2010. február 25., csütörtök

Blue Monday

Nagyon régóta kerülöm a kék színeket, ha sminkről van szó, mert mindig azt gondoltam, hogy a zöldesbarna szemem ebből a párosításból csak rosszul jöhet ki. Tévedtem. Kicsit kísérleteztem a palettámmal (ami máris nagyon a szívemhez nőtt), és rájöttem, hogy ha a külső V-be és a szemöldökcsont alá sötétkéket teszek, az egyáltalán nem is olyan rossz. :) Sajnos a képek nem adják annyira vissza, de az a szín is olyan szép, amit a szemhéjamra raktam.. finom bronzos barnás árnyalat.

Ami biztos: ezek a kék színek nem ússzák meg ezentúl, könyörtelenül folytatom majd a velük való kísérletezést.

 
  
  

Amit használtam:


6 megjegyzés:

Evandera írta...

Annyira imádom , hogy pontosan olyan színű a szemed mint az enyém :)
Na meg persze a blogod is elbűvölő!

suzie írta...

Köszönöm, örülök, ha tetszik :)

Anikó írta...

Szia! Lehet, h már kérdezték -akkor előre is bocsi-, de te hol rendelted? és mennyi volt a postaköltség? régóta nézegetem, h honnan lenne érdemes rendelni, most egy ebay-es linket szúrtam ki magamnak, de azért kíváncsi lennék a te véleményedre is, hátha az jobban megéri ;) köszönöm a válaszod előre is :) Anikó

suzie írta...

Szia Anikó!
Én a coastalscents.com-ról rendeltem, de tudsz a makeupgeek.com-on a webáruházból is rendelni (utóbbinál olcsóbb a postaktg). Ebay-en el tudom képzelni, hogy pár dollárral olcsóbban hozzájuthat az ember, de ott mindig nagyobb a kockázat, hogy nem kapod meg, ezért választottam én inkább a kicsit drágábbat.

Anikó írta...

köszi! megnéztem mind a kettőt, nekem a makeupgeek átláthatóbbnak tűnik, hát remélem nem lesz gagyi ;) itt mennyi a postaktg., azt tudod?

Anikó írta...

ok, látom már! a First-Class Mail International az $5.92.