2012. július 4., szerda

A H&M Beauty Blender sminkszivacsa

Gondoltam teszek egy kósza kört a pipereholmik között is a H&M-ben. Ritkán akad ott meg bármin is a szemem, ezúttal viszont kiszúrtam egy apró érdekességet, egy távoli ismerőst, a rózsaszín, furcsa alakú szivacsot. Szerény személyem jó beauty bloggerként rögtön lecsapott rá csillogó szemekkel, de egy sminkek iránt átlagos szinten érdeklődő nagyon kétlem, hogy egyáltalán tudná, micsoda. Barátnőm arcát is érdemes lett volna lefotózni, mikor nagy vigyorral a számon, ezzel a rózsaszín izével beugrottam mellé a sorba.

A H&M Beauty Blender sminkszivacsa



Elsőként a csepp formájú Beauty Blender szivacs váltotta ki a hájpot sminkimádó berkekben. Az első látásra inkább stresszlabdára hasonlító kütyü célja a tökéletesebb alapozás elősegítése és ezzel a makulátlan bőr látszata. A felületét finoman görgetve az arcon, közben nem hülyén érezve magad, az alapozó finoman belesimul a bőrbe, így természetesebb, mégis hibátlan hatást keltve. A csücske ideális az apróbb részek lealapozására, mint például a belső szemzug és az orr széle, ahol az alapozóecsettel nehéz szépen eldolgozni a terméket.


A Beauty Blendert azóta számtalan cég lemásolta. Van, aki egy az egyben, van, aki változtatott a formán. Utóbbi csapatban játszik a H&M, aki egy érdekes, kúpszerű formában dobta piacra a saját verzióját. Na most nekem eszembe jutott valami erről a formáról, remélem, másnak is. Így első ránézésre a BB csepp alakja használhatóbbnak tűnt számomra, mert remekül, egyenletesen végig lehet vele simogatni az alapozót, ennek a testében viszont található egy keskenyebb rész, ami nem ér mindig a bőrhöz (egy pici nyomás azért segít ezen).

A szivacs maga elég tömör, kellemes a tapintása is.Ami tetszik benne, hogy úgy veszem észre, leszedi a felesleges alapozót, emellett eltünteti, illetve kiegyenlíti az ecset szőrei által hagyott csíkokat és az ujjak nyomait, és egyszerűen egyenletesebbé teszi az arcképet. Jobban belesimul az alapozó a bőrbe, ezáltal valóban sokkal természetesebb hatást kapunk. Bejön!

Az ára 790 Ft. Ennyiért egy próbát mindenképp megér. Ha megveszitek, ne felejtsétek el néhanapján kimosni!

Próbáltatok már efféle szivacsokat? Bevált? Netán feleslegesnek tartjátok?

10 megjegyzés:

Kamilla írta...

tegnap vettem egyet és egyszerűen nem lehet belőle kimosni az alapozót...próbáltam sminklemosóval, mosogatószerrel és egyszerűen nem jön ki...

Bia írta...

hűű de jó! nekem is kell! :D
melyik h&m-ben vetted ha szabad tudni? :)

Tünde írta...

@KaMii: én az alapozó szivaccsal voltam ugyanígy, tettem egy próbát és bedobtam egy adag mosással a gépbe és szépen kimosta belőle. Féltettem kicsit, de nem lett semmi baja normál programon egy nagyon szeszélyessel gépben mostam ki. :)

Blushbaby86 írta...

KaMii: én az összes alapozószivacsot csak úgy tudom kimosni ha megszáradt rajta/benne az alapozó. Úgy mindig kijön samponnal.

Biussh írta...

Igen,tényleg hasonlít valamire... :D

suzie írta...

:))

@Bia: a Vörösmarty tériben! :)

Bia írta...

köszi, majd a napokban benézek valamikor :D

Biu írta...

Éééés egyébként ezt is úgy kell használni, mint a Beauty Blendert? Vízben "megdagasztod" és utána alapozol vele, vagy csak simán? Ebben az alapozószivacs témában tök analfabéta vagyok :D

suzie írta...

Nekem eszembe sem jutott bevizezni:)
De egyébként nem ezzel alapozok, felviszem az alapozót a szokásos módon, és ezzel elvégzem az utólsó simításokat - szó szerint:)

Anikó írta...

Sziasztok! Én is barátkoztam már a gondolattal, hogy beszerzek egyet. Egyébként ebay tele van most ilyesmivel 1-2 $/3 db. Érdemes szétnézni szerintem.