2011. január 2., vasárnap

Nyertem! 1. - Miss Rose paletták

Nyertem Sunbeam játékán! :) Ez volt az első, hogy nyertem egy sminkes nyereményjátékon (ha úgy vesszük, végülis második, de először nem sminket nyertem, hanem egy ipod shuffle-t. pedig sminknek jobban örültem volna!:D). Egy Miss Rose paletta volt a nyeremény, de amit kinéztem a netről, az nem volt, úgyhogy Sunbeam volt olyan kedves, hogy küldött két másikat. :) Most először próbáltam Miss Rose terméket, de már sok jót olvastam róluk, úgyhogy nagyon kíváncsi voltam.

I won Sunbeam's giveaway! The first time I've won makeup in a giveaway, so I was pretty excited. I won two Miss Rose palettes, a brand I've never tried before but read quite a lot of rave reviews about. I was really excited to try it. :)


A véleményért és színmintákért katt a továbbra!

Review and swatches after the jump.


Amit én megfigyeltem, hogy az ilyesmi palettáknál jellemző, hogy az összes szemhéjpúdernek ezüstös csillogása, fénye van, még az aranynak is, ami szerintem végtelenül gagyi hatást kelt. Ez tehát fontos volt nekem, hogy ne legyen ezüst csillogású minden szín, és Sunbeam nagyon is jól választott, ugyanis egyik paletta sem olyan.


Ez a Miss Rose paletta még jobban tetszett, mint amit eredetileg kinéztem, elsősorban a türkizes szín miatt, amire egy ideje nagyon rá vagyok kattanva.


Engem nagyon meglepett, hogy a bal alsó szín nem is barna, hanem inkább keki zöld, teljesen barnának látszik. Felette egy világos zöld szín van, a jobb oldalon pedig egy türkiz és egy kékes fényű sötét szürke. Mind fényesek, ráadásul nagyon szép fényük van. Mind a négy szín szépen pigmentált, és az egymás alattiak nagyon jól passzolnak egymáshoz. A két jobb oldalit már láthattátok akcióban is az utolsó szilveszteri sminkemnél.

I love this palette! All 4 shades are beautiful and the colour payoff is great. My favourite has to be the  torquise eyeshadow, but I love anything torquise lately lol. The other 3 colours are: a khaki green, a light grassy green, and a dark, bluish silver. The 2-2 eyeshadows on each side go really well with each other. I've already worn the two on the right side in my last NYE makeup tutorial


A második Miss Rose palettában már mind a négy szín zöldes, és ezek már sokkal kevésbé fényesek, sőt van, amelyik teljesen matt. Matt szemhéjpúdernek, úgy vettem észre, nehezebb igazán szépen pigmentáltnak lennie, úgyhogy nagyon kíváncsi voltam rá.


A kép magáért beszél, szuper pigmentáltak! Még a teljesen matt sötétzöld is. A világos, szinte fehéres zöld a legfényesebb, a másik kettő enyhén csillog. Ezt még nem használtam sminkhez, mert az ilyen árnyalatai a zöldnek nekem inkább a tavaszi és nyári időszakot juttatják az eszembe, úgyhogy várom, hogy jobb idő legyen és kísérletezzek vele. :)

Again, the pigmentation is awesome! I found that most of the time a matte eyeshadow won't be as pigmented as a shimmery one, but in this palette even the matt eyeshadow has a great colour payoff. I haven't used this palette yet as these shades of green remind me more of spring and summer, so I'll probably start playing with it when the warm weather comes.  :)


Nagyon örülök a palettáknak, mégegyszer köszönöm! :)

Ti hogy álltok a Miss Rose márkával? Próbáltátok, szeretitek, ha nem próbáltátok, ki szeretnétek?

15 megjegyzés:

sunbeam írta...

Nagyon szívesen :), tényleg nagyon szép színük van. Én sosem szerettem a zöldet, de ez a paletta meghozta a kedvem hozzá :). Beszerzek egyet magamnak is :).

Fanni írta...

Nekem már régóta az egyik kedvencem ez a márka, a legnagyobb kedvenc egy 8 színű, ami annyira pigmentált, hogy magában is tudom használni tus helyett. kék-fekete színei vannak, és egyszerűen hihetetlenül szép. Megtaláltam vele a tökéletes kéket, ami illik a barna szememhez. Pesten egyébként a kedvenc lelőhelyem a westendben a Fetish nevű bolt hátul a smach-nál. Igazi kikncseskamra az a bolt:) sminkek, piercingek, műszempillák, műkörmös cuccok(bár azért zselét ott nem vennék,mert no name, de minden mást igen).

suzie írta...

Tudom melyik az a bolt, bár mióta így átalakult és ez lett a neve, azóta nem voltam benne. Talán érdemes lenne :) De ott nem árulják drágábban ezeket?

Babus írta...

Nagyon szépek. Mostmár ideje lenne megnéznem közelebbről a Miss Rose termékeket:)

Szandi írta...

Korábban nem volt sok bizadalmam ebben a márkában, talán azért, mert elég olcsó. De egyszer kellett kipróbálnom, és azóta sok-sok ilyen márkájú szemhéjpúderem van.
Egész nap fent marad a szememen és nagyon jól pigmentáltak! Nem is gondoltam volna korábban, h ilyen jó véleménnyel leszek róla. Meg merem kockáztatni, hogy a hasonló árkategóriájú essence-t is veri

Fanni írta...

Szerintem egyáltalán nem drágább, mint máshol...de lehet, h én láttam eddig csak drága helyen...de ha egy százassal drágább, mint a kínaiban, ahol mindenki kibontja, és összetaperolja, akkor megéri. Mert a fetishben nem lehet kibontani.

Janka írta...

én nemrég láttam egy barátnőmnél, és teljesen beleszerettem, egy gyönyörű kékes-zöldes palettája van, de azt gondoltam, nem lehet túl tartós, hiszen évek óta látom a kínai üzletekben. aztán egyre több sminkes blogban olvastam, hogy milyen jó, és most, hogy vennék, sehol sem látok itthon... csak pirosítót találtam az egyik fodrászkellékesben. ):

suzie írta...

Fanni: igazad van, egy-két százas már nem oszt nem szoroz :)

Janka: az Ázsia center tele van Miss Rose-zal, Nyugati aluljáróban is több helyen kapható, Fanni írta, hogy a Westendben a Fetish nevű boltban is, valaki írta, hogy a Pólusban is van egy üzlet, ahol lehet :)

Janka írta...

igenám, de én nem vagyok pesti (: az meg kifejezetten bosszant, hogy ezelőtt úton-útfélen összefutottam a márkával, most meg sehol... de nemsokára úgyis Pestre utazom, ha lesz időm, ellátogatok valamelyik helyre, köszi (:

Fanni írta...

http://hu.strawberrynet.com/makeup/nars/
Ezt ismeri valaki? Mennyire megbízható?

suzie írta...

Én igen, sok sok éve rendeltem innen, meg még rajtam kívül páran (Maggie?). Hát igazából kétszer kaptam értesítést anno,hogy levonták a pénzt, de hogy ténylegesen kétszer történt-e meg, azt nem akartam tudni:P De utána emlékszem rákerestem és sokan írták különféle helyeken, hogy nem megbízható, nem kapták meg a terméket ilyesmi.. De keress rá te is véleményekre, lehet "megjavultak".

dorottyazsofia írta...

Hú, de szépek! nem gondoltam volna, hogy a Miss Rose-cuccok ennyire pigmentáltak... na, asszem akkor a Miss Rose-t is skubizni fogom, ha megyek Asia Centerbe, úgyis holnapután készülök oda! :)

suzie írta...

Én vasárnap szeretnék megint menni, ezek után biztos én is figyelni fogom a Miss Rose-t, múltkor elmentem mellette simán :)

Szilvi írta...

A Sárkány Centerben ,, XVIII.kerület,, lehet kapni ezt a márkát és nagyon széles a színválaszték. Valaki ismeri a Golden Rose márkát? Egy időben a Dm-ben lehetett kapni, de már nem forgalmazzák. Ezt a márkát is árulják ott.4 színes paletta 1000 ft és nagyon szépek.

bianka írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.