2010. szeptember 26., vasárnap

Nyereményjáték update / Giveaway reminder

Lányok! Szeretném megkérni azokat, akik más névvel kommenteltek a nyereményjátékhoz, mint amilyen néven követik a blogot, hogy írják meg a játéknál azt a nevet, amin rendszeres olvasók!

Ma már 26-a van, és 28-án, kedden éjfélkor lezárul a nyereményjáték. Aki még nem jelentkezett rá, de szeretne, az ITT megteheti.

De nem csak az emlékeztetés céljával írom ezt a bejegyzést, hanem hogy elmondjam, hogy hozzátettem a nyereményhez még valamit, vagyis valamiket. :) Ezek pedig nem mások, mint NYX Ultra Pearl Mania pigment minták, méghozzá a 3 kedvenc színemben: White Pearl, Fanta Pearl és Charcoal Pearl. Remélem, az is annyira fogja szeretni őket, aki megnyeri, mint én. :)


Here's a little reminder for you guys that my giveaway ends on the 28th, so you only have 2 days left to enter. If you haven't entered yet, feel free to do so by clicking HERE.


I'd also like to tell you that I added some more bits to the prize. :) I love NYX Ultra Pearl Mania eyeshadows and I thought you'd love it too, so I added samples of my 3 favourite shades: White Pearl, Fanta Pearl and Charcoal Pearl!

8 megjegyzés:

Annus21 írta...

Hát ha a szerencse rám kacsintana én örülnék neki. Bár még nem használtam soha pigmentet. De szép színűek.

suzie írta...

Biztos szeretnéd őket, gyönyörű színük van, és használni is olyan jó őket:)

Bogca írta...

Zsuzsi el se hiszed milyen izgatott vagyok, úgy szeretem a nyereményjátékokat és most még pigment is van benne :)))

Lillus írta...

már én is izgatottan várom az eredményt:)

suzie írta...

:)) már nem kell sokáig várni:)

Berta írta...

Nem nyerhetné meg ezt valaki más? Ha többen nyerhetnek, nagyobb az esély, hogy én is nyerek. :P :D

Zsuzska írta...

Szia!
Zsu néven követem a blogot, és aaa néven szoktam üzenni.

suzie írta...

Berta, ezt most egynek szántam még, viszont végülis beiktathatok még egy ilyen pigment mintákból álló kis második helyezéses ajit :) Szerencsére vettem elég tégelyt :D