2010. június 12., szombat

Hétvégi shopping / Weekend haul

Ahogyan azt már néhányan tudjátok, a múlt héten elkezdtem dolgozni. Hosszú pár nap volt ez, és nagyon úgy éreztem, hogy ideje megjutalmazni magam néhány új ruhadarabbal, kiegészítővel. Ugyan szerencsére nem kell az irodában elegánsan öltözni (ezt úgy értsétek, hogy a pasik rövidnadrágban is simán bejöhetnek), de mégis szeretném kicsit felfrissíteni a ruhatáramat. Az már csak plusz öröm volt, hogy van, ahol már a nyári leárazások is elkezdődtek. :)

Soo this was my first week at work and I really felt the urge to reward myself with a few bits and pieces today. Even though I thankfully work in a rather casual environment (I mean guys can wear shorts in the office), I still want to refresh my wardrobe a little bit. I was glad to see that summer sales already started at some shops!


Több képért katt a továbbra!

See more pics after the jump.




Fehér rövidnadrág / White shorts (Bershka)
Nagyon kényelmesnek tűnik, és nem is volt drága. Már csak azt remélem, hogy nem fog felcsúszkálni járás közben, ami nálam a legtöbb rövidnadrággal/miniszoknyával sajnos így van, és állandóan húzogatnom kell őket lefelé...

These shorts seemed to be really comfortable when I tried them on at the store, and they weren't expensive either. Now I only hope that they won't ride up when I walk, which usually happens to me with most shorts/mini skirts and I really hate pulling them down like every few minutes.. :/

Lila velúr elöl kivágott telitalpú (H&M)
Purple suede peeptoe wedges
Már van egy elöl kivágott magassarkúm a H&M-ből, ami után azt mondtam, köszönöm, nem kérek több cipőt ebből az üzletből, ugyanis olyan helyeken törte fel a lábam, ahol más cipő eddig még soha. Most mégis elcsábultam, nagyon megtetszett, és talán mivel velúr, tehát puhább a teteje, nem fogja feltörni a lábam. Legalábbis remélem.

Ok so I made a resolution earlier that I won't buy shoes from H&M ever again. I have a pair of peeptoes from there that torture my feet like no other high heels. I couldn't resist buying this pair though, and as the top of it is suede, which means it's softer, I hope it will be a lot more gentle to my sensitive feet than that other pair!

Fehér dupla soros öv (H&M)
White belt 

Nehezen találok magamra olyan övet, amit elég szorosra tudok húzni, úgyhogy ha épp van ilyen, és ráadásul még tetszik is, akkor nem hagyhatom ott a boltban.

I have a hard time finding belts that fit tight enough, so when I do find one and I even like it, I just have to bring it home with me.

Pénztárca / Wallet (Mango)
(vaku; természetes fény / flash; natural light)
Egy új pénztárcára tényleg nagy szükségem volt, mert épp szétment az előző. A Mangon kívül gyakorlatilag sehol nem is nagyon láttam pénztárcákat, de amúgy is szeretem a Mangosakat. Igazából nagyon vaciláltam kettő között, ez kívülről tetszett jobban, csak azt kifogásoltam, hogy kevés hely van benne kártyáknak (persze ha egy fakkba többet teszek, akkor elférnek, de van egy kis paranoiám, hogy néhány kártya egymáshoz érve becsipog a boltokban).. A másik egy lakk kígyómintás volt, ami kívülről kevésbé tetszett, viszont a belseje talán praktikusabb volt. Szeretem a kígyómintás dolgokat, de az nem volt túl szép kígyóminta, úgyhogy végül emellett döntöttem. 

Ok so this is something I really needed, since the one I've been using really needs to be tossed out. I love Mango for wallets, there were two that I liked and it was a very hard decision. I liket this one on the outside more but there's not much space for cards.. The other one was snake print, which I usually like but that one was not too pretty so I went with this brown one.

Táska / Bag (Mango)
Hú nagyon nehezen döntöttem itt is két szín, ez és egy tört fehér között. Kétségtelenül kell egy fehér táska is, de ez annyival jobban mutatott a törtfehérhez képest... Bár barátom szerint a másikat kellett volna, mert ez "nagymama színű", de mit ért ő hozzá! :D
Egyébként kifejezetten erős vonzalmat érzek az olyan táskák iránt, amiknek kézi fogójuk és vállpántjuk is van. Szinte soha nem hordom őket a vállamra akasztva, de nagyon tetszik, ahogy lóg le a vállpánt, miközben a kezemben fogom :)

This was a hard decision too! There was another colour from this style, an off-white-ish one. I definitely need a white bag as well, but this was soo much prettier than the off-white.. My boyfriend said I should have gotten that one because this is "a colour grandma's would wear" haha :P I disagreee!

Topok (Mango)
Igazából a bordót csak azért vettem meg, mert nagyon tetszett a fazon, viszont más színből nem volt kis méret. Aztán egy másik Mangoban találtam kékből is, ami jobban tetszik.. Valószínűleg egyszerre nem vettem volna meg mind a két színt, de most már megtartom a bordót is, végül is az sem rossz. :)


Hát ezek voltak a jól megérdemelt bolt-túrám eredményei. :) Nem is tudom mikor vásároltam ilyen jól, valahogy annyira nem tetszett az utóbbi időben semmi, hogy már kedvem sem volt elmenni a boltokba.

3 megjegyzés:

Maggie írta...

ah már rám is rámférne a shopping...be is iktatom sztem a jövőhétre:)

Babus írta...

melyik mangoban volt a kék felsőből kicsi?

táska is nagyon jo,feketében nem volt?

suzie írta...

A Váci utcaiban! De az nem biztos, hogy több is volt, mindenesetre ha van időd, azért érdemes megnézni. A Westendben tuti nincs.

Nem sajnos. Van egy sötét szín ami bizonyos fénynél feketének tűnik, de ha melléteszel egy fekete táskát, akkor látszik, hogy sötétkék.