2011. február 5., szombat

Lila smink (nem csak) valentin napra

A sminket a valentin nap ihlette, de remélem azért az is megnézi a videót, aki nem szereti ezt az ünnepet, ugyanis bármilyen más alkalomra is teljesen megfelelő. Ezt azzal is tanúsíthatom, hogy én is kétszer viseltem már. :)


Több kép és terméklista a tovább után.

More pics and list of products used after the jump.






Amit használtam / Products used

Arc / Face
  • Max Factor Lasting Performance alapozó
  • Astor Anti Shine púder
  • Kiko Full Coverage concealer - korrektor
  • Kiko Essential bronzer
  • MAC Ladyblush Blushcreme  - krémpirosító
  • NYX Angel pirosító
Szem / Eyes
  • IsaDora szemhéjalapozó - primer
  • Wet n Wild Color iCon palette - Lust
  • Fekete zselés tus / black gel liner
  • Max Factor Xperience szempillaspirál (vélemény róla hamarosan)
Száj / Lips
  • NYX Megashine Lipgloss - Natural
Ti ünneplitek a Valentin napot? Mit terveztek?

30 megjegyzés:

morphine írta...

Na ez ütős,mert mostanában lilamániám van,s ez pedig annyira szép:)

Mnah, de a kérdésem az,hogy olvastam a nyereményjátékodról,és szeretnék részt venni de nem esik arról szó,hogy nemzetközi játék, vagy csak országos?
Mivel én Erdélyben élek,ezért érdekelne,hogy részt vehetek vagy sem?
Előre is kössz,és még sok évet a blogodnak:)

Felhőcske írta...

Szép a smink, mint mindig!:) Én nem ünneplem a Valentin napot, hülyeségnek tartom:)

suzie írta...

Köszönöm!

Morphine, nyugodtan jelentkezz, postázok külföldre is :)

Zsóka írta...

Szia!

Szokás szerint megint egy nagyon jó sminket csináltál, én is nagyon lilás vagyok:))
Csinálnál e esetleg egy rózsaszínes, vagy narancsos sminket majd esetleg, mert ezeket a színeket is szeretem és érdekelne, hogy te milyen színekből csinálnád, köszönöm előre is:))

Üdv:
Zsóka

Tekla Kocsis írta...

ez gyönyörű! nagyon jól áll!
az első képen rendesen 3D hatású (Y) :)

suzie írta...

Zsóka: persze, miért ne :) rózsaszínen valentin napra is gondolkodtam :)

morphine írta...

köszi,máris:D

Sasha írta...

Szia !

Fúú engem ez a smink most megihletett, lehet hogy ezt fogom elkészíteni bálra, bár ilyenfajta színeim nincsenek. :( Tudsz esetleg segíteni, hogy ezekhez hasonlót milyen márkában tudok beszerezni?? Köszi!! :)

suzie írta...

Szia!
Drágább márkából a MACben biztosan találsz hasonlókat, olcsóbból pedig talán Essence, Catrice. De a legjobb, ha körbenézel, igazából három színre lesz mindenképp szükséged hozzá, egy világos matt színre (rózsaszínes vagy bézs, mindegy), egy nagyon sötét lilára és egy közepes lilára :)

Dia írta...

huu nagyon tetszik:)
engem az érdekelne hogy mivel alapoztad le a szemhéjadat?

Adri írta...

Szióó!

Már nagyon vártam egy lila sminket..szuper nagyon tetszik...és azért is mert elég sok lila szemhéjpúderem van :D Ezt fogom mecsinálni valentín napra ;)

Puszi: Adri

Bogca írta...

Dijaah ott van a postban az összes használt termék :)

Nagyon tetszik és tök jól is áll :)
Én virágot szoktam kapni, meg vagy főzünk valami finomat vagy elmegyünk valahova. Mondjuk barátomnak névnapja is van. :)
Egyébként butaságnak tartom ha vki kifejezetten utálja a valentin-napot, ne adj isten hülyének tartja aki ünnepli. Aki ilyenkor kap/ad ajándékot nem feltétlenül csak ezen a napon szereti a másikat, de miért ne lehetne kicsit megemlékezni róla? nem azt mondom vásárolja fel mindenki a plázákat, azzal nem értek én se egyet, de aki a valentin-napot ennyire gyűlöli az karácsonykor is grimaszol a fa alatt?

Ms.Xixin írta...

Most veszem csak észre hogy te is balkezes vagy:),és már értem hogy néha miért néztek rám furcsán sminkelés közben(már aki nézte hogy mit csinálok).

Szép lett a smink:)

Én azért nem szeretem a valentin napot,mert ez csak egy átvett ünnep,kb olyan 10 éve.Aki akarja ünnepelje szíve joga,én viszont azt mondom aki szerelmes annak minden napja olyan,mintha valentin nap lenne.

Dia írta...

jajj télleg:D csak megnéztem a videot és egyböl irtam:)
köszii

Bogca írta...

Nem gondolom hogy aki szerelmes annak minden napja valentin-nap, hétköznapokon sokszor nincs ideje az embernek romantikázni, tény hogy lehet ezt gyakrabban is beiktatni, mint évente egy nap, de szerintem egy jó alkalom hogy kicsit az ember gondoljon a párjára, a kapcsolatára. Szent Bálint napja pedig a középkor óta ünnepelt nap, vagy megemlékeztek róla, ő a fiatal párok védőszentje. Az, hogy itthon a marketingje kb 20 éve jött be, egy dolog, de senki nem mondta hogy a Valentin-napot csak boltban vett csiricsáré szarokkal lehet ünnepelni.

Andrea írta...

Szia!
Nagyon szép lett a smink! Régóta nézem a blogodat,(sőt, a Te blogod volt a magyar beauty blogok közül, amit felfedeztem és azóta minden ilyen blognak a függője vagyok:)))). Nagyon tetszik az oldal, tetszenek a sminkek! Azt szeretném megtudni, hogy honnan van a Wet n Wild palettád. Nagyon tetszenek ezek a paletták, csak sajnos Mo.-n nem lehet kapni:(
Előre is köszi:)

Ms.Xixin írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Ms.Xixin írta...

Na ebből így is úgy is csak vélemény különbség lesz.De akkor sem hiszem hogy a szerelmet az év csak egy napján lehetne ünnepelni.És mind ezt egy szent miatt(már bocsi ha valaki vallásos).De igen abban igazad van hogy elég gyorsan el lehet veszni a hétköznapok forgatagában.Viszont nem szabad megfeledkeznünk arról hogy tartozunk magunknak és párunknak is annyival hogy nem csak az év egy bizonyos napján gondoljunk rá(mármint hogy hű ma jobban szeretlek mint máskor),hanem lehetőleg az év 365 napján tegyük ezt.
Mert sajnos ezt kevés ember élheti át,hogy milyen.
Bocs átmentem lelkizősbe de nagyon,nézzétek el nekem,a kismamák már csak ilyenek xD

Bogca írta...

Én is azt hangsúlyoztam hogy nem évente egyszer kell ezt csinálni, bocsi ha nem jött át rendesen. :) De szerintem azzal nincs baj ha valaki Valentin-napon IS gondol a párjára egy kis valamivel.

Bocsi Zsuzsi h eltértünk a témától :D :$

suzie írta...

Ms.Xixin: jobb kezes vagyok, csak tükörfelvételre van állítva, hogy ha a monitorra nézek, akkor se kavarodjak meg, hogy fordítva látom magam, mint a tükrömben :)

Andrea: Amerikából vannak a paletták, valaki megvette nekem kint és elküldte. De a nyereményjátékomban lehet nyerni kettőt is :)

Névtelen írta...

Nagyon szép vagy a képen :) és szuper a smink, úgyis megyünk jövőhéten bulizni úgyhogy kipróbálom.;)

Mi nem szoktuk ünnepelni, sokszor romantikázunk csak úgy, nem kell ehhez külön nap. Ajándékot meg pláne nem veszünk, mivel 1 héttel korábban ünnepeljük a névnapjainkat, felesleges lenne újra vmi...

Ms.Xixin írta...

aham,nem is tudtam hogy ilyet is lehet,bár igaz még videót se csináltam soha:)
és tényleg bocs hogy kissé elkanyarodtam a témától.

Felhőcske írta...

Szia Bogca!
Egyáltalán nem gondolom, és nem is mondtam ilyet, hogy hülye lenne bárki is, aki ünnepli a Valentin napot, de elnézést, ha félreérthető voltam:)

Katie írta...

Legtöbbször azt szoktam hallani az emberektől, hogy ők nem ünneplik a Valentin napot, mert nemcsak ezen az egy napon kell szeretni egymást, hanem egész évben.
Ez így van, valóban nem csak aznap kell kedveskednünk a párunknak, nem csak aznap kell oda figyelnünk rá, de ha már ez a szerelmesek napja, miért ne ünnepelhetnénk és lephetnénk meg egymást egy kis figyelmességgel?
Gondoljatok bele, ezen az alapon mondhatnánk, hogy anyák napja se legyen, mert őket sem csak aznap szeretjük!

Unknown írta...

Nagyon szép lett! :) Én is jól rákaptam a lilára mostanság!

Unknown írta...

lovely x

tündérbéka írta...

Szia!

Most találtam rá a blogodra és máris imádom!!! :) Ez a lila smink gyönyörű és nagyon jól áll. Eddig csak nézegettem ilyen sminkelős videókat, de soha nem próbáltam magamnak megcsinálni, de ezt azt hiszem kipróbálom.
Már tegnap este is megihlettél és sminkeltem, de csak úgy a magam szórakoztatása miatt. :)

Nagyon örülök, hogy megtaláltalak. :)

Frances írta...

Nagyon szép térhatású smink! :) A terméklistát olvasva az jutott eszembe, hogy szuper lenne egy videó az alapozás-pirosítás-kontúr... témában (már biztos kérte más is). Van hozzá kedved, vagy nincs tervbe véve ilyen?

Btw jelentkeznem kéne már a játékra, ez a smink igazán kedvcsináló hozzá :)

citromhab írta...

Ez a sminked is nagyon ütős, mint az összes többi. És a felsőd is nagyon tetszik, már amennyit látok belőle. :)

KESZTHELYI MÁRTA írta...

Boldog szülinapot!
Keszthelyi Márta, marta1122,(Twitter) Ms.Marta1960 (youtube)
email: gazdagodjon60@gmail.com