2012. július 10., kedd

Oasap szandi és gyűrű

És igen, végre az én csomagom is megjött! Ez már a második, amit rendelek, de az első, amit megkapok. Olyan rossz volt nézni, hogy néhányan már a harmadik rendelésüket adják le, akik később csatlakoztak a programhoz, mint én, hüpphüpp, na de eljött az én időm is! Örülök is, hogy nem az első rendelésemet kaptam, mert ez a második sokkal jobb lett:) Egy szandált választottam, amire tényleg szükségem volt, a fennmaradó keretből pedig gyűrűt.
(Aki nem szereti a lábakat, még most nyomjon az X-re!:) )

Oasap szandál




Szükségem volt egy olyan fekete lapos szandira, amin nem ezüst színűek a fémek, ezért is esett a választásom erre a lábbelire. Szinte kizártnak tartottam, hogy úgy nézzen majd ki, mint a honlapos képeken, azt hittem, azt tutira valami drágább webshopból nyúlták le, de nem! Meglepetésemre pont olyan! Nagyon tetszik rajta a sok fém, nem túl bő a pántja, pont megfelelő szélességű a talpa és abszolút hűen van méretezve, a 38-as tökéletes lett.

Oasap szandál

Ami nagyon furcsa benne, az a záródása. A bedugós csat csak dísz, valójában egy kapoccsal tudjuk összezárni. Az én megoldásomat itt lent láthatjátok, de nem vagyok benne biztos, hogy így gondolták - bár más lehetőséget nem találtam. Remélem, nem fog szétesni séta közben.

Oasap szandál


Itt látható rajta az egyetlen hiba is, de majd átkenem valami feketével és nem is fog látszódni.
Amin kicsit még meglepődtem, az  a sarka, ugyanis nem teljesen lapos. Elvileg ez így egészségesebb is, de eléggé lehet érezni járás közben a sarok talp felőli végét. Remélem nem válik zavaróvá azért egy néhány órás viselés alatt.


Még két kép csak úgy:))

Oasap szandál


Itt a link is hozzá: http://www.oasap.com/show/9766-flip-flop-rivet-embellished-sandals.html
(bár úgy látom, már sold out:( )

És a gyűrű, amit inkább ebayről rendeljetek meg, ha megtetszett:


Szerintem állati jó ez is, annyira pörgök már, hogy kikiáltottam fesztiválgyűrűnek :))) Szerintem kábé pont egy fesztivált fog kibírni, aztán lekopik majd róla az arany.

Link: http://www.oasap.com/show/6986-pyramid-stud-detail-three-finger-ring.html

Meg vagyok elégedve a rendeléssel teljes mértékben, de azt azért bevallom, hogy nem fizettem volna ennyit értük. Így viszont szuper deal volt a dolog, köszi Oasap! ;)

20 megjegyzés:

Dia írta...

az a szandál iszonyatosan nagyonnagyon kurvajóóó!

Binii írta...

Nagyon szép darab, nekem is tetszik :)
Nekem is volt egy ilyen csatos szandim, én alulra, a sima kapocs pici részéhez kapcsoltam hozzá (ez aztán nagyon értelmes mondat lett :$) és így nem látszott ki, hogy a sima csat csak egy dísz :)
Remélem azért értetted, hogy mit akartam mondani :$ :)

suzie írta...

@Dia: ugyee? teljesen bezsongtam tőle! :D

@Binii: Azt hiszem értem, köszi a tippet!:)

Suliboszi írta...

Szia!
Azt a szandált nem így kell bekapcsolni! A csat mögé kell akasztani, rá a pántra. =)

DSophie írta...

igen, a csat alá kell beakasztani, értelmesebben én sem tudom leírni :D

suzie írta...

Köszi csajok, úgy fogom hordani:) Miért nem jutott rögtön eszembe?! :D

Tímea írta...

Nagyon édes ez a megoldás Zsuzsi! :D Nekem több ilyen csatos cipőm is van (magassarkúak is) sokkal egyszerűbb, mint csatolgatni ki-be, a felső részhez kell csatolni, hogy rásimuljon és akkor tuti nem jön ki. :) Tehát ahogy fogod a csatot, akaszd be úgy, hogy a pöcök fölött legyen a csat része. Ha szükségét érzed, lefotózom egyik cipőmön! :D

Tímea írta...

Amúgy nagyon jó ez a szandi, én is rendelni fogok legközelebb, a lapos cipőket nem is néztem eddig, szóval jó ötletet adtál. :)
Az első rendeléssel mi lett végül?

suzie írta...

Semmi, várattak 1,5-2 hónapot, mire rábólintottak, hogy valószínűleg ez már nem fog megjönni, válasszak mást

Marcsi Kincsesládikája írta...

Jól néz ki ez a szandi :)

mrs__kovacs írta...

Hú, brutál ez a szandi

Jade írta...

Volt/Van egy hasonló záródású szandálom(vagy mim), nos, nem tudom, hogy te mennyire vagy rohangálós típus,de nekem konkrétan szépen lassan, alig egy hónap alatt a guminál, illetve maga a gumi elszakadt. Meg lehetett varrni (hozzávarrtam a két különálló részt), alig lehet látni. Lehet, hogy te nem így fogsz járni. Ha igen, akkor is lesz rá megoldás...

Apolka írta...

juhúúú az a szandál csodaszép! a kapocs meg, ha a csat mögé teszed, nem fog szétjönni járás közben, barátnőmnek ilyen csatos a tánccipője, és még nem volt ilyen balesete.

Aniko írta...

Nekem meg csak 1x töltötték fel a számlámat, a legelején, azóta semmi, mások pedig már a 3.-4. csomagukat kapják meg, szóval szerintem ez nem fair, de nem rinyálok, mert amit kaptam nyakláncot tőlük elsőre az imádom :D

mich írta...

Nekem is így volt, hogy vártam a csomagot és semmi.... de én reklamáltam, és visszaírtak, hogy biztos útközben veszett el, rá 2 hétre szó nélkül küldtek egy másikat :3

Lara írta...

Eredetileg úgy kell h oda kapcsolod ahogy a képen fogod a kezedben a csatnak a kicsiujjod felöli részhez alol kell bekapcsolni, szoval lényegében nem a csathoz kapcsolod hozza hanem a bőrhoz szoval a pánthoz. Érthető ahogy elmagyaráztam? Ha nem akkor küldök képet,mert nekem is van ilyen megoldású cipőm. A lábadon is be lehet kapcsolni. Én beszoktam kapcsolni és úgy huzom fel, nekem úgy könyebb.

Christine írta...

Nekem megvan ez a gyűrű (ebayről, 1 dolcsiért), de szerencsére nem kopik, pedig hordtam már párszor! :)

Thündérke írta...

Baromi jól néz ki :O

Thündérke írta...

*a szandál:D

suzie írta...

Már volt rajtam hosszú napokat és egész kényelmes:)) A gyűrű meg remélem tényleg nem fog kopni:)