2012. október 21., vasárnap

Catrice Ultimate Moisture Alapozó - Teszt

Őszintén szólva először színezett hidratálónak néztem ezt a terméket, mert a NARS és az ELF hidratálója szinte ugyanilyen csomagolásban kapható. Szinte fel is kiáltottam, hogy te jó ég, ez aztán a szépen fedő hidratáló, de jobban utána nézve láttam, hogy ezt bizony alapozónak szánták.:)


A tubus szépen leköveti a NARS által diktált minimalista trendet a karcsú, fekete, matt dizájnnal. Könnyed, nem túl nagy, elfér a neszesszerben. Sajnos az ujjlenyomatok könyörtelenül meglátszanak rajta, de annyi baj legyen.

Mivel eleinte színezett hidratálónak gondoltam, amit az alapozókkal ellentétben a mindig az ujjaimmal viszek fel, ezzel is így tettem, de nagyon szép lett a hatás! Körkörös mozdulatokkal beledolgoztam az arcbőrömbe belülről kifelé haladva, gondosan odafigyelve a szélekre. Közepes, erős közepes fedést tapasztaltam vele a mennyiségtől függően, ami azt jelenti, hogy azért szem alá és az esetlegesen felbukkanó pattanásokra ezután még szükség volt korrektorra is.

Catrice Ultimate Moisture Alapozó Teszt - előtte / utána

A Catrice újdonsága elég sűrű állagú, 2-2,5 borsónyi kell belőle az arcomra. Felvitelkor és frissen púderezve igazán szép eredményt mutat, belesimul a bőrbe és az enyhe pirosságot segít elfedni. Sajnos azonban, annak ellenére, hogy olajmentes, néhány óra múlva az én kombinált bőrömön a T-vonalban viaszbábu hatású fénybe borult, ami már annyira nem tetszett. Persze az újrapúderezés segít rajta, de nem szeretek nap közben azon izgulni, hogy jó-e még a sminkem. Száraz vagy normál bőrűeknek viszont kellemes viselet lehet.

Ha jól tudom, 4 árnyalatban kapható a termék, rajtam a 030-as Honey van, aminél csak egy sötétebb árnyalat létezik. Ez kissé sárgás és jelenleg tökéletesen passzol a bőrömhöz. A Catrice honlap termékleírása alapján UV szűrő is található benne, ami mindenképp plusz pont.

Próbáltátok már? Melyik alapozót szeretitek a legjobban jelenleg?



7 megjegyzés:

Illés Rebeka írta...

Jelenleg én a Maybelline Dream Nude Airfoam alapozót használom, annak is kb. ilyen fedése lehet, bár ezt a Catrice-t még nem próbáltam. Ha elfogy inkább visszatérek a BB krémhez (La Roche-Posay). :)

roseballerina.blogspot.hu

Névtelen írta...

A Clinique BB krémje nagyon tetszik és az új Max Factor alapozó a Facefinity.

Névtelen írta...

Én a Glamour-napokon kaptam meg a Catrice Infinite Mattot, imádom, egyik legjobb alapozóm!

http://lifelikevision.blogspot.com/

Aniko írta...

A novemberi Glamourhoz kapható volt egy Maybelline alapozó minta, nagyon tetszik, ma próbáltam ki, kicsit sötét, de kell is, hogy legyen valami élet az arcomon :)) A kedvenc alapozóm talán szintén egy Maybelline Affinitone Mineral, de a MaxFaktor LP-t is szeretem...nem tudok dönteni :) 1 Catrice terméket próbáltam alapozókból, hab állagút, imádtam :)

Nóra K. írta...

Most a Bourjois Healthy Mix serumot használom és nagyon szeretem. De szívesen kipróbálnám ezt is.

norasbeautylife.blogspot.hu

Apolka írta...

nálam most a Max Factor új alapozója a kedvenc, ez az eddigi legtartósabb alapozóm, szépen fed és nagyon sokáig matt marad. ezt az alapozót a héten kezdem tesztelni, remélem, beválik majd.=)

Ari írta...

Az egyik kedvencem most a Catrice Infinite Matt,egy baj van vele az adagoloja,de ennek ellenére szeretem.