2012. augusztus 3., péntek

1 pink felső - 2 füstös smink


Imádom ezt a neon pink felsőt, de valamiért olyan nehéznek érzem jó sminket kitalálni hozzá. Ritkán használok magamra hidegebb színeket, pedig a meleg árnyalatok, úgy látom, kevésbé mennek hozzá. Eddig kétszer viseltem ezt a felsőt, mindkétszer a döntésképtelenség jellemezte a hozzá alkotott sminkemet, vagyis próbáltam keverni bennük a meleg és a hideg színeket. Elég hasonló lett egyébként a kettő, na meg kevés képen vágok vállalható fejet, többet közt ezen indokok miatt is vontam össze őket egy bejegyzésbe.
Így utólag megnézve nekem az első jobban tetszik. Nektek?








 

 A szemhéjamon a NYS Taupe Pearl szemfestéke van, mélyítóvonalban NYS Greyish Brown, kívül egy pici fekete. Arcomon Milani Luminous, a rúzsra nem emlékszem, a szájfény szerintem az Essence XXL Nudes Nude Candy (?) színe.


 A szemhéjamra az Essence Party All Night és a Catrice Lunch at Tiffany's festéke került, mélyítővonalba ismét a NYX Greyish Brown ezúttal csokibarnával keverve, kívülre fekete. Az arcomon, ha jól emlékszem, csak bronzosítót használtam, a számra pedig itt is egy nude rúzs került, szerintem a Catrice 010-ese.
Legközelebb rögtön sminkelés után le fogom írni valahova, hogy mi hova került az arcomon, engem is idegesít, hogy nem tudom rendesen leírni őket.. Bocsi! :)

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mindkettő tetszik, de ha választanom kéne, akkor a másodikat! :)
Ha van kedved, kukkants be! :)

http://lifelikevision.blogspot.hu/

Zsofi írta...

Nekem si mind a 2 tetszik de szerintem is a 2.talán jobban...
de az a felső *-*....még mindíg...

Névtelen írta...

Ez vicces, mert nekem is a második tetszik, szerintem azzal kifejezetten jó! Bár ezt így képek alapján nehéz megmondani, élőben sokszor nagyon másképp néz ki. :-)

katjes írta...

lehet eleg sik vagyok de meg nem mondanam hogy ez 2 kulon smink =)) szep mind2 amugy!

Edike írta...

Abszolút a másodikra szavazok én is :-)