2011. április 9., szombat

Glamour napok

Tegnap felkerekedtünk néhányan a Glamour napok alkalmából, hogy shoppingoljunk egy jót. Vegyes érzéseim vannak ezzel az akcióval kapcsolatban, egyrészt tök jó, hogy van egy hétvége, amikor az új szezon előtt lehetőségünk van kedvezőbb áron felfrissíteni a ruhatárunkat, másrészt a hideg ráz, amikor belegondolok, mekkora tömeg lepi el az üzleteket ilyenkor, nem lehet elférni a ruhák között, sorban kell állni a próbafülkék előtt stb. A hangulatomtól függ, hogy meglátom a sok embert és a kedvem is elmegy a bolttól, vagy elvetemült amazonná változom és átverekszem magam bárkin és bármin. :D Még tegnap nem is volt olyan vészes a dolog, egyedül talán a Westendben található Tally volt katasztrófa, de az egy átlagos hétvégén is megesik, annyira picike és zsúfolt.
Nem csak shopping nap volt ez, hanem egy mini blogger talit is tartottunk. :) Timivel és Zsófival végigjártunk két plázát, majd Magdi és Bogi is csatlakozott hozzánk pár koktélra :) Róluk sajnos nem lett jó képem, mert nagyon sötét helyre ültünk be :/


Lesifotó az L.A. Makeupban :))

Nem vettem túl sok mindent, igazából egyedül a Tallyban tetszett néhány dolog ezen kívül, de vagy furán álltak vagy nem volt méret, úgyhogy még lehet elnézek ma vagy holnap másik üzletekbe. Ennek a cipőnek mindenesetre nagyon örülök, imádom a nude cipőket és ez mesés <3 

Az Office Shoesban vettem, igaz, egy ezressel drágább volt, mint ami az online katalógusban van írva, de így is megérte szerintem. Egyébként 13 cm a sarka és 3 cm a talpa.
Ezen kívül csak a MAC-ben vásároltam, szuper, hogy az Allee-ban a Douglasban található az üzlet, mert így rájuk is érvényes a Douglas kuponja. Egy korallos rúzst vettem és egy folyékony highlightert (Lustre Drops), majd jönnek róluk tesztek.

A rúzsok között iszonyú nehéz volt dönteni, a neten kinéztem korábban több színt is, de élőben/rajtam abszolút mások voltak, úgyhogy végül egy olyanra esett a választásom, ami eddig szóba sem került nálam. Hogy ez melyik, azt egyelőre nem árulom el:)

Amúgy Timi nagyon cuki volt, hozott mindenkinek egy kis meglepit :) Én egy vad pink rúzst kaptam, köszönöm Timi, nagyon szép!:)

Ti is Glamour napoztatok? Miket vettetek?

12 megjegyzés:

citromhab írta...

Gyönyörű az a cipő. *_*

Babus írta...

Nagyon jó volt a tegnap:) A kép meg szokás szerint borzalmas rólam:D

topankablog.hu írta...

Ah, az ominozus cipo :) Nagyon szep!

miriMAC írta...

aranyosak vagytok a képen, a cipő meg gyönyörű...

Viktória írta...

a cipő fantasztikus nagyon szexi! egyébként én is vegyes érzelmeket táplűlok a Glamour napok iránt. sajnos a tömeg engem is zavar. a rúzs pedig nagyon szép ajándék volt :)


viktoriasstyle.blogspot.com

Anna írta...

Wow, ez a cipő elképesztően gyönyörű...gondolom szerelem első látásra :)

suzie írta...

és volt királykékben is (velúr), az is gyönyörű volt!

Unknown írta...

Szia. Az Office-ban is érvényes ez a Glamour akció? A kuponfüzetbe nem találtam. Én a kék cipőt néztem ki, egy hete szerelmes vagyok belé.

Apolka írta...

Én ma voltam szintén barátnőkkel, nagyon jól éreztük magunkat!=) Elég sok mindent vettem, táskát, felsőket... A blogomba lesz majd róla poszt!=)

Annus21 írta...

Könyvet a Libriben: Nicholls David Egy nap. Cipőt a Renoban, de nem tudtam hogy akciósokra is vonatkozik az akció, és nem volt nálam kupon. :D De így sem volt rossz vétel. És még Vichyből vásároltam be, mert az akciós csomagokra is be lehetett váltani így még jobban megérte:) És persze egy fülbevalónak sem tudtam ellent mondani, mivel az üzletben 40% akció volt.

Rengetegen voltak itt vidéken is. Azért én a nagy tömegek láttán inkább be sem mentem sok üzletbe.

Tímea írta...

Az a LA Makeupos lesifoto milyen jol sikerult! Benne vagy Te, a ceg logoja, a Glamour plakat! Igazi profi csinalhatta azt a kepet! :D
A ruzsrol majd tegyel olyan kepet is ahol rajtad van, nagyon kivancsi vagyok hogy all! :)

La Nonita írta...

:O ajjaj..ez nem esett le,h a douglasos kupon jó az alleban a macra..rosszat sejtek a holnapi napommal kapcsolatban...