2012. szeptember 25., kedd

Maybelline Colorama - Új árnyalatok

Nagyon dögösen néznek ki a Colorama lakkok, mióta megkapták az új ruhájukat, annyival csábítóbbak, mint a régi, fehér kupakos változat, ti is így gondoljátok? :) Idén ősszel a kifutók által inspirálva a Maybelline több új árnyalatot is elhozott nekünk a Colorama család eddigi színei mellé, amikből kaptam is termékmintát, hogy megmutathassam őket nektek is. A széles színválasztékban minden alkalomra találhatunk kedvünkre valót az aranyos pasztelltől a vadító mély lilán át az érzéki vörösig. Ti melyiket választanátok?

Maybelline Colorama körömlakkokMaybelline Colorama 254, 26, 86, 652, 91

Maybelline Colorama 155, 150, 06, 67

Maybelline Colorama 108, 80

(Elnézést a rossz képekért és a csúnya lakkozásért, bad blogger day-em volt úgy tűnik)A színek nekem nagyon tetszenek, az állaguk azonban változó. Egyetlen szín volt a 11-ből, ami nem igényelt második réteget, a sötét mentás zöld árnyalat. Az összes többinek kellett a második, kinek jobban, kinek kevésbé, de kellett. Tény, hogy a lakkok ára a maguk 799 forintjával az olcsóbb kategóriába tartozik, így talán nem is várnánk tőle egyetlen ecsetvonásos, hiperpigmentált tökéletességet. 

Próbáltatok már Colorama lakkot? Szeretitek őket?

7 megjegyzés:

Aggie írta...

A boltban egyetlen árnyalat sem keltette fel az érdeklődésem, de az a zöldes nagyon szép felkenve.

suzie írta...

Nekem a sötétlila és az első képen az utolsó, korallos árnyalat tetszett meg nagyon:)

katjes írta...

nekem a bezs tetszene ha nem lennenek ilyen pici kis csillamok benne, itt a kepen nem latszik de amit en lattam az uzletben abban voltak..

doroffee írta...

Megmondom őszintén, nekem a régi dizájn jobban tetszett, bár lehet, az alakja miatt. Nekem is a világosabb korallos árnyalat a kedvenc ezekből :).

kéty^^ írta...

az első 3 szín és az a sötétlila bejön ^^

Elinore írta...

nekem ez a szett, így ahogy van! :D

Thündérke írta...

A 108-as nagyon tetszik, csak meg kellett volna, hogy vegyem múlt héten :)