2010. szeptember 19., vasárnap

MAC Disney kollekció kívánságlista

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már tűkön ülök a kollekció miatt! Alig várom, hogy október legyen, és végre élőben is meg lehessen csodálni az új termékeket! Eleinte nem igazán foglalkoztatott a MAC és a Disney közös sminkkollekciója, de mégiscsak eluralkodott rajtam a dolog, hála főként a Temptalia-n található képeknek és színmintáknak. A kollekció 4 részből áll majd: Dr. Facilier, Maleficent, Evil Queen és Cruella de Vil. A csomagolás kifejezetten a nem tetszik kategória számomra, sőt kissé gagyinak találom, de annyira jó dolgok kaptak benne helyet, hogy simán túl tudok rajta lépni. Gondoltam megosztom veletek azokat a termékeket, amik izgatják a fantáziámat, és amiket mindenképp meg akarok lesni élőben. :)

Dr. Facilier:
  • Greasepaint Slick - French Quarter
    Gyönyörű arany-fekete szemceruza
Maleficent:
  • My Dark Magic Mineralize Eyeshadow Duo
    Feketés alapú szemhéjpúder duo, az egyik fele finom lila csillámokkal, a másik fele kék csillámmal van tele. Nem a nagy, rossz, csúnya, idegesítő csillámnak tűnik, hanem a finom, szépséges, kellkellkellakarom csillám! :)

    A másik duoban található egy gyönyörű aranyzöld csillámos szemhéjpúder, de sajnos ugyanazzal a kékkel van párosítva, mint az előző. A körömlakkok is valami eszméletlenül szépek, de - ahogy azt már korábban is írtam - mivel műkörmöm van, ezért csak a lábamon hordok lakkot, oda meg nem illenének ezek a színek.
Evil Queen:
  • Strange Potion lipglass
    Üde, babás, barack színű szájfény enyhe, miniatűr, közel sem tolakodó csillámokkal. Nyárra jobban el tudnám képzelni, és nem is igazán hiszem, hogy beleillik a kollekcióba - de kit érdekel?! Mindenképp hazajön velem. Így lesz. Kész. Pont.
  • Toxic Tale rúzs
    Első gondolatom a színmintát meglátva: na EZ rúzs!! Egyszerűen imádom már látatlanban is, mégis bizonytalan vagyok kicsit, hogy hordanám e a lakásom négy szép falán kívül, úgyhogy még meg kell róla bizonyosodnom győznöm magam, hogy nem túl élénk színű. Ezt is inkább nyárinak találom egyébként. 
A Cruella de Vil kollekcióból annyira nem fogott meg semmi, bár a Wicked Ways szájfénynek szép színe van, de nem tűnik túl jónak, a szájon készült mintán tisztán látszik, hogy látványosan meggyűlik a száj redőiben, amit nem szeretünk. A narancssárgás piros Heartless rúzs ígéretesnek tűnik, de megint csak a "vajon hordanám?" kategória.

A termékekről képeket a fenti 4 linken találtok, nem tettem be őket egyesével, főleg, hogy a Temptalia oldalán arra kérnek minket halandókat, hogy ne linkeljük közvetlenül a képeket. Szóval nem linkeltem. Azért remélem megtaláljátok őket. :)

Ami még nagyon izgatja a fantáziámat, az a Cyndi Lipglass, úgyhogy őt is nagyon várom októberben. A Gagát nem, mert az is meggyűlik a száj redőiben, úgyhogy magában, rúzs nélkül használni esélytelen.

Ti is várjátok a MAC Disney kollekciót? Mikre csorgatjátok a nyálatokat belőle?

16 megjegyzés:

Babus írta...

Nekem a MAC Hot House Lipglass meg a My Dark Magic Mineralize Eyeshadow Duo tetszik,de a körömlakkok is nagyon szépek.

A Toxic Tale rúzs nagyon szép,de nem tudom elképzelni magamon:D

Maggie írta...

Zsuzsi az a két szemhéjpúder nem ugyanazzal van kombinálva..te hogy láthatod ugyanannak?:D nyilván nem is csinálnának ilyet..

suzie írta...

Tényleg nem teljesen ugyanaz, ha jobban megnézem, de a színminták nekem iszonyú hasonlóak. Annyira hasonlóak, hogy nincs értelme mindkettőt megvenni:/ Pedig a másik szín olyan szép.

Maggie írta...

szerintem akkor rosszul van a monitorod beállítva..nekem tökmás a kettő..de részemről mindegy igazából:)

Eszti www.makeuponabudget.hu írta...

én nem értettem a nagy hurrogást amikor kijött a disney kollekció..odáig vagyok értük! oké a csomagolás egy kicsit olyan mint az első sminkládácskámon amit úgy 10 éve kaptam,de lehet éppen ezért belopta magát a szivembe...a színekkel még én is küzdök, hogy mit hordanék-mit nem..

Andi írta...

Nekem sajnos tul sok minden tetszik, es annyit biztosan nem fogok tudni megengedni magamnak.. ugyhogy tudatos a listam, csak nehany abszolut szukseges dolgot veszek :)

barbi írta...

a duo eyeshadow-k nagyon tetszenek, meg a körömlakkok is...hozzám közelebb állnak az ilyen sötét és csillámos-csillogó színek.
vannak szép rúzsok és széjfények is, de velük alapvetően nem élek, tehát vásárlási szempontból hidegen hagynak, tudom, hogy csak itthon tenném fel őket :D

suzie írta...

Andi: "abszolút szükséges"? remélem nem haragszol meg, ha ezen egy kicsit nevetek :D

suzie írta...

Egyébként megnéztem most az irodában is a szemhéjpúder duókat, és itt tényleg jobban kijön köztük a különbség, de még mindig tartom, hogy mindkettő biztos nem jön. Viszont a kék sokkal szebb abban, ami a zöldes-arannyal van párosítva, úgyhogy azt hiszem, nehéz meccs lesz a kettő között ez :D

Andi írta...

A, nem.:)) De tényleg, abszolut tudatos a listám, nyugodt a lelkiismeretem. :)

Unknown írta...

A pontos dátumot lehet tudni, hogy itthon mikor kerül boltokba? Vidéki vagyok, és "hiába" nem szeretnék utazgatni :)

suzie írta...

Andi: mire pályázol?:)

Dorina: a hónap első munkanapján,vagyis 1-jén!

Andi írta...

Cruella de Vil

Szájfény: Wicked Ways
Her Own Devices Beauty Powder
Rúzs: Heartless

Evil Queen

Szájfény: Hot House
Pirosító: Bite of an Apple

Maleficent

Szemhéjpúder: My Dark Magic Mineralize Eyeshadow Duo
She Who Dares Mineralize Eyeshadow Duo

Bocs ha szétcszúszik, copy-paste volt.. van még pár kérdőjeles, amit igazából muszáj megnéznem, de ezek majdnem tutik.:)

Unknown írta...

Szuper! okt. 2-án van a szülinapom, és akkora terveztem egy bevásárló körutat az Aréna Plázába :D

Unknown írta...

akkorra

suzie írta...

Micsoda jó időzítés!:D Boldog szülinapot előre is!:)