2011. április 26., kedd

N.Y.C. zsákmányok

Igencsak mini zsákmány, de most volt először időm megnézni a N.Y.C. pultot, és nem akartam így elsőre túl sok dolgot venni. Bevallom, hogy ezeket ma hoztam haza, és soha nem szoktam rögtön bejegyzést írni a termékekről, mindig hagyok elég időt a tesztelésre. De igazából itt most csak a szájfény a tesztelni való, annak pedig rögtön látja és érzi az ember a fontos tulajdonságait (én tartósságról általában nem tudok nyilatkozni úgysem, mert gyakran iszom, így minden hamar lekopik a számról), úgyhogy remélem nem bánjátok, hogy ez esetben kivételt teszek. :)


Több kép és vélemény a tovább után.




N.Y.C. Liquid Lipshine szájfény - 575 Brighton Beach Peach

N.Y.C. Liquid Lipshine szájfény - 575 Brighton Beach Peach

Sajnos jó néhány szájfényből lenyúlták már a tesztert (vagy valami más okból kifolyólag nem volt már belőlük), de nagyon örültem, hogy ebből a színből pont találtam. Furcsa, de még nincs hasonló színű szájfényem, pedig imádom a barackos, narancsos árnyalatokat az ajkaimon, főleg nyáron.
A kezemre kenve rögtön feltűnt, hogy mennyire pigmentált, viszont önmagában az ajkaimon a színe eléggé elveszik, és csak egy szép fény marad rajta. Hozzá kell tennem, hogy az én szám kifejezetten pigmentált, úgyhogy lehet, hogy máson jobban látszana. Ennek ellenére önmagában is tetszik, mert a fénye nagyon szép. Kipróbáltam néhány rúzs felett is, és szuperül mutat nude, narancs, korall árnyalatok felett (ezekről most nem fogok képet tenni, de biztos, hogy hamarosan láthatjátok sminkes postok keretében). Az illata szerintem isteni, de tudom, hogy sokan nem szeretik az ilyen émelyítően édesen illatozó termékeket. Az applikátora kényelmes használatot biztosít, és a szájfény állaga is megfelelő, minimálisan ragadós.

N.Y.C. Liquid Lipshine szájfény - 575 Brighton Beach Peach
Mind a két kép természetes fényben, vaku nélkül készült, a második erősebb napfényben.

Szintén természetes fényben, elég sokat felkentem belőle, hogy jobban látszódjon a képen.

Műszempilla - 974


Nagyon megtetszett ennek a műszempillának a formája, amint látjátok kívül hosszabb szálakból áll, mint a belső részen. Olcsó szempillák között nem igazán láttam még itthon ilyen formájút, pedig olyan szép cicás tekintetet varázsol! Elvileg öntapadós és használatra kész, de én az ilyen pillákat is ragasztóval szoktam feltenni. Majd arra leszek kíváncsi, újrahasználható-e, mert ha igen, akkor nagyon megéri az árát (850 Ft körül volt). Egyébként nagyon aranyos, hogy ráírták, melyik pillát melyik szemre kell tenni. :)


Hát ezek voltak az első N.Y.C. zsákmányaim. :) Érdekességként álljon itt még, hogy a Coty forgalmazza a márkát, akihez a Rimmel és a Miss Sporty is tartozik többek között. 


Ti próbáltatok már N.Y.C. termékeket? Mit és hogy tetszett?

25 megjegyzés:

BF írta...

én már vettem egy pirosítót, de nagyon gyenge! :( és ami nevetséges a teszterekhez nincs odaírva h melyik árnyalat...:S:S

Tekla Kocsis írta...

pont ma volt a tesóm a Rossmannban és hozott nekem egy prospektust, hogy milyen NYC termékek kaphatók :) Holnap én is benézek.

Nekem tetszik ez a szájfény, csak kár, hogy ilyen sokat kell felkenni, hogy szép legyen :\

Csillu írta...

Én a spirálokat néztem ki, elég ígéretesnek tűnnek, és az áruk is kedvező, nálam ez lesz az első n.y.c. vétel szerintem:)

Szép a szájfény nagyon, jól áll:)

suzie írta...

BF: Nem lehet esetleg kipattintani a pirosítót? Az aljára hátha oda van írva. Amúgy a szájfény teszterén is csak a számkód volt, a név nem.

Tekla: Egy rétegben is látszik a fénye, csak a kép kedvéért vittem többet, hogy jobban visszaadja. Ha utcára mennék, maradnék az egy rétegnél, itt 3 van a számon :D

Tekla Kocsis írta...

akkor meg ne puszilj most valakit :D

BF írta...

nem lehet kinyitni, be van foliázva és ugyan ki vannak rakva a teszterek, ugy kihuzhatosan, de az alapján nem lehet megmondani h melyik melyik szín:S gondoltam proba szerencse hát nem lett szerencsém:(

dorottyazsofia írta...

Én is, mint BF, egy pirosítót vettem, több videón és blogon találkoztam vele... de vmi iszonyat, hogy mennyire nem pigmentált. Nem azért, az én sápadt bőrömön még így is mutat vmennyire, de 1000 Ft-ot nem ért meg.
Ja, és én sem emlékszem, hogy a kihúzhatós teszterre oda lett volna írva a színkód/név...

Kingu írta...

Én egy alapozót vásároltam...hát nem vagyok elájulva! Hamarosan készítek róla egy posztot, csak adok neki még egy esélyt! :)
A másik dolog amin viszont ki vagyok akadva, hogy egy hete, mikor megjelent a N.Y.C. akkor kinéztem egy pirosítót 899.-ért.(nem volt akciós) Ma visszamentem, és az ára már 1199.- volt...jó persze, az sem olyan húú de drága, de akkor is!!
A másik meg,hogy teszter nélkül nem fogok púdert venni!

suzie írta...

BF: Úgy értettem, hogy a tesztert pattintsd ki a helyéről, és annak kukkantsd meg az alját :) valami kódnak kellene rajta lenni, hiszen a pult feltöltőjének muszáj tudnia, mit rak oda.

Kingu: A Westendben voltak púder teszterek is. Az olcsóbb ár meg lehet hogy csak egy bevezető ár volt, hogy meghozza a kedvet a kipróbálásra :/

anna írta...

a szájfény milyen árban volt?

suzie írta...

650, ha jól emlékszem, úgyhogy szerintem nagyon megéri :)

anna írta...

hát annyiért nagyon megéri,tök szép a színe...mostanában én is odavagyok az ilyen rózsaszínes barackos árnyalatokért :)

BF írta...

jaa:D ez akkor nem jutott eszembe h kipattitntsam, bitonsági őr biztos nézett vna h mit csinálok:D:D de ezt nem is értem h hogy rakhatják igy minden nélkül ki...

esztiIi írta...

Én szemhéjpúdereket vettem amikkel nagyon meg vagyok elégedve :)
Nagyon szép a szájfény színe, 650 Ft. semmi érte...

Detti írta...

Öntapadós???énis néztem ezt a műszempillát,nagyon tetszett,de nem mertem valamiért megvenni.. :S ballagásra MINDENKÉPP kéne műszempilla,viszont nem lesz időm pestre csatangolni NORMÁLIS műszempilla ragasztóért (pl: duo)lehet csak én vagyok egy pancser,de nekem egyszerűen nem ragad fel a műszempilla ragasztóval..akárhogy csinálom..ha egyből rá rakom úgysem ha várok 1-2 percet akkor sem..ezért érdekelne h ez az öntapadós mennyire tart??mert mondjuk mindegyik műszempilla tapad egy picit a ragasztása miatt..de nem tom..jajj segítsetek :(((

Duen írta...

Szerintem ez a márka egyszerűen csodálatos. Olyan körömlakk szín árnyalatokkal találkoztam a N.Y.C. polcain amilyenekkel még eddig nem. Vettem egy halványabb matt pink színű körömlakkot azt hiszem 600 ft-ért és nagyon nagyon megvagyok vele elégedve ugyanis mindennap mosogatok,fürdök :D és így is kibírja egy hétig. (Én két rétegben szoktam felvinni de egy rétegben is azt a színt biztosítja amit az üveg mutat :) ) A második szerzeményem egy duo szemhéjpúder egy fehér highlighter és egy fekete,imádom őket:)tartósak és a színük...lájkolni való :P :))3 szóval :P : I love N.Y.C. ! <3 :))

Anna írta...

Én nem vagyok elájulva ettől a márkától. Vettem egy négyes szemhélypúdert, ami szerintem használhatatlan. Vettem egy szemceruzát, ami nem fog, hozzáteszem barna, lehet, h a feketék jobbak. Tesómnak vettem egy körömlakkot, arra azt mondom, hogy megéri az árát. A szájfényemet még nem probáétam ki, de látva a tiédet, azért reménykedem.
Nekem a catrice sokkal jobban tetszik.

$zaßina írta...

én is tnap jártam megnézni a N.Y.C termékeket, és nagyon tetszettek és az áruk is joo sztem. mindenképp fogok venni majd vmilyen terméket tőlük..de tnap nem vettem, egy essence XXXL nudes vattacukor illatú szájfényt vettem..ami nagyon tetszik :)

Strawberry írta...

Én ma vettem egy duo szemhéjpúdert és eléggé pigmentálnak tűnik. Majd kíváncsi leszek. :)

Ayesha írta...

Én is megcsodáltam a NYC pultot a Rossmannban, lehet, hogy veszek is majd valamit:)
Sőt, a Lovely termékek most extrán le vannak árazva, láttam 186 Ft-ért szájfényt:)))
Jól állnak neked ezek a narancsos-barackos színek:)

Kata írta...

én vettem 899-ért "átlátszó" traslucent porpúdert, és szerintem nagyon jó. azt nem tudom, hogy sötétebb bőrön mennyire "átlátszó", de nekem nagyon jó a fixálásra+mattításra. kicsit szokott kifényesedni az arcom, és ezzel jó tartós, meg selymes tőle a bőr.

suzie írta...

Hmm, jó néhány termékre kíváncsi lettem most, azt hiszem nemsoká újra meg kell látogatnom a NYC pultját :)

Detti: szerintem egy próbát megér, ha nincs lehetőséges beszerezni már a ballagásig a Duot. Lehet, hogy erős a tapadása, és kibírja. :) Azért a későbbiekre mindenképp vegyél egy duot, azzal nem kell izgulnod, hogy az esemény felénél leesik.

Merci írta...

Szia Suzie!: D
Imádom a blogodat, mindennap Megnézem van-e új A bejegyzés.
Én is nyitottam egy blogot.Ha van kedved nézd meg:)
http://adorablevogue.blogspot.com/

Detti írta...

Suzie: Mindenképp be fogok szerezni egy duot :S ballagásra készülődve csoda történt,sikerült felraknom a műszempillát :D NYC műszempilláját vettem meg,oda tapad de csak annyira mint az összes többi..egy drogériába vettem egy műszempilla ragasztót,valami professzionális volt,és tényleg az volt!!!:D bár ezt is kicsit elbénáztam mert nem tudom te hogy vagy vele de én nagyon be könnyeztem tőle..:S

és a körömlakkjaik tényleg nagyon jók!!!!vettem egy pirosat,olyan szííp színe van o.O (ilyen meggy színű piros) IMÁDOM

Andrea Patasi írta...

En múlthéten vettem Nyc 4reszes szemhéjpúdert, hat valami borzasztó. A legsötétebb szín benne a barna-talán az latszik a legjobban, de a többi. Nagyot csalódtam a márkában.