2011. január 23., vasárnap

Max Factor Lipfinity Lip Tint ajakfilc és Max Effect szájfény

Az előző bejegyzés hozzászólásaiból úgy vettem ki, hogy az ajakfilcre vagytok a legkíváncsibbak, úgyhogy elsőként az erről a termékről kialakult véleményemet olvashatjátok. Mivel a Lipfinity Lip Tint nagyon jól harmonizál a kapott tubusos szájfénnyel, ezért egy bejegyzésben írok róluk.


Több kép és vélemény a tovább után.


Max Factor Lipfinity Lip Tint ajakfilc


Bevallom, talán engem is ez a termék izgatott a legjobban, mivel még sosem próbáltam filc formájú ajakszínezőt.
A felvitele hihetetlenül egyszerű, de elsőre kicsit furi volt, mintha tényleg egy filccel kenegetném az ajkaimat. :)) Én úgy viszem fel, hogy először finoman megrajzolom a szám körvonalát, majd kiszínezem - gyakorlatilag mint egy szájkontúr ceruzánál. A színt fel lehet vinni enyhébben, és intenzívebb árnyalatért átmehetünk rajta többször. Érdemes utána várni néhány percet, hogy megszáradjon, de ezután BÁRMIT csinálhatunk vele. Nagyon meglepett, mennyire tartós! Körülbelül 4 órán át biztos, hogy teljes intenzitásával pompázott a szájacskámon úgy, hogy közben ettem-ittam. Ezután finoman, észrevétlenül, viszonylag egyenletesen elkezdett kifakulni. Ez nagyon fontos, hogy egyenletesen halványodott, nem pedig egy foltban lekopott, ahol például a pohárral érintkezett. Nem kell tehát kétpercenként tükör után kapkodnunk, hogy mi fedezzük fel mások előtt, ha a fél szánk elmászott a helyéről.
A számat nem szárítja, viszont nem is hidratálja, így nekem kellett fölé szájfény vagy időnként ujjbeggyel ráütögetett ajakápoló.
Mindenképp hidratált ajkakra vigyük fel, mert cserepes szájon nem lesz egyenletes a színe, megül a kis barázdákban. Tárolás mindenképp fejjel lefelé ajánlott, különben elég hamar kiszárad a hegye, és nem fog, amíg újra át nem nedvesedik.

A szín, amit kaptam, a 05-ös, amit úgy tudnék leírni, hogy egy visszafogott bogyószín. Nem gondoltam, hogy fogok egyhamar ilyen színt fényes nappal a számon viselni, de megtörtént. Többször is. :) Eddig általában szürkés-barnás füstös szemmel párosítottam, mellé pedig bronzosítót vittem fel pirosító helyett. Jól alkalmazkodó árnyalatról van szó, minimál szemfestéssel és erőteljesebb, sötétebb sminkkel is nyugodtan lehet viselni (ami utóbbi most a Burlesque című film miatt úgy érzem, kedvelt viselet lesz).
És majdnem elfelejtettem: sütibaba illata van!!! Nem győzöm szagolgatni :) Az íze is édeskés.


Max Effect Tube Gloss - tubusos szájfény


Egy könnyed, igazi nyárias szájfény, isteni dinnye illattal! Engem teljesen el lehet csábítani finom illatú termékekkel! :) A szájfény állaga pont jó, egyáltalán nem ragad.

Az általam kapott világos pirosas szín (Sweet Red) pigmentáltsága nem túl erős, inkább kiemelő fényt és finom csillogást varázsol az ajkakra. Bár tapasztalataim szerint a tubusos szájfények többségére ugyanez igaz. Én alapvetően jobban kedvelem a pigmentált, színt adó szájfényeket, de van egy hatalmas előnye az alig színezetteknek, mégpedig az, hogy a felvitelük nem igényel tükröt, úgyhogy mióta megkaptam ezt, mindig nálam van a táskámban. :)

 Max Factor Max Effect szájfény - Sweet Red / Max Factor Lipfinity Lip Tint ajakfilc 05

Csináltam róluk egy képet magamon is, ami több szempontból sem lett éppen a legjobb - ritka egy antifotogén állapotomban voltam, a számat pedig tönkrettem 1-2 hétre a folyamatos rágcsálással:$ (ez a rossz szokásom mindig előjön, ha ki van száradva:S), így nem tudtam szépen felvinni az ajakfilcet :( Azért a színek szemléltetése miatt mégis megosztom veletek.

11 megjegyzés:

Fanni írta...

Ez a filc érdekel:) Totál pasi kompatibilisnek tűnik. színe van, de nincs rinyálás, h ragad a szám.:)
Lehet már kapni? Vagy mikortól lesz?
Mostanában semmi olyan helyen nem jártam, ahol sminket lehet kapni...ilyen az, ha, ha heti 6 napban táncol az ember...

Bogca írta...

Hú ez a filc nagyon jónak tűnik, gyanús h nálam fog egy landolni ha legközelebb dmben járok.

suzie írta...

Elvileg januártól kapható, de én még sehol nem láttam, gondolom csúszik kicsit a bevezetés :( De biztos vagyok benne, hogy már nem kell rá sokat várni, ha látom valahol, mindenképp szólok! Ti is szóljatok! :)
Nekem a piros izgatja még a fantáziámat :)

Apolka írta...

Imádom a tubusos szájfényeket, szerintem rendkívül praktikusak. A Max Factor rúzsok pedig hihetetlenül tartósak, nekem Lipfinity van, és szó szerint vakarni kell a számról.
Kaptál tőlem egy blogos díjat, a blogomban tudod megnézni, katt a nevemre!=)

eLlipszilon írta...

Ez a filc tényleg érdekesnek tűnik. *-* Magában csillog/fénylik? A természetes hatást szeretem. ^^

suzie írta...

Nem, egyáltalán nem fénylik vagy csillog, csak megszínezi az ajkadat, teljesen matt!

sminkkel írta...

Mindig is nagy ajakszínező fan voltam.:) Olyan könnyedek.:)

Tímea írta...

En mindig letorlom a ruzst/szajfenyt kajalas elott :O
Amugy ez a szin annyira nem tetszik, ha lesz nekem tetszo szin, azert kiprobalom, mar csak a sutibaba illat miatt is:D

suzie írta...

Láányok, itt vannak, ahol kaphatók jelenleg a Color Effect termékek:


1094 Budapest, Mester u. 40-44.
1113 Budapest, Bartók Béla út 62-64
1024 Budapest, Lövőház u. 2-6. Mammut II.
7621 Pécs, Király u. 9

A többi helyeken április-május környékén várhatóak.

'labarbie írta...

Hmmm, azt hiszem a heten kiderite, hogy a Mammuton belul hol kaphato az ajakfilc, remelem sok szep szinben van, nagyon igeretesnek tunik!

adrienn kis írta...

'labarbie: segítek: dm-ben a Mammut2-ben! :)