2010. április 17., szombat

Tegnap esti smink

A múltkorival ellentétben most szerencsére volt pár percem tegnap este, hogy csináljak néhány képet a sminkemről indulás előtt. Ezen magam is meglepődtem, mert nagy rohanásban kellett készülődnöm, de azt hiszem, megkönnyítette a helyzetet, hogy már tudtam, hogy mit fogok használni. :)


Több képért és terméklistáért katt a továbbra!

More pics and list of products used after the jump.



Amit használtam / products used:

Arc / Face:
  • Dior Skinflash - szem alá
  • Max Factor Lasting Performance alapozó (foundation)
  • Astor Anti Shine púder (powder)
  • Avon Arabian Glow Bronzing Pearls - kontúr (contour)
  • NYX Peach pirosító
  • Essence Sun Club All Over Shimmer - highlight
Szem / Eyes:
  • BeYu szemhéjalapozó (primer)
  • Rimmel 060 Bronzed - szemhéj (all over lid)
  • Coastal Scents 88 paletta - matt fekete és sötétbarna a külső V-ben, középbarna a szemöldök felé, összedolgozva a bronzzal, szemöldök alá és belső szemzugba világos kiemelő színek (matte black and dark brown e/s in the outer V, mid-tone brown in crease, some nude colour as a higlight under my brows and in the inner corner of my eyes)
  • NYX Black Bean - ferde szőrű csettel szemkihúzóként használva (used as a liner using an angled liner brush)
  • Diorshow + L'oreal Volume Collagene spirálok
Száj / Lips:
  • NYX Round Lipstick - Indian Pink
Muszáj kitérnem erre a Rimmel szemhéjpúderre. Le vagyok döbbenve, hogy mennyire jó! Tegnap vettem, miután egy blogon (aminek a címére sajnos nem emlékszem) a MAC Mythology szemhéjpúderrel hasonlították össze, ami MakeupAlley-n elég jó véleményeket kapott, főleg zöld/zöldesbarna szeműektől, amilyen én is vagyok. Nagyon szép színnek tűnt, úgyhogy hazafelé be is ugrottam egy drogériába, ahol szerencsére volt ilyen. Hát leesett az állam, hogy milyen erősen pigmentált és milyen gyönyörű színű! Tudtam, hogy muszáj ezt használnom az esti sminkhez. És tényleg szépen kiemeli a zöldet a szememben.


I bought this e/s after reading on a blog (which I can't remember the name of) that it's a good dupe for MAC's Mythology which got some rave reviews on MakeupAlley, especially by green/greenish brown eyed girls like me. I went to a drugstore and picked this beauty up. I was so surprised at how amazingly pigmented this eyeshadow is! And it really makes my greenish eyes pop. I don't think I've ever bought any makeup product from Rimmel, but I'll definitely check out what other colours they have from this e/s.

6 megjegyzés:

Lumena írta...

Nagyon tetszik, szép lett!

suzie írta...

köszönöm:)

Annus21 írta...

Én is vettem múltkor BeYu szemhéjalapozót. Engem meglepett hogy amikor nyomni akartam akkor ilyen vízszerű vmi jött ki. Akkor ez primer? És mi az a primer?

suzie írta...

Jaj én IsaDorát használok, egy későbbi postnál irtam, hogy pár helyre véletlenül BeYut irtam, nem tudom miért.. BeYut soha nem használtam:/
a vízszerű az nem maga a termék volt, gyakori az ilyen tubusos dolgoknál, hogy először, vagy ha sokáig nem használod, ilyen átlátszó lötyi jön ki. Azt nyomdi ki, utána jönni fog a rendes termék is :)

Annus21 írta...

Suzy bocsi:( Tényleg. bocsi hogy ilyen feledékeny vagyok. És köszi a tippet megnézem.Csak nem tudtam mire vélni mert azért 2000Ft került. Nálunk nincs az Isadora szemhéjalap. Így is múltkor addig nézelődtem még már mögöttem állt a biztonsági őr.

Annus21 írta...

És mint mindig igazad volt. Tényleg jön belőle az alapozó:) Basszus de hülye voltam. És csodálkoztam hogy nem tartósabb a sminkem:D