2011. január 8., szombat

L.A. Colors tesztek

Még csak most jutottam el odáig, hogy levásároljam az ajándékutalványt, amit a megnyitón kaptam. Elég sokáig vacilláltam rajta, hogy mit is vegyek belőle, de végre döntöttem. Hogy hogyan, az a bejegyzésből kiderül. :)


Több képért, színmintákért és véleményért katt a továbbra!




L.A. Colors - Baked Eyeshadow quad (Nebula)

L.A. Colors baked eyeshadow quad - Nebula

Ahogy az előző L.A. Colors terméktesztes bejegyzésnél írtam, a 4 részes baked eyeshadow csomagolásával nem voltam teljes mértékben megelégedve, de tényleg olyan szép termékről van szó, hogy simán képes voltam és vagyok ezt elnézni. Két színösszeállítás között gondolkodtam nagyon sokat, a Nebula és az Equinox közt. Végül előbbi mellett döntöttem, de hogy miért, azt nem tudnám megmondani, kissé impulzusdöntés volt azt hiszem. :) Egyáltalán nem bántam meg, de még mindig vágyom a másikra is (sőt.. az összesre, ha már itt tartunk).

L.A. Colors Baked Eyeshadow quad - Nebula

L.A. Colors Baked Eyeshadow quad - Nebula

A 4 színből 2 sötétebb (bronzos, lilás), 2 pedig halvány (barack, bézses). Jól passzolnak egymáshoz, jól kombinálhatók, nekem nagyon tetszenek.

L.A. Colors rúzs - LIP114 Luscious Wine

L.A. Colors rúzs - LIP114 Luscious Wine

Régóta vágytam egy szép vörös rúzsra, és az L.A. Colors rúzsai között rengeteg különböző vörös árnyalat közül tudtam válogatni. Végig is próbálgattam őket a kezemen, és talán még ez volt a legsötétebb, ránézésre és tesztelve is. Ott az üzletben, a kezemen tesztelve világosabbnak láttam, mint amilyet szerettem volna, de a számon már más volt a helyzet, ott pont jó, mélyebb árnyalata van. :)

L.A. Colors rúzs - LIP114 Luscious Wine

L.A. Colors Value Kit

L.A. Colors Value Kit

Érdemes végignézni ezeket a Value Kiteket az üzletben, mert találhatunk köztük néhány jó ajánlatot. Én ezt a Lip Kitet választottam, mert nagyon tetszett a benne lévő rúzs színe, és a szájceruza is olyan árnyalatú, amit régóta ki akartam próbálni. Mindössze száz forinttal kerül többe ez a három termékből álló kis szett, mint egy különálló rúzs. Persze eszembe jutott, hogy nem is ugyanolyan minőséget kapunk, főleg mikor láttam, hogy a szettben található rúzsok nem szerepelnek a külön kaphatók között. Tényleg van különbség. A rúzs a tartóból felkenve nagyon vastagon kerül a számra és így az eredmény nem lesz sem túl szép, sem túl egyenletes, úgyhogy ezt csak ujjbeggyel vagy ecsettel fogom használni. A szájceruza nagyon tetszik, a szájfény olyan kis semmi különös, nincs erőteljes színe.

 L.A. Colors rúzs - CP233

L.A. Colors Value Kit - rúzs, szájceruza, szájfény

L.A. Colors rúzs - CP233

Nektek mi volt a legutóbbi sminkszerzeményetek?:)

Ps. köszi mindenkinek a stílusos blogger díjat, majd valamikor kipostolom. :)

13 megjegyzés:

Lora írta...

mindkettő rúzs szép! főleg a vörös :)

Apolka írta...

Astor Mattitude-öt vettem legutóbb, és nagyon bevált!=) a szemhéjpúderpaletta színei nagyon tetszenek.

Zsófi írta...

most vásároltam be az essence fairytale kollekcióból. szidom is magam rendesen, mert ennyit nem akartam költeni:D

dorottyazsofia írta...

Én egy L'oreal Glam Shine szájfényt szerváltam, ilyen gyöngyházas-pezsgős színűt (enyhe sárgás beütéssel) :).

sunbeam írta...

Nekem a második rúzs jobban tetszik, de csak azért mert rózsaszín mániás vagyok. Vörös rúzs nekem nem áll jól. Vagyis még nem találtam meg a tökéletes árnyalatot... szerintem nincs is :D

Nagyon szépen kiemeli viszont a dús ajkaidat ez a vörös, nagyon jól áll!

Az a bajom még mindig az LA-vel, hogy olyan gagyinak tűnik a csomagolás alapján, de egyre jobban meggyőznek a tesztek, hogy vannak nagyon jó dolgok. Én elég sokat adok a csomagolásra, szeretek ránézni a szép termékekre :)

ANITA írta...

Én már nagyon vártam a MAC Cham Pale kollekciót és tegnap végre eljutottam az Allee-ba. Tényleg nagyon szépek a színeik, én kimondottan szeretem ezeket az árnyalatokat, meg is vettem a négyes szemhéjpúderpalettát, és a világos szemceruzát. A paintpotok is nagyon tetszettek, de sajnos már elfogytak. Ja, és vettem még egy hidratálós, applikátoros korrektort is, szerintem szuper!

A. írta...

Astor Mattitud volt 2 héttel ezelőtt. Egyrészt a legvilágosabb is túl sötétmtehát keverni kell,másrészt még így keverve is elfogyott 2 hét alatt több,mint a fele,ami elég gáz ennyi pénzért,szóval tuti nem veszem meg újra..

suzie írta...

Ketten is írtátok a Mattitude-öt.. milyen? jól fed? természetes hatású?

zsadanka írta...

teljesen egyet értek veled sunbeam! és szerintem is nagyon fontos az, hogy milyen a termék csomagolása :]

én legutóbb manhattan party glam szájfényt vettem, a pirosasat, és manhattan rúzst a nude kollekcióból, aminek zebramintás a kupakja :]

Maggie írta...

hu de kár, hogy nem olyan a rúzs színe felkenve, mint simán a képen:( am nekem is az a bajom az la-vel, hogy a csomagolásától irtózom egyszerűen:S

nekem most a legutóbbi a cc rendelés volt:)

Bogca írta...

A piros rúzson meglepődtem, egészen "halvány" rajtad ahhoz képest hogy milyen erős és sötét magában.
Én legutóbb egy nude manhattan rúzst vettem meg egy piros astor körömlakkot:)

virág írta...

De szééép a rúzs!

Én utoljára essence lila metálos szemtust vettem ami EGYÁLTALÁN nem látszik :S

sunbeam írta...

@Suzie az astor mattitude holnaptól akciós a rossmannban, nézz majd be szerintem :)