2010. július 18., vasárnap

Lila - ezüst bulis smink Barry M porokkal - FOTN

Tegnap este lett is alkalmam kipróbálni a Barry M varázsporokat, és a lila-ezüst kombináció mellett döntöttem. Jó néhány évvel ezelőtt nagyon szerettem az ezüst és lila párossal festeni a szemem alkalmakkor, aztán valahogy teljesen elhanyagoltam és megfeledkeztem róla. Pedig mennyire jól mutatnak együtt! Fel is veszem őket ismét a repertoárba.

Yesterday night's makeup was done using my new Barry M dazzle dusts. I really love these, so pretty and highly pigmented shades! I chose to do a silver and purple look, I used to use this combination all the time years ago, but somehow I totally forgot about it. What a shame! Turns out I still adore this lovely colour combo! 


Több kép és a használt termékek listája a tovább után.

More pics and list of products used after the jump.




Amit használtam / Products used: 

Arc / Face
  • Dior Skinflash
  • Színezett hidratáló
  • Avon Arabian Glow bronzosító gyöngyök (kontúrként és bronzosítóként)
  • Astor Anti Shine púder
  • MAC Petticoat MSF (pirosító)
Szem / Eyes
  • IsaDora szemhéjalapozó
  • Barry M varázspor - 10 Szürke / Barry M dazzle dust, in silvery black (I guess?)
  • Barry M varázspor - 34 Cseresznye / Barry M dazzle dust in Cherry
  • Highlight - matt világos szín
  • H&M 4 részes lila paletta legsötétebb színe az alsó szempillák tövébe
  • Max Factor fekete szemceruza
  • L'Oreal Extra Volume Collagene + Diorshow spirálok
Száj / Lips
  • NYX Round Lipstick - Tea Rose
  • Be:Yu szájfény - 65 (világos, enyhén csillogó rózsaszín)

Akinek barna haja és zöld vagy barna szeme van, annak mindenképp ajánlom, hogy próbálja ki a lila - ezüst kombinációt, jól fog állni! A más haj- és szemszínűek nevében sajnos nem tudok nyilatkozni, de szívesen várom a véleményeket, ha kipróbáljátok/kipróbáltátok!

14 megjegyzés:

Unknown írta...

nagyon szép :) imádom a szádat, angelina :D

Babus írta...

nagyon szép:)
nekem kékes szürke szemem van,de kipróbálom majd vmikor ezt az összeállítást mert nagyon tetszik.

Babus írta...

vagyis inkább kékes szürkés zöldes:D

suzie írta...

Köszönöm! :)

Zsófi: majd számolj be, milyen lett! :)

Lumena írta...

Hűű gyönyörűszép! És jól áll neked a mosoly! :)

Andi írta...

szep a szemed is, de a petticoat gyonyoru! en lemaradtam rola, szerintem te vitted el at utolsot. :( es eddig birtam ki, hogy ne rendeljem meg de ezek utan a kepek utan muszaj. :)

suzie írta...

Lumena, köszi!:)

Andi: szerintem is, mert én felhívtam akkor mindhárom boltot, és csak az egyikben volt egy db. Viszont ott azt mondták, hogy kapnak még a kollekcióból azon a hétvégén, mert valami special event lesz.. Bár ha kaptak is, mostanra már tuti nincs. Honnan rendeled? Nekem a Happy Together tetszett még nagyon a kollekcióból..

Andi írta...

en a vaciban meg az arenaban voltam, az arenaban az egyik csajszi mar nem is emlekezett erre a szinre :)) de mar nem fognak kapni ebbol a kollekciobol elvileg.

az is szep nagyon :) de az rajtam nem igazan mutatott, nem ereztem magamenak. viszont sikerult megvennem a ruzst amit kineztem, es azt imadom, a Jazzed az.

Andi írta...

amugy neked a szemhejpuderek tetszettek? mert volt egy-ket szep, de en abszolut nem ereztem semmi "extranak", ami miatt megerne az arat, lehet velem van a baj..

suzie írta...

Már tuti nem, én 2 hete vettem ezt kb, az arénában és a váciban már akkor azt mondták, hogy nem kapnak többet belőle. :/
A Jazzed is csodaszép:)) Én is nézegettem, bár ha már vettem volna rúzst is, akkor inkább a Creme d'Nude-ot vettem volna. De inkább megfékeztem magam :D

A szemhéjpúdereket őszintén szólva meg se néztem élőben, képek alapján sem voltak semmi extrák. Meg nem is szeretem, hogy ha több szín így egyben van, nincsenek elválasztva.

barbi írta...

nagyon szép =)
ilyen kombinációt én is szoktam magamnak pingálni, bár lightosabban, tehát kissé világosabb és kevésbé csillámos színekkel, hétköznapra =)

Maggie írta...

szép nagyon:))

Névtelen írta...

Pretty! That color eyeshadow looks really nice on you! xx

suzie írta...

Barbi, Magdi, köszi!:)

Ariel, thank you!