2011. szeptember 29., csütörtök

Smink a fitness modell lánykáknak :)

Vasárnap volt a FitBalance, amire két fitness modell lány sminkjét én csináltam. Mivel úgyis olyan rég postoltam sminket, gondoltam megmutatom ezeket nektek. :) Mindkét smink esetében a fürdőrucihoz passzoló színeket használtunk, így lett Dóri sminkje kék, Annáé pedig fekete.

Dóri


Az arcára a Max Factor Second Skin 085 Caramel árnyalatát használtam, belekeverve egy kis Lasting Performance 106-ot, hogy világosítson rajta, meg mert amúgy is ez a kedvenc alapozóm és legszívesebben testápoló helyett is ezt használnám. :D A kontúr és pirosító kicsit problémás volt, mert a próbasminknél még faszán mutató kombó alig látszott a barnítóval lefújt bőrön. Bronzosítóból mindenképp beszerzek egy sötétebbet legközelebbre, a pirosító alá (MAC Petticoat MSF) pedig teszek egy erőteljesebb rózsaszínt alapnak. A szemnél a mozgó szemhéjra egy szépséges tengerkék Beauties Factory szemhéjpúdert vittem fel fehér alapra, kívülre a Wet n Wild paletta fényes sötétkékjét (imádom ezt), mélyítve egy kis feketével. A képet én nagyon okos azelőtt csináltam, hogy felkerült volna a rúzs és a szájfény, de azért leírom, hogy rúzsból a Rimmel Nude Pinket használtam, szájfényből pedig Essence Stay With Me - My Favorite Milkshake.


Anna


Ő egy kicsit barnább volt, úgyhogy neki simán a Max Factor Second Skin 085 Caramel árnyalatát vittem fel az arcára, pirosítóként pedig a NYX Pinky-t használtam, ami szépen látszott a sötét bőrön is, pedig csak keveset vittem fel belőle a kérésére. :) Ehhez egy fekete füstös szemet csináltam úgy, hogy vastagabban kihúztam a felső szempillák tövét fekete ceruzával, ezt elsatíroztam egy lapos vattapálcikával, majd elkezdtem felvinni a fekete szemhéjpúdert. Végül, hogy feldobjuk és színpadképes legyen a smink, ezüst csillám is került a szemhéjára. És persze műszempilla.

9 megjegyzés:

Makeupcakes írta...

A 2. nagyon ütős lett!:)

Bella írta...

Húú a 2. tényleg ütős :)

suzie írta...

Nekem pont az első tetszik jobban:$ :)

Tímea írta...

Nekem mind a kettő nagyon tetszik, annyira ügyes vagy!
A feketénél milyen csillámot vittél fel? Azt írod ezüst, de annyira szép, színváltósnak tűnik :D

suzie írta...

Sima, no-name csillám, körmös boltban vettem. :) Szerintem is olyan szép amúgy, hogy hologramosan csillog.:)

Tekla Kocsis írta...

nálam az első nyert :) nagyon ügyes vagy!

Nóra írta...

ó,én nem tudok dönteni,mindkettő nagyon tetszik :)

Domcsa írta...

Mindkettő rettentően szép és ütős lett,nagyon ügyes vagy ! Auuuu az a kék! A szívem fáj érte! :( :D

vicky írta...

csodálatos lett mindkettő, de nekem az első picivel jobban tetszik... az a kék valami csodálatos lett, nagyon ügyes vagy :))