2010. szeptember 29., szerda

A NYERTES(EK)

Kedden, azaz tegnap éjfélkor lezárult a nyereményjáték, amit hirdettem a blogon. Ez volt az első ilyen jellegű kis akcióm, de nagyon élveztem, úgyhogy biztosak lehettek benne, hogy nem az utolsó! :) Akit érdekelne, hogy hogy történt a nyertesek kiválasztásának a menete, azok kedvéért leírom, hogy a nyereményjátékos bejegyzéshez érkezett hozzászólásokon sorban végigmentem, leellenőriztem, valóban teljesítette-e az illető, amit leírt a kommentben, és ennek megfelelően Excelben annyiszor írtam be a nevét egymás után, ahány nevezési lehetőséget szerzett. Összesen 191 nevezés (tehát ennyi sor Excelben) gyűlt így össze. Ezt követően beírtam a random.org honlapon, hogy 1-től 191-ig dobjon ki nekem egy számot, ez a szám az első helyezett sorszáma, majd megismételtem a második helyezett felfedéséért is.
Ennyi elég is a körítésből azt hiszem, inkább térjünk a lényegre, úgyis tudom, hogy ezt akarjátok. :) Aki csodálkozna többesszámon.. Végül Berta ötletéből kiindulva létrehoztam egy kis második nyereményt is 3 NYX Ultra Pearl Mania pigment mintával (ami az első helyezettnek is jár a további ajándékok mellé).

Nos.... Akkor lássuk a nyerteseket.....

.....a tovább után.... :)


Tadadadaaammmm... *dobpergés*


Az első helyezett....


Gratulálok, Orsy


És a második helyezett.....


Neked is gratulálok, Lulu

Orsy és Lulu, kérlek titeket, hogy írjatok az email címemre, vagyis a livinpretty(kukac)gmail(pont)com-ra, hogy megbeszéljük, hova küldhetem a nyereményt! :)

A többiek se keseredjenek el, lesz még ilyen lehetőség! :)

7 megjegyzés:

Annus21 írta...

Huh, azta. Else merem hinni. Sose nyerek semmit sehol.
Köszi:)

zsuzso100 írta...

Gratulálok!

ledessert írta...

ááá!:D Ezt nem hiszem el.Majdnem:)

suzie írta...

igen :) én meg gonosz módon megmutattam! :D

Bogca írta...

gratula lányok :))

Orsolya Szucs írta...

Annyira nagyon köszönöm!! El sem hiszem!

Blushbaby86 írta...

gratula! :)