2010. június 3., csütörtök

NYX zsákmányok! / NYX haul!

Extra hamar megérkezett a legutóbbi Cherry Culture rendelésem, rendesen meglepődtem, mikor tegnap megtaláltam a postaládámban a papírt róla. Alig vártam, hogy mindent kipróbáljak, de csak ma volt időm felvenni a csomagot. Egy dolog kivételével mindent imádok! :)

I got my Cherry Culture order yesterday!! I love everything I got, except for one product, but I guess it's a good rate for an online order. 


Képek és minták a tovább után.

See more pics and swatches after the jump.



B-J: NYX Single Eyeshadow - Mermaid Green, Ultra Pearl Mania Pigment - White, Blush - Pinky

B-J: Pinky, Mermaid Green, White
A pirosítók lefotózásában valamiért mindig kudarcot vallok.. pedig olyan szép színe van bőrön! Na de nem baj, nemsokára lesz vele kép szerintem az arcomon. :)

I kinda suck at photographing blushes, sorry. I'll definitely post looks where I'm wearing this soon, so hopefully you'll get a better idea of how beautiful this is!

B-J: NYX Megashine Lipgloss - Taupe; Pink Frost; Sugar Pie

Taupe, Pink Frost, Sugar Pie

És akkor itt van, amiben csalódtam, a Taupe nevű szájfény. Rengeteg képet néztem róla, mielőtt megrendeltem, és az összesen világos, bőrtónusú színe volt. Ehhez képest...? Nem teljesen tudom eldönteni, hogy változtattak-e rajta valamit mostanában, vagy kifogtam egy rosszat, de az nem lehet, hogy az összes kép ennyire félrevezető legyen, főleg, hogy az enyémeken abszolút élethű lett... :/
The product I'm disappointed in is Taupe. I've seen so many pictures of it online before I ordered it, and it seemed to be a beautiful, VERY LIGHT nude colour! Mine is VERY DARK as you can see. I'm guessing that maybe they changed the formula or something because it's impossible that all the pictures on the net are so off, especially that mine isn't and I'm no photo-expert...

NYX Glitter Cream Palette - 07 Royal Violet
 (wave hello to my camera!)

Imádom ezt a kis csillám palettát! Régóta gondolkodtam rajta, hogy egyszerűen csak veszek akármilyen csillámokat, és azt használom majd a szemhéjamra, de nem igazán volt ötletem, hogy mivel tapasszam őket oda, úgyhogy inkább megrendeltem ezt. Ezzel a probléma meg is oldódott, mert már eleve össze vannak keverve valamivel, ami segít a tapadásban. Persze a tapadási erő igazi próbája majd úgyis az lesz, amikor valóban használom őket egy sminkhez. Még hozzá szeretném tenni, hogy ez önmagában nem szemhéjfesték, nincsen alapszíne. Ez egyszerűen csak csillám. Sokan félreértik, aztán lehúzzák szegény palettát.

I love love lovee this glitter palette! I've been wanting some glitter to use on my lids for quite a bit of time now, but I had no clue how to make loose glitter stick, so I thought I'd be better off with this palette. The glitter is mixed with something that helps it to stick to your skin/eyeshadow. After reading some reviews about this palette on makeupalley, I want to emphasize that this is no eyeshadow, don't expect it to be 'pigmented'. It doesn't have colour, it's pure glitter. A lot of people misunderstand this product and then write disappointed reviews and rate the palette low.

 NYX Trio - Shimmer/Peach/Copper

Shimmer/Peach/Copper

Azt hiszem, ez a másik kedvenc. :) Főleg a Shimmer nevű szín. 


20 megjegyzés:

Maggie írta...

dejóó:))remélem nekem is hamar megjön majd:)
jók amúgy,ez volt az egyik trió amin gondolkodtam:D(de végül egy másikat rendeltem meg)
ez a szájfényes dolog fura..de mondjuk nem tudom h szájon milyen lehet,azért az nem ugyanaz mint így karon sztem..hátha nem kuka-kategória:)

suzie írta...

szájon is kipróbáltam, de olyan, mintha fényes nutellával lenne bekenve.. bár eszembe jutott egy rosszabb hasonlat is, gondolom nem nehéz kitalálni :D majd még ki kell próbálnom rúzsok felett is, de nemhiszem, hogy sokat javítana.
Szerintem megváltoztatták a színét, ha ráguglizol köze nincs a képeknek ehhez a színhez..

Maggie írta...

uh igen rákerestem azóta és jesszus..tuti megváltoztatták:(kár érte:(

suzie írta...

szerintem is kár :(
amúgy te melyik triot rendelted? nekem elég sok van még ezen kívül, amit szeretnék:D

Maggie írta...

ezt: http://i256.photobucket.com/albums/hh178/inkstainedlips/MU/NYX/TrioBarelyThere.jpg

de amúgy én is akarok majd többet is ha ez beválik:Dde gondoltam elsőre elég lesz ez a "pár" dolog:D

suzie írta...

jaj ez is nagyon jó!! majd számolj be, élőben is ilyen szépek e a színek!:)

Babus írta...

A csillám palettát már nézegettem 1 ideje,csak a rózsaszíneset:)

Lillus írta...

Szia Zsuzsi!
Nagyon tetszik a blogod, hatásodra szerintem én is elkezdek rendelni:D
Kérdés: hol/miben tárolod ezt a festékeket?

Maggie írta...

amúgy mostmár annyi blogot olvasok,hogy elgondolkodtam h megjön ez a sokminden és úgy beszámolnék róla énis egy blog keretein belül:D de hát szerintem nem fogokXD

amúgy Lilla,makeup geeken marlena megmutatta h ő hogy rendszerezi a cuccait és aw:Dsztem érdemes megnézni:D

suzie írta...

Köszi!:)) Mármint úgy általánosságban a sminkjeimet miben tárolom? Hát egyelőre a fürdőszobában egy ilyen álló fiókos szekrényben, de kezdem kinőni:/ Amiket nem vagy nagyon ritkán használok, azokat már áttelepítettem egy nagy neszeszerbe vagy hogy hívják mibe, de nem sokat javult a helyzet :D

suzie írta...

Magdi:D én is a többi blog hatására kezdtem el:D sztem simán csinálj te is ha úgy érzed:D:)

Maggie írta...

áh nem akarom lenyúlni az ötletet:D

suzie írta...

Jaajj nem venném lenyúlásnak:)

Maggie írta...

akkor lehet elgondolkodom rajta:$

Lillus írta...

Magdi, de akkor legyen publikus, vagy küldj meghívót mindenképpen:)

Maggie írta...

mindenképp publikus lesz:)ha lesz:Drágódok itt rajta:DD

Babus írta...

Sztem is legyen:)

Dorka írta...

midenképp legyen maggieblog!!!
felém is úton van egy nyx hegy remélem hamar ideér...:)))

Maggie írta...

juuj ma én is találtam cetlit a postaládában:Dde nem tudom h a 3közül melyik jöhetett meg:DDés csak 5-től mehetek érte..ahh..

Maggie írta...

hű elvileg nekem is van már blogom:D így hogy megjött a csomag muszáj volt csinálni rájöttem..:D