2014. július 11., péntek

A legpozitívabb csalódás - L'Oreal Miss Manga spirál

Még soha nem fordult elő velem sminkterméknél, hogy a kezdetleges utálat imádattá változott volna. Egészen idáig. A Miss Manga, bevallom, eleinte annyira kiábrándított, hogy jó darabig rá sem néztem. Szerencsére volt miből válogatni ez idő alatt is, többnyire a Max Factor False Lash Effectet vagy az új Maybelline Colossalt használtam – hol egyiket, hol másikat, hol a kettőt együtt. Viszont benne maradt az asztali ceruza- és spiráltartómban a L’Oreal Miss Manga spirálja is, így egyik reggel miért is ne alapon ismét a kezem közé került. :)

L'Oreal Miss Manga szempillaspirál



A Miss Manga spirál különlegessége, amit pont a legjobban utáltam benne az elején: hajlik a szára! De most komolyan, minek? Előnyös ez bármilyen okból is? Rátesz az eredményre? Ezt még mindig nem tudtam megfejteni, de személyes véleményem szerint tök felesleges, összpontosítsunk a kefére és az anyagra.

Mielőtt a jelenlegi véleményemet megírnám, megmondom, miért dobtam félre az elején. Tapasztalt spirálfogyasztóként mind tudjuk, hogy kibontáskor, frissen sokkal hígabbak és nehezebben kezelhetőek ezek a termékek, kell egy-két hét, mire elérik ideális halmazállapotukat, és a tőlük telhető legszebb eredményt nyújtják. Nos a Miss Manga esetében ez a kezdeti híg megjelenés társult a hajlítható szárral. Ahogy elkezded a pilláid tövétől felfelé húzni, először kissé meghajlik a szár, majd a vége felé kezd egyenesedni, ahogy csökken rajta a nyomás. Valahogy nekem a végére általában egy kis lendülettel állt vissza egyenesbe, aminek az eredménye az lett, hogy felcsapódtak kis festékpöttyök a mélyítő vonalam fölé.

L'Oreal Miss Manga szempillaspirál

Most, hogy a spirálnak volt ideje a kezdeti kibontási izgalmaktól lenyugodni és besűrűsödni, ez a helyzet már egyáltalán nem fordul elő, így rá lehet térni a valóban lényeges elemekre.
A keféje keskeny, közepesen hosszú, a rajta levő sörték hossza változó, rövidebbek és a kisebb pillák érdekében nagyobbak is találhatók rajta. Ez garantálja, hogy minden pillát elérjen a festék, ne kelljen egyiknek sem csupaszon árválkodnia.
Az eredmény meggyőző, csodaszép pillákat épít nekünk a Miss Manga, hosszabbít, és kicsit dúsít is. Több réteg felvitele esetén sem tapasztaltam csúnya összeragadást, ami plusz pont, mert szeretek rétegezni. A tartósságára is dicséretet érdemel, nem pereg le az arcomra a nap folyamán.

Nektek mi a tapasztalatotok a hajlékony spirállal?

Nincsenek megjegyzések: