2010. december 10., péntek

Aktuális akciók! (Sigma, Cherry Culture és sok más)

Sigma

A Sigma a Black Friday akciója után most hétfőre megint kitalált egy akciót. Viszont valószínűleg látták, hogy a többi cég már mától akciózik, úgyhogy ők is úgy döntöttek, hogy már mostantól él a dolog :) Az akció értelmében a Complete Kit-et 20 dollár olcsóbban, 79 dollárért lehet megvásárolni. (És még egy ajándék ecsetet is kaptok hozzá, mivel $30 felett van a rendelés összege:) )


Cherry Culture

A Cherry Culture jelenlegi ünnepi akciójának keretében az összes náluk kapható sminkszettre 15% kedvezményt biztosítanak december 12 éjfélig. A kód, amit be kell gépelned, hogy érvényes legyen a kedvezmény: SETS15. Katt a képre!



Zuii Organik

A Zuii is kedveskedik nekünk karácsony alkalmából.


Coastal Scents

Aki december 13-áig a Coastal Scents-től rendel, az minden termékre 20%-os kedvezményt kap!


E.L.F - eyeslipsface

Az ELF ezúttal ingyenes szállítást plusz egy ingyenes, limitált szériás körömlakkot ad ajándékba azoknak, akik december 12-én, UK idő szerint éjfélig 10 fontnál nagyobb értékű rendelést adnak le. A kedvezmény aktiválásához szükséges kódot az alábbi képen találjátok.


Melyik akciót fogjátok kihasználni?

15 megjegyzés:

Tímea írta...

Tok jo h igy osszegyujtoted, nekem nincs nagyon idom nezegetni es napra kesznek lenni az akciokkal kapcsolatban.
A sigmatol uton van a rendelesem meg a black friday kapcsan, a CS palettakat majd a makeuplazabol rendelem meg (a holland oldalon sose volt keszleten mikor rendelni akartam:@) az elf termekek annyira nem fogtak meg, de majd lehet, hogy most kihasznalom a lehetosgeet:) a zuiisat meg nem ertem :$ de ahogy latom, nem is vonhato ossze a livinprettys kedvezmeny kartyammal :(:D

Babus írta...

Én szerintem CS-ről fogok rendelni, CC-n meg remélem lesz olyan karácsonyi akció is, ami minden termékre vonatkozik.

suzie írta...

Timi: én sem nézegetem, kapom a hírleveleket:))

Zsófi: jaja, én is arra pályázom CC-n:) Bár most decemberben elsősorban másokra költök, mint magamra, de egy rendelést azért beleféér :p

suzie írta...

Amúgy mit nem értesz a Zuii-n Timi?:) 5 különböző sminkterméket kell vásárolni, és kapsz ajándékba egy ecsetkészletet meg egy sminktanácsadást.
Sajnos igaz, nem vonható össze, de hátha azért megtetszik vkinek, gondoltam megosztom:)

Tímea írta...

Jaj azt ertem :D azt nem, h mire ertik amit ala irtak, de gondolom vannak kulonbozo sminkcsomagok amikbol lehet valasztani es annak az erteke negyvenvhanyezer es igy tovabb..?

suzie írta...

szerintem egyszerűen úgy, hogy ha 5 különböző terméket választasz, akkor az 5 legolcsóbbat választva ennyire jön ki az értéke

Babus írta...

Én van akitől megkaptam már a karácsonyi pénzt ( meg lehet holnap apukáméktól is meg fogom ), úgyhogy azokból rendelek:)
CC-n már összeállítottam mit szeretnék, csak az akcióra várok:D meg egy valamiből hiány van, remélem lesz nemsokára.

Tímea írta...

Ahh olyan idegesito mikor az ember sok mindent akar rendelni es valamibol mindig hiany van :@:D

Fanni írta...

A zuii akció nem rossz, viszont erről eszembe jutott valami...én még nem kaptam kártyát.:( Ilyen lassan postáznak? Vagy elkeveredhetett.Itthon vagyok,m ikor a postás jön, és semmit nem hozott még nekem:(

Babus írta...

Én sem kaptam még meg a kártyát. Ha jól emlékszem azt írta Zsuzsi, hogy ezen a héten postázzák.

purpurinum írta...

Tényleg jó, hogy összegyűjtötted! :)
Rendeltem is az e.l.f.-től, kemény 11,5 fontért 3 palettát (4-6 színűek), egy barna szemhéjtust, meg egy duo fibre ecsetet! Hihetetlen az ecset, 3,5 fontért... :D Néztem róla reviewt, azt mondták jó... na majd kiderül! :)

Bogca írta...

Úgy várom, hogy megjöjjön a Zuii-s kártya, nagyon kíváncsi vagyok az alapozóra, amit te is használsz :)

suzie írta...

Oh ne mondjátok, h még nem jött meg! :( Tegnapelőtt beszéltem azt hiszem a Zuiival, akkor azt az infot kaptam, hogy már postázva lettek, és akár már meg is érkezhetett néhányatokhoz.

Bogca írta...

Szerintem jövő hétre itt lesz :) Úgyse megyek kari előtt úgyhogy ráér igazából :)

Fanni írta...

Most megnyugodtam, h nem a postásnéninek tetszett meg, és eltette:) Bár a szomszédnál még mindig lehet...múltkor is az új személyimről az értesítőt egy hét után hozták át, akkoris szét volt tépve, meg totál elázott...még jó, hogy érdeklődtem a postán, és kivételesen megkaptam értesítő nélkül...