2011. január 18., kedd

Mutasd meg a sminktudásod!

Az L.A. Makeup egy jó kis lehetőséget adott nekünk, sminkrajongóknak, hogy bebizonyítsuk, mit tudunk. Jelenleg ugyanis nagyköveteket keresnek a márkának, amire egy saját magad által készített sminkről beküldött fotóval lehet jelentkezni. A jelentkezők közül 5 szerencsés nyertest választ majd ki az L.A. Makeup csapata.





A közzétett felhívás:
"Kedves L.A Makeup kedvelők!Szeretsz sminkelni, szereted a ragyogást,csillogást, sminkelést? Imádod a barátnőiddel megbeszélni a legújabb trendeket, divatszíneket? Szoktad magad sminkelni és esetleg még a Barátnőidnek is Te adsz tanácsot, szereted és vállalod a nyilvánosságot?? Ha válaszod igen, és szeretnél az L.A Makeup nagykövete lenni, akkor tölts fel magadról egy olyan fotót amely sminket Te készítetted el, és mi kiválasztunk 5 lányt akik főnyereménye nem más mint egy közös fotózás Dukai Reginával vagy Barbee-val ( Ti választhatjátok ki)! Ezenkívül tesztelheted termékeinket amit mi biztosítunk számodra és megoszthatod véleményed az ismerőseiddel! Jelentkezzetek az info@lamakeup.eu címen"


Az eddig feltöltött fotókat az  L.A. Makeup Facebook oldalán tudjátok megtekinteni.

Én már jelentkeztem. És ti? 

24 megjegyzés:

Maggie írta...

én szeretnék, de a durva sminked után kicsit értelmetlennek érzem:D:$

suzie írta...

Ne hülyéskedj már, és különben is 5 nyertes lesz :)

Maggie írta...

jó de ahhoz képest eddigi egyik sminkemet sem küldeném be:DD nem akarom, hogy úgy leszóljanak, mint ott egykét embert jaj:$
ha lesz időm lehet kreálok vmi szalonképeset és akkor nagy talán:D

Suzy írta...

Lájkoltalak, hajrá! ;)

Unknown írta...

suzie, te már biztosan benne vagy az első 5ben, sőt eddig első, gratulálok!!! :))))

Maggie! Nevezz be, én is beneveztem, csak a részvétel miatt :)

Kata írta...

Suzie, én már lájkoltak tegnap. valahogy odatévedtem, és mikor megláttam, hogy benne vagy, ráadásul milyen sminkkel, rögtön szavaztam rád. a tied a legjobb :))

Babus írta...

Magdi biztos nem szólnának le:)
Én is gondolkozom, de nem a régiek közül küldenék be. Meg mondjuk jó lenne ha sikerülne normális fényképet csinálnom:D Anyukámnál kísérletezek majd, ott legalább van fény.

Lillus írta...

én is hezitálok :/

suzie írta...

Köszönöm lányok :) Jelentkezzetek ti is, úgy kell felfogni, hogy vesztenivaló nincs! :)

Török Brigitta írta...

Igen,nagyon szép a sminked.Én is jelentkeztem,egy elég extrém képpel,de hát próba szerencse ! : )

Névtelen írta...

Én is gondolkozom rajta...majd holnap fodrász után, ha jó lesz a hajam megpróbálok alkotni valami szép sminket is.:P

De tuti te leszel az első helyezett, meg is érdemled.;)

Csillu írta...

Én is lájkoltalak, egyértelműen te vagy a legjobb:)

(amúgy nem értek sok képet, nem szépségverseny és nem playmate-választás, mégis olyan nagyon sok lány, mintha ilyesmire készült volna...)

bettynova írta...

öröm látni a blogger lányokat :-) mindenki nagyon ügyes, én lájkolnék mindenkit :-D

Szandi írta...

Ez a fotózás a fődíj? Hahaha... :/ nem túl motiváló.
De a termék kipróbálás igen! Hajrá Suzie! ;)

Bogca írta...

Én nem fogok, nem sminkelek olyan jól. Viszont kiakadok milyen emberek is jelentkeztek, az egyiken nincs is smink :DDD Van aki a mellével akar nyerni, van aki paintben készített szempillákkal. :D Ennyi erővel még én is nevezhetnék :$
Hajrá azoknak akik neveznek! :)))

Isabelle írta...

Egyertelmuen a tied a legjobb :)

Lillus ne viccel mar, hogy te meg hezitalsz :D

Tímea írta...

Ha en jelentkeznek, tuti, hogy csinalnek valami fullos sminket, es azt kuldenem be. De nem fogok jelentkezni, mert olvastam, hogy elso korben szemelyes beszelgetes lesz, aztan azok kozul valasztanak ki 5 nyertest. En meg mivel alig vagyok itthon, felesleges jelentkeznem, ugyse tudnek elmenni a meghallgatasra, meg ha nyernek is az utana valo programokra... Ugyhogy ezt most kihagyom.

Monday írta...

Szerintem a te sminked csak azért tűnik annyira durvának/jónak, mert a többi elég egyszerű.
Ha lesz új gépem, akkor talán elindulok, de igazából nem akarok nyerni, inkább csak a móka kedvéért. No meg nem hiszem, hogy az én hozzáállásom és stílusom összeegyeztethető ezzel a márkával...
Amúgy meg ha lenne a te sminkednél öt tízszer jobb te akkor is ott lennél a nyertesek között.

N írta...

Egyértelműen a tied a legjobb, sminktől függetlenül is gyönyörű vagy, az meg külön plusz, hogy nem neveztél be egyéb testrésszel a smink mellé, bár nem feltételeztem rólad egy pillanatig se.

Melyik lányra mondjátok, hogy paint sminkje van? Néhány képen annyi a ps, hogy akár az egész smink lehet szerkesztett, nem tudom eldönteni.

suzie írta...

Köszi mindenkinek!

Monday: Persze, mindig lehet jobbat csinálni, ez nem vitás!
Az pedig, amit írsz, hogy akkor is benne lennék, ha lenne 5 jobb, már csak azért sincs így szerintem, mivel ha már előre meglenne, hogy kit, kiket szeretnének nagykövetnek, akkor nem versenyt írtak volna ki, hanem megkerestek volna embereket.
Természetesen örülnék, ha benne lennék, ha nem így lenne, nem jelentkeztem volna, de ha a zsűri úgy dönt, van legalább 5 jobb sminktudású, alkalmasabb ember erre a feladatra nálam, akkor persze azt is elfogadom, tisztában vagyok vele, hogy nem én vagyok a világ legjobban sminkelő embere. :)
Egyébként remélem jelentkezni fogsz, én szeretem a sminkjeidet, és nagyon kíváncsi vagyok, mivel rukkolnál elő erre!

Monday írta...

Remélem, nem bántottalak meg, mert nem akartalak. Igazából úgy gondolom, hogy minden sminkverseny csalás egy kicsit, talán ezért is gondolom ezt. Viszont abban is biztos vagyok, hogy a választásuk mindenképpen főleg bloggerekre fog esni, hisz ez nekik is jó. Ahogy maga a verseny kiírása is.
Sok ötletem van mit csinálnék, még nem döntöttem el, ahogy azt sem tudom, hogy csak egy sminket lehet-e küldeni.

Amúgy meg nem vagyok biztos benne, de van 2 olyan jelentkező, akik talán nem is saját maguk vannak a képen. O_o

Török Brigitta írta...

Monday:igen,csak egy képet lehet küldeni !

Tímea írta...

szerintem azert biztos, hogy benne leszel az 5-ben, amire Monday is celzott, mert amugy is mindig irsz roluk, meg kuldenek mintakat, meg kiteszik az uzenofalukra, ha irsz roluk... ezek utan az lenne a meglepo, ha nem lennel benne az 5ben :D

virág írta...

nagggyon jó a smink, mondjuk mi ez hogy KÖZÖS FOTÓZÁS BARBEE-VAL?? :D

Hajrááá Suzie!