2011. január 17., hétfő

Random haul

Ismét eljutottam az Ázsia Centerbe, ahol vettem sminket, sminkkiegészítőket, meg sok sok szépségápolási cuccot. Nagyon elégedett vagyok a terméssel! :)

I did a bit of hauling over the weekend. I got a few eyeshadows, makeup accesories, and other beauty products. :)


Több képért katt a továbbra!

More pics after the jump.


Moda I-Shine szemhéjfestékek / Moda I-Shine eyeshadow

Moda I-Shine Eyeshadow 328, 332, 336

Már a múltkor Ázsia Centeres bejegyzésemben is írtam, hogy voltak valami I-M.. nevű szemhéjpúderek (ami, mint kiderült, Moda I-Shine), és nagyon bántam, hogy nem vettem belőlük, mert szuper pigmentáltak voltak. Még jobban bántam a dolgot, miután láttam Timi postját ezekről a festékekről. Rengeteget kerestem, mire megint megtaláltam azt a helyet, ahol árulták a Moda I-Shine termékeket. (Csak szerintem olyan ez a hely, mint egy labirintus?!) Sajnos csak hármat sikerült venni, mert a másik 4, amit akartam, nem volt.. Azért ez elég durva, ha egy nincs, azt mondom oké, de 7-ből 4?! De anyum azt mondta, visszamegy nekem értük :))

Moda I-Shine Eyeshadow 328

Moda I-Shine Eyeshadow 332

Moda I-Shine Eyeshadow 336

Moda I-Shine Eyeshadow 328, 336, 332

Szuper pigmentáltak, az állaguk szinte krémes, talán kicsit túl krémes is, nem minden ecsettel lehet szépen használni. A kék valamiért darabosan ment a kezemre, de nagyon könnyen el lehetett dolgozni ezeket a darabkákat is. Nagyon várom a másik négyet!
Egyébként 600 Ft darabja és nagyon nagyok! 

I haven't seen this brand anywhere except for a Chinese store where I finally got them. They are pretty cheap, huge and super pigmented! The consistency is a bit creamy so it does matter a lot what brush you use. I actually wanted to get seven of these but the other 4 were out of stock.. I'll probably get them next weekend though as my mum said she goes back to get them for me, can't wait! 

Műszempillák / Falsies

Még mindig nem érkeztek meg, amiket rendeltem, úgyhogy kénytelen voltam venni párat.


Ez az utolsó szerintem annyira gyönyörű! Csak kettő volt belőle, azt el is hoztam.

Csillámok / Glitter

200 Ft/tégely árban volt, és a választék egyszerűen hatalmas! Négyet vettem, az egyik nem igazán csillám, de nagyon megtetszett a színe.


Vettem még egy csomó fürdőszobai kelléket, egyszerűen olcsóbbak, mint a hipermarketben. Kb 2,5-3000 Ft-ot spóroltam összesen rajtuk, szerintem elég jó. (Az a kézkrém viszont elég rossz, de sajnos SEHOL nem volt, amit amúgy használok - piros garnier, tubusos)
A legjobban a tusfürdőnek örülök, Tescoban a Neutralia most már több mint 1000 Ft, itt viszont 700 volt, ez azért elég nagy különbség.


Ti is jól bespájzoltok (ez a szó..?!), ha olcsóbban találtok meg valamit, mint amennyiért szoktátok venni?

33 megjegyzés:

sunbeam írta...

De jó lenne, ha én is eljuthatnék már az Ázsiába... Csillámokat szeretnék a legjobban, itthon 350ért veszem, mondjuk az sem sok, de nincs nagy választék.

I-Moda nagyon jó, keresek én is Szegeden :).

sunbeam írta...

Majdnem... Moda I-Shine akart lenni :D

suzie írta...

én is úgy emlékszem, hogy 350-ért vettem a csillámokat körmös boltban, de a választék a negyede sem volt kb

sunnysideup írta...

Úúúú, az a bordó szemhéjfesték kell:)

zsuzso100 írta...

A középső szemfesték nekem is nagyon tetszik, nagyon szép színe van.

Régebben én is spájzoltam, főleg ilyen 2-t fizet 3-at kap akciókban, aztán rájöttem, hogy így soha nem fogy el a készletem, úgyhogy sikerült leszoknom róla!

Apolka írta...

Még nem voltam Ázsia Centerben, mivel nem Budapesten lakom, és elég macerás lenne felutazni vásárolni, merthogy egyedül nem engednek el, az tuti. (Csak zárójelben, ezt nem is csodálom, mert nem vagyok egy közlekedési zseni ismeretlen helyen!=D) Viszont, ha lesz alkalom, mindenképp benézek, ha ilyen jó áron ilyen jó cuccokat lehet venni!

Zsuzsen írta...

Neutrália 700 ft????? el kell mennem és venni egy kartonnal, mert brutális, hogy Tesco, Rossmann mennyiért adja...
egyébként igen, imádok spájzolni... :D

suzie írta...

Ugye, milyen durva?? De a Gliss Kur sampon is csak 500 volt! (de abból még így is volt otthon 2, úgyhogy csak 1-et vettem)

virág írta...

Igen, en is mindig bespajzolok... itt csomo drogeriaban van olyan akcio hogy 2-t veszel es a 3-at ingyen kapod, ilyenkor alt. 6 cuccal tavozom, amire nincs is szuksegem :D

Amugy azzal a bordossal milyen szemsminket csinalnal? Vagy nincs kedved csinalni egyet? Tok erdekel, szep szin, de nem tudom elkepzelni hogy szemen hogy lehetne igazan jol.

Babus írta...

Nagyon jók a szemhéjfestékek. El kéne már mennem nekem is Ázsia centerbe, csillámokat is szeretnék, múltkor végül nem mentem el venni körmös boltba.

Maggie írta...

csillámokat nekem is kéne vennem, bár nem tudom minek..nem nagyon használnám, de olyan kis szépek:D

suzie írta...

Én sem használom őket gyakran, de olyan jó nézni :$ meg ha épp kell ,legyen miből válogatni :D szívesen vettem volna még jó néhány félét :)

Virág: nappali vagy szolidabb sminknél én a külső V - mélyítővonal részben tudom elképzelni egy bécses vagy rózsaszínes mozgó szemhéjjal, bulis sminkhez pedig mehet ez a mozgó szemhéjra, feketével párosítva. De fogok majd sminket csinálni vele mindenképp!

Lumena írta...

@Sunbeam olyan szemfesték van a Kincses Szigetben :)

Lillus írta...

Ilyen szemhéjfestékekkel én is találkoztam már, de nem mertem megvenni, mert féltem, hogy a felső réteg csillámpor lejön és alatta már csúnya lesz a szín :(
Már volt olyan tapasztalatom, hogy a festék aljához közeledve csúnya darabkás és krémes lett :S Furi...

suzie írta...

A teszterekből ítélve ennél nem ez lesz a helyzet, úgyhogy szerintem nyugodtan vegyél. :) Volt, aminél már látszott alján a fém tartó, és ugyanolyan volt, mint a tele levők

Vick írta...

Szia Suzie!

A Moda I-Shine-nal kapcsolatban szeretnék kérdezni.
Én is vettem már ebből a szemfestékből pár hónapja, mert gyönyörűnek találtam őket. Viszont te is írtad, hogy nem minden ecsettel lehet jól használni. Hát ez nekem is feltűnt sajnos... :(

Milyet javasolsz hozzá? Mert nagyon szeretném szépen használni, de nem nagyon jött össze, így ujjal szoktam felvinni.

suzie írta...

Mindenképpen olyan ecsetet ajánlanék hozzá, ami nem túl puha. Ha nincs keményebb ecseted, akkor esetleg szivacsos applikátorral is felviheted, majd a szemhéjadon egy ecsettel eldolgozod. Remélem így menni fog!

Vick írta...

Köszi szépen, kipróbálom :)

Amúgy nekem a 323-as a kedvenc színem belőle, azt is megveszed? :)

suzie írta...

Sajnos fogalmam sincs, melyik számúakat kértem még, anyukámnak írtam csak fel. Ha jól emlékszem egy bézs volt, egy sötétlila, egy mályvás szín és egy ezüst. Nem tudom, a 323-as milyen :$

Vick írta...

Na mindegy.. :) Kíváncsian várom, hogy milyenjeid elsznek még, remélem postolod őket is. :)

A 323-as amúgy bézses-arany színű... másképp nem tudom megfogalmazni. :)

suzie írta...

Akkor lehet, hogy az az egyik, mert egy bézseset kinéztem :) Mindenképp postolom, amint megkapom, elvileg erre jövő hétvégén kerül sor (feltéve, hogy tényleg rendelt belőlük az eladó, amit nagyon remélek:)

Tekla Kocsis írta...

Én a lakóhelyemen (Bicskén) szoktam így vásárolni :) Van egy 1€-s boltocska, ami külföldről importálja a termékeit és mérföldkövekkel olcsóbb minden!
A Palmolive tusfürdő, amibe szerelmes lettem, 290 Ft. Vicc :) Mondjuk itt azért nem olyan hatalmas a választék, úgyhogy tervezem már ezt az Ázsia túrát :)

M írta...

Tekla, és ott a bicskei boltban milyen sminkmárkát tartanak? Közel van, nekem, benéznék.

Tekla Kocsis írta...

M: Lora Cosmetics termékek tömkelege vár :) Amivel én nagyon elégedett vagyok!
Viszont találtam még "utánzatokat" is: pl. a Maybelline Colossal szempillaspirált ill. a L'Oreal Glam Shine szájfényt :) mintha csak a csomagolás lenne más

Névtelen írta...

Háhá bicskei 1 eurosban én is törzsvendég vagyok már.:D

Jajj most nagyon késztetést érzek, hogy ellátogassak az Ázsiába megint. Amúgy tényleg egy labirintus.:S

sunbeam írta...

@Lumena az lett volna az első hely ahova bemegyek, köszi szépen, így már biztosra megyek :). Nem tudom, hogy azok e, amiből egy nagy műanyag palettán van kismillió teszter? Vagy az 3d holografic... Na mindegy, meglesem :) Köszi

@Suzie: énis körmös boltban vettem, de alig van választék. Meg főleg a szokásos körmös színek, rózsaszín és társai. Meg sok neon van, az nem kell :s. Habár lehet, hogy rendelnének, jófej a tulaj :)

sunbeam írta...

Ó igen, nyitva van vasárnap!! Akkor hétvégén én benézek :).

Tímea írta...

Miert olyan jo ez a neutralia tusfordo, h ennyire kell orulni, h par szaz ft-tal olcsobb?:D en nem is lattam meg ilyen tusfordot, bar azert, mert mindig ugyanazt nezem, es veszem (cashmere moments, diamond touch es tarsai)
Amugy en is pont ma vettem ilyen szemfestekeket:D majd en is csinalok kepeket:) amugy ahhoz kepest milyen sok szin van (27fele) most is csak 4et tudtam venni, es az eddigi 3mal mar eleg is lesz beloluk):

suzie írta...

Timi, nekem muszáj Neutraliat használnom, normál tusfürdőket nem bírja a bőröm, 1,5-2 hét után ekcéma jön ki rajta tőlük :( És gondolom tudják, hogy aki ezt használja, az nem véletlenül használja, és ezért jól felnyomják az árát..

jucus25 írta...

Wow! Jól bevásároltál! :)

Én nem messze lakok az Ázsia Centertől így sokszor elcsábulok :) vagy egyszerűen a család különböző kéréseit teljesítve körbejárom a boltokat, mert persze mindenkinek más kell....de tényleg lehet spórolni jó pár ezer forintot.
A szemhéjfestékeket meg sem merem kérdezni melyik 'lyukban' találom, mert nem hiszem hogy emlékszel rá, de ha mégis írd meg légyszi!

Az azért hihetetlen hogy a piros tubusos garnier kézkrém nincs sehol, mivel anyukámnak is mindig azt kell kajtatnom....azért néha ráakadok....csak akkor veszek mondjuk 5 db-ot és azzal elvan egy darabig. :P

Tímea írta...

oh, nem is tudtam! :O igy mar ertem.

A. írta...

Nem,mert utálok felesleges dolgokat venni és nem értem,amikor valaki képes 4-5 dobozt is elraktározni valamiből,amikor 99%,hogy nincs annyira szüksége rá,illetve mialatt használja őket,fog venni mást is,tehát a pénz nem marad meg.
Szóval nekem 3 különböző illatú szappanom,1 samponom,1 balzsamom,1 hajpakolásom meg 1 hajvégápolóm van itthon és így tovább.
Egy termékből nincs több csak azért,mert 200 forinttal olcsóbb.Állítom,hogy aki raktároz,az hónapokra lebontva többet költ,mint én,mert amit ezzel megspórol,elkölti másra.


Amúgy komolyan mondom,ez egyeseknél kényszerbetegség,egy csomó kliensem volt a gyakorlat alatt,aki a számláit nem tudta rendesen fizetni,de az éppen akciós cuccokból kellett venni 5öt. Volt,akivel 1 hónapig tartott megértetni,hogy ez nem kifizetődő úgy,hogy egy fél füzetet teleszámoltam neki...

dorottyazsofia írta...

Nekem is ez a gondom az Asiával, hogy olyan, mint egy labirintus, simán eltéved benne az ember, ráadásul egy-két feltűnőbb helyet kivéve sosem emlékszem rá, hogy mit hol vettem (ha legalább rendesen ki lenne a nevük írva egyes boltoknak, vagy vmi)... múltkor is kinéztem magamnak egy 8as Miss Rose palettát, de nem akartam már annyit költeni, és persze most nem találtam meg a boltot, ahol néztem (vagy megtaláltam, csak már nem volt), még egyszer körbejárni a boltot meg nem volt időm :D. Egyébként bespájzolni csak egy-két dologból szoktunk (gyakran anyukámmal megyek)-szappanból, dezodorból (pl. az én bőröm csak az illatmenteseket bírja el, és azért egy Vichy deó esetében nem mindegy az a pár száz Ft mínusz, nem vagyunk mi krőzusok sajnos)... szval olyan dolgokból, amiket mindenképp el fogunk használni. Ja, meg szebb csomagolású bonbonokból, tusfürdőkből és akciós parfümökből, ha olyasvalakinek kellene ajándékot venni, akit nem ismerünk annyira, vagy nem vagyunk olyan közeli kapcsolatban.