2010. április 30., péntek

MakeupGeek Store csomagocska!

Végre, így 2,5-3 hét után ideértek a MUG Store-ból rendelt dolgaim. Bizonyára a rossz irányítószámnak a vulkán miatti légtérzárnak köszönhető, hogy ilyen soká kaptam csak meg, de azt hiszem, még így is szerencsém van, hogy csak ilyen mértékben érintett engem a hamufelhő.


Képek a dobozka tartalmáról a tovább után.

My small MUG Store haul! Pics after the jump.




Nem rendeltem sok mindent, összesen 3 dolgot: egy ecsetet, egy krémes állagú tust és egy MAC pigment mintát (Melon). Na kezdjük a rosszal...


Eléggé csalódott voltam, mikor megláttam, hogy bizony kiömlött a pigment a buborékfólia-zacskóba... Nem volt a tégely teteje rendesen rácsavarva a tégelyre, sőt egyáltalán nem volt kb rácsavarva, mert csavarás nélkül le tudtam szedni. Csoda, hogy rajta maradt...

I was so sad and dissapointed to see that the MAC Melon pigment sample is all over in the bubble wrap. The lid hadn't been put tight on the jar, I could easily open the jar without having to screw the top of it...


Alig maradt valami a tégelyben... :(  Írtam tegnap nekik, hogy ez történt, és tudnak-e valamit tenni az ügyben... (vagyis küldjék szépen el újra), de még nem kaptam választ. Remélem, kapok másikat. Útközben nem nagyon tudott magától kilazulni a tégely teteje, szóval nekem az a gyanúm, hogy nem lett rátekerve rendesen, ez pedig ugye nem az én hibám... Na, majd meglátjuk.

See, there's almost no product left in the jar! I sent a mail to the MUG customer service yesterday, they haven't replied yet, but I hope they will. I also hope they'll be kind enough to send me another one, because this is really not my fault... 
(Edit: they replied and will send me the pigment again. :) )


Arckiemelő ecset. Ez nagyon jó! Nem mertem elsőre több ecsetet rendelni, mert nem ismertem ugye a minőségét, de teljesen jó, meg vagyok vele elégedve, finom puha szőrből készült.

MUG Cheek Highlighter Brush - I love this! Perfect size, nice soft bristles. I'll definitely order some other brushes (well, only if they send me another one of that mac sample).


Krémes / zselés állagú szemhéjtus. Gyakorlatilag ez volt a rendelésem fő motiváló ereje, régóta vágytam már egy ilyen tusra. Ez ugyanaz, amit a Coastal Scents is árul, arról pedig sok jót olvastam, de a magas postaköltség visszatartott. Úgyhogy nagyon örültem, hogy a MUG Store-ban is lehet kapni. :) Be is váltotta a hozzá fűzött reményeket - nagyon krémes, egy álom használni, és ami nagyon fontos: tartós!

Black gel liner. It's the same one that Coastal Scents sells, and I was so happy to find it in the MUG Store, because their shipping prices are so much lower! I wasn't willing to pay $13 shipping cost. I really like this product, it's so creamy and glides on like a dream! And most importantly, its staying power is amazing!

Ezt reggel tettem fel nagyjából fél perc alatt (ami kicsit látszik is rajta, de hát az a plusz 5 perc alvás kellett még:D), de nem ez a lényeg. Hanem az, hogy ezt a képet suli és egy óra edzés után csináltam. Ugye mondtam, hogy tartós! (és még csak primer sem volt alatta, simán a szemhéjamon van)

I applied the gel liner early in the morning and took this pic after school and an hour of workout. I told you the staying power is amazing! I didn't even have primer on and I have quite oily lids!

3 megjegyzés:

Lumena írta...

Jujj, remélem küldenek neked másik pigmentet. Azt megkérdezhetem, hogy mennyi volt a szállítási költség?

suzie írta...

Válaszoltak, és küldenek elvileg.
$5.52 volt, úgyhogy egyáltalán nem vészes:)

Unknown írta...

Normál esetben mennyi a szállítási idő?