2011. január 20., csütörtök

Milani szájfények / Milani lipglosses

Ezer éve nem rendeltem a Cherry Culture-ről, kicsit alábbhagyott a régi nagy NYX szerelmem, de azért csak sikerült mégis találni néhány dolgot, ami nélkül nem tudtam volna tovább élni. :) De nem csak NYX termékeket rendeltem, Milani is került a csomagba. Nem akarlak nagyon hosszú posttal untatni titeket, úgyhogy nem egyben zúdítom rátok a véleményeket, elsőként jöjjön két Milani szájfény!


I received my latest Cherry Culture order! It's been SO long since I last placed an order at CC, I kinda felt  my love for NYX products subsided a little.. But I still managed to gather a few bits and bobs haha how surprising. I also got a few Milani products this time. I don't want to bore you with a very long post so first I'm only going to review Milani lipglosses.

Milani Glitzy Glamour Gloss - Glitz and Glam / Milani Crystal Gloss - Summer Baby

Színminták és vélemény a tovább után.

Swatches and review after the jump.




Milani Crystal Gloss - Summer Baby / Milani Glitzy Glamour Glos - Glitz & Glam

Milani Glitzy Glamour Gloss - Glitz & Glam

Isteni narancsos korallos szín, szerintem közel állhat a MAC Jazzed rúzsához, bár arról csak képek alapján tudok nyilatkozni (sajnos). Inkább lehetne hívni folyékony rúzsnak, mint szájfénynek, annyira erősen fed. A felvitele viszont nem egyszerű, keveset kell belőle a szánkra vinni, és azt is figyelmesen el kell dolgozgatni az applikátorral, különben csíkos lesz, ami csúnya. Aki nem szereti az erős, édes illatú szájfényeket, az óvakodjon tőle, mert émelyítő vanília illata van (szerintem isteni)!

 Milani Glitzy Glamour Gloss  - Glitz and Glam

I think this could be a dupe for MAC's Jazzed lipstick, but I can only judge from the pics I saw online of it, so I'm not sure. It's more like a liquid lipstick than a lipgloss as it's SO opaque! You have to apply it very carefully though as it can get streaky if you apply too much. It has a really strong and sweet vanilla scent which I absolutely love, but I know some people hate strong smelling makeup.

Milani Crystal Gloss - Summer Baby

Nagyon megtetszett egy MAC szájfény, mégpedig a Nymphette. Már szinte eldöntöttem, hogy megveszem, de még elkezdtem képeket keresni róla, és így tudtam meg azt, hogy a Milaninek van egy szájfénye, ami nemhogy hasonmása a MAC-ének, de még jobb, pigmentáltabb is! Tényleg nagyon szép szájfény, finom arany csillámokkal teli rózsaszín. Az illata ennek ilyen égetett cukorra emlékeztet engem. Az applikátora nem annyira tetszik, kemény és alig vesz fel szájfényt, az én nagy számra vagy négyszer újra bele kell mártani a cuccba. Első ránézésre egyébként, ahogy az első képen ti is láthatjátok, jóval kisebb, mint a másik, de érdekes módon ebben van több!

Milani Crystal Gloss - Summer Baby


There was a MAC lipglass called Nymphette that I really liked and decided to get it. I was looking for swatches when I read somewhere that Milani has a dupe, which is even better, more pigmented. It is indeed a beautiful gloss, a pink with gold shimmer. I don't really like the aplicator that comes with it, it's very small, I have to dip it in the tube at least 4 times to get a nice result. Interesting  how the tube is much smaller than the Glitzy Gloss's and still, this one has more product in it!

Ti is gyakran vásároltok netes vélemények/képek alapján sminkcuccokat?

7 megjegyzés:

Tekla Kocsis írta...

aaa az első meseszép!!! :)

Maggie írta...

a jazzed tökéletes párja am sztem a strange potion szájfény volt, szóval, ha olyan, akkor olyan:) viszont ez eléggé felkeltette az érdeklődésem nekem is, mert az már eléggé fogy...sose láttam még szájfényemen, hogy fogyna, de ebbe már kevesebb van jóval és gondolkodtam vmi utánpótláson..jó lenne, ha ez jó lenne:)

suzie írta...

Pont nálam van a Strange Potion, most megnéztem és szerintem hasonlít erre :)

Maggie írta...

akkor már dobom is a kosárba:D

suzie írta...

Majd ha hazaértem összehasonlítom őket, fotót is tehetek, ha gondolod:) Bár fotót ma már nem fogok tudni csinálni mert sötét lesz

citromhab írta...

Nagyon szép ajkaid vannak., és a 2. szájfény gyönyörű, nem mintha az első nem lenne az. :) És végre újra tudok kommentelni, fogalmam nincs miért, de eddig ide nem engedett bejelentkezni a google fiókom. :S

Viszkok Fruzsi írta...

az első valami eszméletlen jóóó :P