kincsesládikája írta...

De szuper színű cuccok! *.*