2012. február 13., hétfő

Hello Monday

Isten ments, hogy én valaha is hétfő köszöntőt írjak, na nem, azt már nem! Ez egy honlap neve, amit a napokban találtam egy facebook hirdetésnek köszönhetően. A Hello Monday a Fashion Days, Brands.hu stb. sémájára épül, azaz meghatározott ideig a boltinál jóval kedvezőbb áron kínál bizonyos termékeket.

Az újdonság az, hogy itt felső kategóriás kozmetikumokat, szépségápolási- és sminktermékeket vásárolhatunk meg olcsóbban. Hétfőnként kerülnek fel az új termékek (innen az oldal neve), amikre azután vasárnap éjfélig van lehetőségünk lecsapni - hacsak el nem fogynak előbb.

A hasonló koncepciójú oldalak esetében, melyek ruhákra, cipőkre és más divattal kapcsolatos termékekre specializálódtak, többnyire a forgalmazók a korábbi kollekciók darabjait küldik be. A Hello Monday kínálatában nem régebbi termékeket találunk - ami kozmetikumok esetében nem lenne túl szerencsés -, hanem olyanokat, amiket apró szépséghibák miatt már nem tudnak kitenni a polcokra. Ezek minden esetben a csomagolást érintik, a termék maga nem sérült.

Az árak a boltihoz képest akár 50%-70%-kal alacsonyabbak. Vannak olyan termékek is, amiknek a doboza hiányzik, ezekkel csinálhatjuk a legjobb vásárt.

kép: hellomonday

Nekem nagyon szimpatikus volt ez az oldal, úgyhogy mindenképp meg akartam veletek osztani. Nem pr post, semmi közöm hozzájuk. :) Ha valamelyikőtök már rendelt valamit a Hello Mondaytól, akkor szuper lenne, ha beszámolna a tapasztalatairól!

Azt mondjuk nem értem, miért van szükségük egy szépségkirálynő(?) arcára, aki amúgy állítólag teszteli a(z egyébként jól ismert, high-end) termékek minőségét.  Szerintem teljesen felesleges, én egyrészt nem is hallottam még soha erről a lányról, másrészt hírességek nélkül is elhiszem, hogy nem esik le az orrom a tízezres Lancome púdertől.

21 megjegyzés:

Aniko írta...

húhhh nagyon kíváncsi lennék arra a Chanel rúzsra és szájfényre, de nem hiszek a mesékben, szkeptikus vagyok ilyen szempontból...douglasban vagy 8000 ft körül van én meg beszerezhetném 2600-ért? Te hogy vélekedsz erről? Rendelni fogsz majd?

suzie írta...

Ha nekem átverésnek tűnne az oldal hamis termékekkel, akkor nem írtam volna róla, vagy legalábbis nem ilyen pozitív hangvételben. A csomagolás tényleg nagyon fontos ezeknél a high end termékeknél, így egy kis hiba miatt tényleg eladhatatlanok lehetnek.
Ha lesz valami, ami nagyon megtetszik, akkor fogok rendelni :)

Névtelen írta...

nekem pont kellett vna szempillaspiral szoval meg is rendeltem a lancome-ot, ha megkapom irok majd rola ide:)

suzie írta...

Várjuk a beszámolót!:)

Névtelen írta...

Hát, gondolj bele, a douglas-ban is megveheted glamour napokon 20%-al olcsóbban (és a törzsvásárlói kártyát is hozzászámítják, ha van, tehát -25%) és így is megéri a Douglas-nak), a boltfenntartás - alkalmazottak bére mellett is. Nem néztem meg a linket, de ha webshop, akkor nem kell boltot bérelni több plázában, hanem elég egy raktárhelyiség. :) Aki esetleg vásárol, engem is érdekelne, mit kapnak kézhez.

Brigi írta...

Van a 3. kerületben személyes átvétel (Budapestiek megint előnyben) és visszavételi garancia, szerintem egy próbát megér. Jobban, mint a Loreal szemhéjpúdereim, amik meg 50% kedvezménnyel is menthetetlenül rosszak (glamour-kupon...), így volt 1500-2000 ft és 4 kuponom volt. Szerintem először vegyetek maximum 2 dolgot, aki tud személyesen, aztán a többit. :)

Névtelen írta...

Ha a Fashion Day/Brands.hu/Passion4Fashion sémájára épül, az rég rossz! Ugyanis az ott levő termékek 90%-a hamis, saját és barátnőm tapasztalatából mondom. Vagy évekkel ezelőtti kollekciókból származó (ez még nem is lenne baj) vagy KAMU cuccokról van szó. Én megszívtam egy D&G karkötővel, (barátnőm Puma cipővel, megy egy Calvin Klein övvel) persze az áruház állítja, hogy eredeti, de akinek van egy pici esze, annak leesik, hogy nem. Gondolhatod, milyen mérgesek voltunk... Szeretem a blogod, nem szoktam hozzászólásokat írogatni, de úgy éreztem ez most muszáj volt, figyelmeztetés szempontjából.

suzie írta...

Ilyenről még nem hallottam, hogy kamu cuccok lennének az oldalon. Egy korábbi cégnél, ahol dolgoztam, mi is dolgoztunk a brands.hu-val, de nem tűnt úgy, hogy bármi bűzlene körülöttük. Mindenesetre nem hangzik jól, amit írsz, és ha tényleg kamu cuccokat küldtek nektek, az elfogadhatatlan.

Mindenesetre azt, hogy egy sémára épül, arra értettem, hogy x ideig y termék olcsóbb rajta. Ahogy Brigi is írta, a cég 30 napos visszavételi garanciát biztosít, ha esetleg úgy tűnne, valami nincs rendben a termékkel.

Névtelen írta...

Igen, ismerem ezt a 30 napos garanciát. 1 héten belül jeleztem, levásárolhattam. Nem voltam sokkal előrébb, de még mindig jobb, mint egy karkötő, amit sose fogok hordani. Ami még felfoghatatlan volt, hogy a karkötőnél kevesebb értékben vettem dolgokat, de a pénz maradékát nem vásárolhattam le. Tudom, én vagyok a hülye, fogyasztóvédelemhez kellett volna fordulnom. (Ez amúgy a Passion4Fashion volt, barátnőm a FashionDaysnél szívta meg...)
Persze ezen az oldalon lehet jók a dolgok, csak én azt tanácsolom, bárki aki vesz valamit, alaposan vizsgálja meg, nézze meg a lejárati időt, mert sminknél mégse mindegy azért!
Üdv, és további sok sikert: Netti

Névtelen írta...

meg fogom nezni eredeti-e mert szemelyesen veszem at, a lejarati idot meg foleg:) majd leirom a tapasztalatokat.

Brigi írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Brigi írta...

Hát, nem kell egyszerre sok dolgot rendelni.

Most én sokkal rosszabbul jártam, a DM-ben szépek voltak a paletták, 2000 ft/ db volt kedvezménnyel, és utána derült ki, hogy 3-4 óra és beráncosodik. :( Sajnos itt vállalni kell a kockázatot.

Amúgy a brands.hu is átverés? Arról nem írtatok rosszat :)

Brigi írta...

A visszavételnél meg kérdezzetek rá, hogy a pénzt adják vissza vagy levásárolhatjuk-e?

bloggirl írta...

Na ne!
Azt hittem, én vagyok ezen a földön az egyedüli aki megszívta ezekkel az oldalakkal. Történetesen egy Moschino órát vettem. Megérkezett, de nagyon nem olyan volt, amilyenre számítottam, voltak rajta apróbb karcolások, ettől még el is tekintenék, ,,olcsó'' feelingje volt, a doboza is olcsóbbnak tűnő papírból volt, és gyűrött volt(!!!). Őszintén nem tudtam eldönteni, hogy eredeti-e. Már úgy voltam, beviszem egy üzletbe, ahol forgalmazzák a márkát, de aztán letettem róla, azóta is ott pihen a szekrényemben. Ez egyébként FashionDaysnél volt. Kíváncsi leszek a tapasztalatokra a HellomMonday-jel kapcsolatosan!

Nóri írta...

én is rákattantam a Hello Monday oldalára! ELőszőr kicsit szkeptikus voltam, manapság tényleg nem hisz az ember a szemének, ha ilyen olcsón luxustermékeket lát,de bátorkodtam rendelni egy Lancome krémet és egy szempillaspirált is!
Kifogástalan mind a kettő, kétségtelen, hogy eredeti, úgyhogy ajánlom mindenkinek:)A doboza kicsit karcos, mert gondolom ezért overstock a termék, de magának a tégelynek semmi baja, illetve nyilvánvaló, hogy bontatlan. Gondoltam ezt megosztom, mert láttam, hogy sokan kételkednek (Fashiondays-ről is rendeltem egyszer, de többször azt hiszem már nem is fogok:(

Névtelen írta...

Én a fashion daystől rendeltem egy d&g órát és nem volt vele semmi gond, megnéztem külföldön is forgalmazták ugyan olyan és ránézésre is gyönyörű és igényes, a csomagolás is, van boltból vett hasonló órám, ugyan ott vannak rajta az emblémák stb. az más kérdés, h pár hónap múlva újabb 6000el volt olcsóbb, de még így is úgy érzem nagyon jó vétel volt. Egyébként pedig nem hiszem, hogy fent tartható lenne nekik hosszú távon a 'bolt' ha hamis dolgokat árulnak. Kíváncsi vagyok ezzel az oldallal kapcsolatos tapasztalatokra is.

fuica írta...

Szerintem szuperül hangzik, ha lesz olyan termék, ami tetszik/szükséges, tuti ki fogom próbálni ezt az oldalt. (köszi Suzie!)
Sokan a Douglasról is állítják, hogy hamis cuccokat árulnak, de szerintem ezek városi legendák.
Én rendeltem már FD-ről Guerlaint, Guesst, Lancastert, mind hibátlan és eredeti volt..

suzie írta...

Sok designer cuccból egyébként már az eredeti is olyan gagyin néz ki, hogy simán azt hinném rá az utcán, hogy hamisítvány.

Gyöngyike írta...

Én rendszeresen rendelek a fashiondays oldalról,de SOHA nem kaptam gagyi cuccot!!Több Dolce Gabbana ,Cavalli ékszert ,cipőt ,orat ,ruhát, rendeltem és mindegyiknek rendben volt a doboza,papírjai stb
Nem is értem a negativ kritikákat és előbb nézesse meg az illető ha ennyire kételkedik és utánna dobáljon sarat a fashiondaysre!!Igen,régebbi kollekciós termékeket is árulnak,de pont ezért tudja megvenni az ember olcsóbban!!
Jah,meg ha nem tetszik a termek vissza is lehet küldeni és visszakapom a pénzt a számlaszámra!!!!!!
Nem kell megtartani és a szekrénybe tenni a terméket ha nem tetszik és utánna kritikus megjegyzést írni a cégről hanem vissza kell küldeni kérem szépen!!!
Nos,csak ennyit szerettem volna leírni!

Köszönöm

Névtelen írta...

Sziasztok!

23.-án rendeltem 3 terméket a Hello Monday oldalról, ma kaptam meg.. már eléggé vártam :D
1 YSL körömlakkot, 1 Chanel szájfényt (már teszlem és szuper! kaja után is maradt fent belőle!!) 1 Lancome szemfestékpalettát.
Sztem rendben vannak, igaz nekem eddig csak 1 Chanel rúzsom volt, tehát nagy összehasonlításom nincs, de így elsőre nem tűnik kamunak.
Nyilván mindeki mérlegeljen megéri-e rendelni, de sajnos nagyon soká hozzák ki.. ehhez képest sztem drága az 1500 Ft-os szállítási ár!

Jaa ui.: aki rendelt már esetleg, a légpárnás borítékon tényleg a Miss Hungary aláírása van? :D Mert nekem úgy tűnt ;)
Viki

Névtelen írta...

Én rendszeresen rendelek tőlük, eddig semmi bajom a termékekkel! Most egy nude Chanel rúzst várok, kíváncsi vagyok rá. Hogy eredeti-e? Azt majd lecsekkolom a Douglas üzletbe! A kiszállítás nekem 1 hét, pedig én nagyon vidéken lakom. :D