2014. december 26., péntek

Az olaj, ami leszámol a fénylő arcbőröddel!

Pár óra alatt totál kifényesedik az arcbőröd, és semmilyen mattító csodaszer nem tud ezen változtatni? Talán nem is gondoltad volna, de épp egy olaj oldhatja meg ezt a kínzó problémádat!


Clarins lótusz olaj zsíros és kombinált arcbőrre

Ugye milyen bosszantó, amikor sorra veszed a fénylő bőr ellen készült, matt hatást ígérő csoda kencéket, de így is zsíros hatású lesz az arcod már kora délutánra? Akkor itt az ideje, hogy bevezess az arcápolási rutinodba egy teljesen új terméket, mégpedig egy olajat! Fogadjunk, eszedbe sem jutott volna éppen ezt kenni az amúgy is csillogó bőrödre, de hidd el, nincs miért aggódni! 


Gondoltál már arra, hogy azért fényesedik ki pár óra alatt az arcod, mert a problémás bőrre készült termékek, amiket ez ellen használsz, túlságosan erősek, és nagyon kiszárítják? Azzal, hogy a bizonyos mattító termékekkel megfosztod szegény bőrödet a maradék természetes olajaitól is, csak rontasz a helyzeten, ugyanis extra gőzerővel fog belekezdeni az olaj túltermelésbe. 

De mit tehetsz helyette? Állítsd vissza az egyensúlyt! 

Nyáron vettem meg a Clarins Lótusz olaját, ami úgy egy hónap alatt teljesen helyrehozta az arcbőrömet. Korábban pont a fent leírtakkal küzdöttem nap mint nap, a 100%-ig növényi kivonatokból álló Lótusz olaj viszont csodát tett. A termékben egyébként lótusz, rozmaring és rózsa muskátli gondoskodik a bőröd tisztaságáról, a pórusok összehúzásáról (bár ebben személy szerint nem hiszek), és a bőr textúrájának javításáról, a mogyoró olaj pedig bent tartja a nedvességet és segít megelőzni a finom ráncokat. 

Így használd:
Este a tonikod után fújj az arcodra egy kis termál vizes arcspray-t vagy más vitaminos arcápolót, és a még nedves bőrödre vigyél fel 3-4 cseppnyit a Clarins Lótusz olajból. Ha szükségesnek érzed, kövesd egy hidratáló arckrémmel.

Életem egyik legjobb beauty vétele volt, az tuti! Viszlát fénylő bőr, helló egészséges, üde külső!

Te próbáltál már valamilyen arcápoló olajat? 

4 megjegyzés:

The Powderpuff Girl írta...

Helloka! Mennyire szívódik fel az arcbőrödről felkenés után? És tényleg nem okozott pattanásokat, vagy nem volt túl olajos érzetű? Sajnos nagyon fényesedik a homlokom, pedig hidratálom, ezért megleptél ezzel az olajjal, érdekel. Te hol szerezted be?

suzie írta...

Szia Enikő! Nem igazán szívódik be, de nem baj, ez esti használatra való. Nem okozott pattanásokat egyáltalán, ne aggódj :)

Cracked Apps írta...

I loved this assignment article and kept updating interesting articles. I will be a regular reader.Thanks foe sharing.

AVS Video Editor Crack

Reason Crack

Pc License Keys

خدمات منزلية írta...

مؤسسة الوطنية للخدمات المنزلية
شركة مكافحة النمل الابيض بعنيزة
شركة مكافحة النمل الابيض بالرس
شركة مكافحة النمل الابيض بالمزاحمية
شركة مكافحة النمل الابيض بالخرج
شركة مكافحة حشرات ببريدة