2010. augusztus 10., kedd

Vélemény - Garnier Pure Active ExfoBrusher

Szerintem már van egy hónapja, hogy megvettem ezt a terméket, de nem akartam elsietni a véleményezést. Most már úgy érzem, eleget használtam ahhoz, hogy rendesen tudjak róla írni, ráadásul szükség is van írni róla, mivel a csomagoláson a tájékoztatás nagyjából a nullával egyenlő.


A véleményért katt a továbbra.


Mi áll a csomagoláson?

Nos mindössze ennyi: "Az ExfoBrusher eltávolítja az elhalt hámsejteket a bőr felszínén & segít eljutni a legnehezebben elérhető szennyeződésekig & csökkenteni a faggyúfelesleget. A pórusok mélyen megtisztulnak (50 fő önértékelése alapján). "

Rövid? Igen. Hasznos? Nem. Megtudtam belőle valami érdemlegeset? Nem. Semmi tény nem áll rajta, csak ígéret. Ami 50 ember véleménye alapján született - aminek az olvasásakor nem tudtam másra gondolni, mint arra, hogy vajon hány száz emberből gondolta ezt így 50... :) Amikor megvásároltam az ExfoBrushert, még nem ment a reklámja sem a tv-ben, így nagyon jó lett volna, ha egy pár mondatos használati utasítás is felkerül a csomagolásra, mint ahogy ez az arcápolási termékeknél szokás.

Mivel egy bőrradírozó termékről van szó (ahogy az a nevében is benne van), ezért a körkörös mozdulatok alkalmazása az arcbőrön teljesen logikusnak tűnt (amit most már a reklámban is láthatunk). Viszont érdekelt volna (sőt még mindig érdekelne), hogy száraz vagy nedves bőrön ajánlott inkább alkalmazni.

Ahogy én használom

Bevallom, nem használom minden nap, mert nem gondolom, hogy ilyen gyakran szüksége lenne a bőrömnek radírozásra. Két-három naponta szoktam az ExfoBrushert alkalmazni, az Aspirin maszk használata előtt, remélve, hogy az így jobban ki tudja fejteni a hatását. Száraz arcbőrre viszem fel, és körkörös mozdulatokkal felhabosítom a gél-szerű anyagot. Pozitív, hogy nem kell folyamatosan nyomni, ami igencsak megkeserítené a használatát. Kinyomsz egy kicsit a tüskés részre, majd eldolgozod az arcodon. Ha nem lett elég a teljes arcodra, akkor megint nyomj ki egy kicsit, és folytasd.

Vélemény 

A hozzá fűzött reményeket nekem sajnos nem váltotta be, és nem tudok egyetérteni azzal a bizonyos 50 emberrel, akiknek a csomagoláson feltüntetett mondat volt a véleménye erről a Garnier Pure Active termékről. Az én értelmezésemben annak, hogy "pórustisztító", azt kellene jelentenie, hogy csökkenti a mitesszereim számát. Ami nem történt meg. Mondjuk nem tudom, hogy erre komolyan számítottam-e egy ennyibe kerülő terméktől. Mindenesetre a használata elég kellemes, a gumisörték (vagy gumitüskék, kinek hogy tetszik) finom, enyhe, nem irritáló radírozó hatást biztosítanak, de ennél nem többet.

Hogy újravásárolnék-e?

Nem. Engem nem győzött meg. Igazából a "semmi extra" kategóriába sorolnám, és inkább legközelebb más terméket veszek erre a célra. Azért a jelenlegit szívesen használom el.

Ára egyébként 1000-1200 Ft körül van.


Próbáltátok már a Garnier Pure Active ExfoBrushert? Mi a véleményetek róla?

10 megjegyzés:

Blushbaby86 írta...

nekem is van egy ilyen hasonló arclemosó, a loreal-nak a pure zone nevű arcápolói közül nemrég megjelent egy ugyanilyen gumitüsikkel radírozó lemosója. igaz kicsit más, mert maga a tüsis rész egy kis párna és ki lehet pattintani a tubus belsejéből. maga a gumitüsi nekem nagyon tetszik, a lemosó nagyon szárít ha rendszeresen használom.
én is szemeztem a garnierrel, de nem bírom ezeknek a piros-fehér-kék csomagolású cuccoknak az illatát (lemosók). /a krémgél amúgy nagyon jó/

TheEvii00 írta...

nekem is megvan ez a termék és szerintem nagyon jó! én imádom használni. mondjuk én akkor kezdtem el használni amikor arctisztításon voltam az kozmetikusnál és utána vettem de nagyon bevált. egyébként az útmutató rajta van a terméken, csak lapozni kell egyet. majd nézd meg! ja és egyébként nedves arcbőrre kell felvinni

suzie írta...

TheEvii00: hú alig vártam, hogy hazaérjek, és megnézzem. :D Lapozni mondjuk nem tudom, körmömmel is hiába piszkálom, nem akar szétválni, ha megkaparom a sarkát akkor jön le az egész matrica. Viszont most, hogy jobban megnéztem, átlátszik valami magyar szöveg a másik oldaláról, szóval igazad volt, köszönöm/jük az infot :)

Eszti www.makeuponabudget.hu írta...

oké,nem teljesen ide kötődik,de ilyen bejegyzésed még úgysincs..nemrég akadtam rá erre a házilag kotyvasztható pórustisztítóra. teljesen olyan mint az összes drogériában kapható miteszer elleni lehúzós lapocskák,leszámítva,hogy rettentő büdös :D kipróbáltam és baromi jó,tényleg használ : http://www.youtube.com/watch?v=-bjOB4zS0uE&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-2r-1-HM

suzie írta...

Köszi, ez jól hangzik:) Nekem mondjuk ezek a lehúzó lapocskák sosem használtak, de ezt lehet, hogy kipróbálom, vesztenivalóm nemnagyon van :D

Eszti www.makeuponabudget.hu írta...

már próbáltam,igaz eddig összesen 1x,de szerintem simán előzi a neutrogena lapcskákat..de a szaga tényleg rémes :D

Unknown írta...

az egész arcbőröm kifoltosodott és 1 hét alatt lehámlott tőle...engem nagyon nem győzött meg! :D

Zsuzsen írta...

szia, én kb két hete kaptam a barátomtól és nekem sem jött be (kb háromszor használtam). A gumisörték jók, nagyon jó ahogy masszíroz, de használat után nekem nagyon feszül az arcom. Úgyhogy inkább valami más arclemosó és a gumisörték helyett ott a kis arckefém...

Lívia írta...

Számomra is csalódás volt a benne levő arclemosó hatása, ugyan úgy megvoltak utána a mitesszereim (több hónapos, heti 2 alkalmas használattal) és a zsírosodást sem csökkentette, vagy szüntette meg. A sörték nyújtotta érzés viszont nekem is nagyon tetszik, úgyhogy én már csak a csomagolást használom a jelenlegi arclemosómmal, ami a Himalaya Herbals neem-turmeric szappanja. Ha a kettőt együtt használom, a szappan maradék nem ül meg a pórusaimban. Mivel a bőröm nagyon érzékeny de extra zsíros is, főként a T vonalban, nekem ez a módszer vált be a legjobban.

szreny írta...

És a hidratálás hol marad??? Ha csak magában az Exfobrushert használjátok...persze h feszül meg húzódik tőle az arcotok, aztán meg kiszárad. A használata után kb fél órával hidratáló krémmel kell bekenni az arcot, különben a kiszáradástól a bőr fénylő, vízhiányos és száraz lesz...ami még több faggyú termelésére ösztönzi a bőrt.