2010. szeptember 28., kedd

Vélemény / teszt - Rimmel Colour Rush Mono Eyeshadow 060 Bronzed

Nem is tudom, miért nem mutattam még meg nektek részletesebben ezt a szemhéjpúdert. Reggelente talán ehhez a festékhez nyúlok mostanában a leggyakrabban, nagyon megszerettem így az ősz beálltával. Ismerkedjetek hát meg a jelenlegi kedvenc drogériában kapható szemhéjpúderemmel! :)

I seriously have no idea why I why I haven't shown you this little gem yet. This has kinda become my go to eyeshadow for daytime looks for the autumn. Pure love this is! Time for you to meet my current favourite drugstore eyeshadow! 


Több képért, színmintáért és véleményért katt a továbbra!
More pics, swatches and review after the jump.


Egy kicsit csaltam a főképpel, mivel azt már elég régen készítettem, aznap, amikor vettem a szemhéjpúdert. Muszáj volt azt használnom, mivel most már közel sem néz ki ilyen szépen....

I cheated a little bit with the default pic as it was taken the day I bought the eyeshadow - several months ago. I had to use that as it doesn't look this good now at all....


Ugye? Nagyon érdekes, hogy - amint azt a képen is láthatjátok - a termék teteje más színű, mint alatta. Sokkal fényesebb és csillogóbb. A bal felső sarokban láthatjátok, hogy milyen lesz, amint lekopik a teteje: mélyebb, bronzosabb, kevésbé hivalkodó szín. Direkt csak azt a sarkot használom, nem akarom, hogy az egész felső réteg eltűnjön. :)

See? Very interesting, the top of the product is totally different from what's under it - a lot more shimmery. If you look at the top left corner, you can see how it looks once the top comes off. It's a deeper, less loud shade if that makes sense. I usually only use that corner as I love the top colour too and don't want to run out of it. :) 

B-J: alsó szín, felső szín
(1. kép természetes fény, 2. kép vakuval)

L-R: lower colour, top colour
(1. pic is in natural light, 2. pic w/ flash)

A mintákat egy vékony réteg alapozóra vittem fel. Gyönyörű a pigmentáltsága ennek a szemhéjpúdernek, imádom! Nem kell szinte kaparni az ecsettel a tégelyt, hogy valami kis szín meglátszódjon a szemhéjon, egy puhább ecset is csodásan és könnyen erős és tökéletesen fedő színt visz fel. Az ára úgy 1600 Ft, ami szerintem teljesen megéri. Teszteltem drogériában néhány másik színt is ebből a termékből, de ez magasan viszi a pálmát.
Használatát tekintve akár magában is megállja a helyét, én általában olyan párosításban hordom, mint amit a "Smink bőrdzsekihez" bejegyzésemben láthattatok, de egy bézses vagy arany színű mozgó szemhéj mellett a külső V és mélyítővonalban is szuper. Esti bulis sminkhez feketével megbolondítva viselem. Most komolyan, nem tudok róla rosszat mondani! Talán annyit, hogy kicsit átverés ez a dupla szín, de nem hiszem, hogy sok ember van, akinek ne tetszene az alsó :) 

The swatches were done on a thin layer of foundation. The pigmentation of this shadow is great, love it! You don't need to like scratch the pan to transfer some colour onto the lids. I've swatched other colours from this range too, but this is one is by far the best in my opinion. Highly recommend it! 



Nektek melyik a kedvenc drogériában (DM, Rossmann, Müller) kapható szemhéjpúderetek?

10 megjegyzés:

Bogca írta...

Húúú nagyon szép, és szépen pigmentált! Wishlistre felkerült, ha megyek legközelebb dmbe:D

Bogca írta...

Itt F5-özök éjfél óta :P

suzie írta...

Miért F5-özöl?:D A nyereményjáték miatt? Az eredményre még sajnos várni kell 1-2 napot, az éjfél az a jelentkezési határidő volt, de még összesítenem kell a jelentkezéseket, leellenőrizni, hogy mindenki teljesítette-e, amit a kommentben írt, és több mint 90 hozzászólás érkezett, úgyhogy nem 2 perc lesz:) Türelem nyereményt terem!:D

suzie írta...

Ja amúgy, ha Dm-ben akarod megvenni, akkor ne felejtsd el, hogy Glamourban van -50%-os kupon sminkekre :)

Babus írta...

Nagyon szép:)

Amugy hétfőn árkád dm-ben leárazott cuccok közé volt kirakva ez a fajta szemfesték (1299 ft asszem) ,de ilyen szín nem volt belőle.

suzie írta...

Zsófi: Fú ez aztán az akció, minusz 300 Ft.. kössz szépen nekik :D


Amúgy végül van időm most összesíteni, úgyhogy nemsoká felkerül a nyertes:)

Babus írta...

Nem is igazán a 300 ft miatt írtam:D Sokszor amiket így leáraznak azokat kivonják a forgalomból.

suzie írta...

Oh hát remélem ezt nem, vagy ha igen, akkor még jobb minőségűeket tesznek a helyére :)

Bogca írta...

Jaja a dm-es kuponnal pályázok rá, gondolkoztam púderen is, de sose hiányzott a púder. ha nem zsíros a bőröm annyira és nem szokott csillogni nap végére sem akkor nem fontos használni, igazam van, nem? :D

suzie írta...

Igen :)