2010. szeptember 4., szombat

MAC Face Chart inspirálta smink

Végre szombat, semmi dolgom, mi mással tölthetném, mint sminkeléssel. :) Rég csináltam extrább, színes sminket, és ezzel a MAC Face Chart-tal már jó pár napja szemezek. Itt volt az ideje megpróbálni. Külön felhívnám a figyelmet a kócos hajra és a sportmárkás rövid ujjúra, amik "szerves részét" képezik a képeknek (szombat = lustaság!).

It's Saturday finally, one of the two days of the week when I have the time to play around with makeup a bit. It's been quite a long time since I did a colourful look, and I've been eyeing this MAC Face Chart for the last few days. Don't pay attention to the messy hair and puma t-shirt please lol.. Saturday is my lazy day! 


Több kép és a használt termékek listája a tovább után.

More pics and list of products used after the jump.





Amit használtam / Products used
  • Coastal Scents 88 palette (matt sárga, lila és enyhén csillámos sárga / matte yellow, purple, shimmery yellow)
  • Max Factor fekete szemceruza / black eyeliner pencil
  • Fekete zselés tus / black gel liner
  • NYX műszempilla 108 - falsies
A számra először egy bőrszínű rúzs került, majd narancssárga szemhéjpúder, átlátszó szájfény és végül középre egy kevés arany csillámos szájfény.

For the lips I used a nude lipstick, orange eyeshadow, clear lipgloss and a lipgloss with gold shimmer on the centre of the lips.

Az inspiráció: 

15 megjegyzés:

sunbeam írta...

Több sminkhez használhatnál ilyen színű "rúzst", mert jól áll az arcbőrödhöz.

barbi írta...

ááá, marhára tetszik:D nagyon jól néz ki...ehhez hasonlókat csinálhatnál még :$

suzie írta...

Köszönöm!:)

Sunbeam: á azért ez túl durván narancs :$ de épp készülök barátkozni a pirosas-narancsos rúzsokkal, bár azért ilyet utcára még nem mernék felvenni :D

Barbi: majd igyekszem:)

sunbeam írta...

A te bőrödhöz is nehéz eltalálni az ilyen tónusokból a legjobbat, de ez szerintem teljesen rendben van. Aki utcán meg kinéz, az csupán irigy.

suzie írta...

:) Most egy piros-pink, dinnyeszínű rúzst néztem ki így neten, szerintem a következő zsákmányom az lesz, csak jöjjön meg a fizum :D

Adri írta...

Jújjj ez nagyon tetszik :))
Szerinted lila helyett sötét kékkel hogy nézne ki?
Mert megyek esküvőre és ez msot nagyon megtetszett (a ruhám ezüst szatén ,sötétkék boleróval) szóval szerinted? :)) Majd kipróbálom :D
Puszi

suzie írta...

Igen, ezt akartam javasolni, hogy próbáld ki!:) Ez a jó a sminkben, ha nem tetszik, csak lemosod és kész :)
De szerintem a sárga szemhéjat is cseréld akkor ki, nem tudom, mennyire szereted teljesen a ruhához igazítani a sminket, de lehetne ezüsttel, vagy esetleg a kék több árnyalatát használva?

Maggie írta...

bohóóc:Dez volt a legelső és a második gondolatom is XD gondolom nem hordanád utcára és csak otthoni kísérletezgetés volt, de uh..nekem ez a lila-citrom-narancs kombó nagyon nem..

A. írta...

Szerintem meg nagyon jó. A száj utcára is simán hordható,a szem meg max egy kis finomítástigényel.

Babus írta...

nekem a száj nem tetszik. a szem szép:)

Szabó Áron írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Adri írta...

Szia Suzie!
(én voltam a Szabó aki az előbb kitörölte a megjegyzését mert a barátom profiljáról küldtem véletlen dem ost átjelentkeztem:$)

Igen gondoltam rá h eztüst alapon kék majd kipróbálom és megírom hogy sikerült :D Még semhéjalapozót kell vadásznom alverdét szeretnék de ahény dm-ben jártam egyikben sem találtam :( de van egy infőm h a délinél lévő dmben talán még van :))
A kék világosabb árnyalatát azért nem szeretném annyira mert nagyon világos kék szemem van de majd megnézem azt is hogy áll :D
Köszi ezt a klassz sminket már hetek óta ezen agyalok még is milyet kéne :D
Puszi
Ui:Imádom az aszpirin maszot :))

suzie írta...

Szia Adrusz! Szerintem akár egy kis lilát is tehetnél bele, hogy ne legyen túl "matchy-matchy" (nem találok erre magyar szót, de szóval hogy ne legyen teljesen ugyanaz a szín, mint a ruha), például eldolgozhatnád a kéket a szemöldök irányában ezzel a színnel. Csak egy ötlet:)
Örülök, hogy bevált neked is az aszpirin maszk!:)
puszi

Kiwi írta...

aww nekem nagyon tetszik *-*

Lumena írta...

Ejha micsoda smink, nagyon klassz lett! A "rúzs" színe szerintem is nagyon jól áll neked.