2010. október 15., péntek

Vélemény / teszt - BeYu színes szemceruzák

A színes szemceruzák túl kevés figyelmet kapnak a hétköznapokon. Bevallom, tőlem is. Úgyhogy épp itt az idő ezen változtatni! A kedvenceim az idáig próbált/tesztelt márkák közül jelenleg a BeYu színes szemceruzái, mert hatalmas a színválaszték, elfogadható az ár, és természetesen maga a termék sem rossz.


Több képért, színmintákért és véleményért katt a továbbra!



A zöld már régóta megvan, a lilát nemrég vettem. Nagyon régóta kutattam egy jó sötétlila szemceruza után, de a DM-ben és Rossmann-ban kapható márkák termékei között nem találtam olyat, ami tetszett volna. Eszembe jutott, hogy a BeYu-tól már van egy színesem, és hogy ők jó nagy színválasztékkal rendelkeznek, úgyhogy talán ott is körül kellene nézni. Jól tettem. :)

BeYu Soft Liner - 617


Amint látjátok, ez a ceruza szép padlizsános sötétlila színű. A pigmentáltsága megfelelő, az állaga is pont jó, nem túl puha, nem túl kemény. Őszre tökéletes ez a szín, de szerintem simán fogom használni a nyári időszakban is, mert imádom a lilát! A ceruza egyébként teljesen matt.

BeYu Soft Liner - 670


Ő is ugyanolyan szépen nézett ki újkorában, mint a lila, de kicsit leamortizálódott szegény az alatt az 1-2 év alatt, ameddig a fiókban hánykódott elhanyagoltan. Ennek a színnek viszont már van egy kis metálos ( \m/ ) fénye is, nem olyan matt, mint a lila. Én úgy látom, hogy a pigmentáltsága is erősebb, jobban fed.
A szememen is láthattátok már, méghozzá ENNÉL a sminknél. 

Színminták - először vakuval, majd természetes fényben



A többi színről is láthattok képet ITT, ha a Soft Liner for Eyes and More nevű terméket kiválasztjátok (egy türkizkék szemceruzára kell majd kattintani hozzá). Húú ezeket végignézegetve igencsak kellene az összes szín. :) 
Hogy mennyire utálom az ilyen flash honlapokat, amikről nem lehet normálisan linkelni..

Hol, mennyiért?

A Douglas üzletekben kapható, és az ára 1620 Forint, szóval ilyen Max Factor árkategória.


Ti használtok színes szemceruzát? Milyen márkától és milyen színűt?

9 megjegyzés:

Babus írta...

Eléggé hanyagoltam a színes szemceruzákat az elmúlt években. De nemrég vettem egy 2 végű essence világoskék-sötétkék szemceruzát,és nagyon szeretem.

Lumena írta...

Nekem egy darab színes szemcerkám, van természetesen lila. :D Essence és szemfestékek alá használom alapnak, mikor éppen eszembejut.
Ezek a ceruzák fognak a vízvonalra is? Nagyon szépséges a zöld.

Bogca írta...

Pont most akarok színeseket venni, köszi :) És nem is drága, ráadásul joy-ban még lesz is douglases kupon :) megnézem majd ezeket is.

Rita írta...

Ó én szeretem őket! Van egy pár miss sporty, az olyan elmegy kategória. Mostanság vettem essencbe is, az egész jó. De nekem az igazi szerelem a bourjois szemcerkái, abból van a két kedvencem egy iszonyat szép (metálos) középkék és egy csillámosabb zöld. Isteniek! Olyasmi a szememen mintha tus lenne :D

suzie írta...

Lumena: amint hazaértem, kipróbálom vízvonalra, és megírom :)

Bogi: milyen kupon lesz benne? kedvezmény?

Rita: hmm ez nagyon jól hangzik:) azt hiszem, kénytelen leszek csekkolni élőben :)

Bogca írta...

Aha, lesznek megint Joy-napok, és 20% kedvezmény lesz douglasben is. november elején asszem.

Maggie írta...

fuu nekem rengeteg színes ceruzám van..de leggyakrabban mégis a feketéhez nyúlok:)még a kék a második befutó:)

suzie írta...

Huh, Lumena, bocsi, elfelejtettem írni, vízvonalra nem nagyon fognak sajnos:/ Még a zöld inkább, de a lila igencsak alig..

Lumena írta...

Semmi baj,én is elfelejtettem. Nyajj azt hittem fognak rá, eddig semmiylen színes ceruzám nem fogott a vízvonalra, reméltem hátha ők tudnak iylet. :(