2011. augusztus 15., hétfő

GOSH rúzs és szájfény

Ki ne hallott volna már bjúti berkekben a GOSH híres, Darling nevű rúzsáról. Régóta ki szerettem volna már próbálni, mert ugye ha egy termék időről-időre mindig és sok helyen feltűnik, akkor arra bizony kíváncsi lesz az ember. Timi volt olyan cuki, hogy hozott nekem ajándékba egyet, mikor egyszer találkoztunk. :) Úgy örültem neki! Nemrég pedig, képzeljétek, az Ázsia Centerben láttam GOSH szájfényeket! Annyira meglepődtem, hogy hogy kerülnek ezek oda, na meg miért csak szájfény és miért csak egyféle színben?! Ezt az Ázsia Centert annyi rejtély veszi körül, de komolyan, tiszta misztikum az egész. :D De mindegy, a lényeg, hogy ez az egy szín pont tetszett, úgyhogy jött is velem belőle egy darab.


GOSH Light'N Shine szájfény


Az eladó srác mondta, hogy tekerjem le a kupakját, mikor a boltban nézegettem a szájfényt. Gondoltam valami extra ecsete van vagy ilyesmi, erre kiderült, hogy letekerésnél elkezd világítani. :D Van két kis lámpa a kupak két sarkában. Végül is praktikus, pont megvilágítja az ajkakat, másrészről viszont, ha belegondolok, nem nagyon jut eszembe olyan alkalom, amikor sötétben akartam sminkelni. Esetleg buli közben, de akkor meg csak simán felkenem, tükör nélkül, szóval maximum más látja, ha az államat kenem a szám helyett, én nem. Na meg kíváncsi vagyok, mennyire lesz hosszú életű ez a világítás. Ennek ellenére az ötlet aranyos és jópofa. :)
A szájfény maga nekem nagyon tetszik, emlékeztet egy Dior szájfényre, amit imádtam régen, csak egy jobban sikerült buli alkalmával véletlenül megváltam tőle. Alacsony pigmentáltságú babarózsaszín enyhe jeges fénnyel és soksok apró, halvány rózsaszín és halvány lila csillámmal. Neve nincs, csak egy számot találtam az alján, 03. Az illata vaníliás, nem ragad, az ajkunkra pedig ecsettel kenhetjük fel, amit én jobban kedvelek, mint az applikátort. Valahogy jobb érzés felkenni, simogatja a számat a puha ecset, haha. A csomagolás is nagyon rendben van, modern és igényes.

GOSH Velvet Touch Lipstick - Darling


A hírhedt Darling. :) Nagyon jó árnyalata van, nem csinál hulla ajkakat, ami egy nude rúzsnál nagy előny ugyebár. Az állaga engem kicsit a NYX rúzsokra emlékeztet, talán kicsit vizesebb, ha lehet ilyet mondani. Az egyenletes felvitel nekem néha gondot okoz, talán egy ajakceruza felett jobb lenne, legközelebb ki is próbálom.

A szájfény és a rúzs egymás mellett.

Rajtam pedig már láthattátok őket együtt ENNÉL a sminknél.

Próbáltatok már GOSH termékeket? Mi a véleményetek róluk? Örülnétek, ha itthon is kapható lenne?

11 megjegyzés:

katjes írta...

hát látszik hogy nem vagyok bjúti berkes mert életemben nem hallottam még ezekről a termékekről : DDDD


amúgy a parfümkereséses akcióddal mi lett, már kb fél éve volt de nem közölted hogy találtál e vmit a coco madmoiselle mellé-helyett

Marcsi írta...

Szia, nálunk Szlovákiában pontosabban Komáromban kapható ez a márka, még nem próbáltam, de ez a rúzs annyira tetszik a szájfénnyel együtt hogy holnap veszek is, és lehet más termékét is kipróbálom:)

Bikira írta...

Nagyon szép a rúzs és a szájfény. Na most leesett az állam, hogy Gosh van az Ázsia Centerben.:D Ezt látnom kell.:D Még sajna sosem próbáltam a márkát, de nagyon örülnék, ha lehetne itthon is kapni.
(Andi)

Viktória írta...

itt Hollandiában elég népszerű márka, minden drogériában megtalálható. A szemhéjpúdereket próbáltam, szerintem nagyon szép színük van, sokszor van náluk akció is, amikor pl a 4es szemhéjpúder 10 euro helyett 5, telejsen megéri annyiért :)
azt viszont nem tudtam, hogy ez a rúzs ilyen híres, tanultam most valamit :D

Nina írta...

Örülnék neki, hogy ha nálunk is kapható lenne ez a márka, eddig csak jót hallottam róla!

Nem rég indítottam a blogomat ha gondolod nézz be hozzám:

http://devilgirlmakeup.blogspot.com/

bettynova írta...

He-he én már sminkeltem sötétben, moziban, filmnézés közben, nagyon unalmas volt, muszáj volt valami hasznosat kitalálni :-)
Az Ázsia Center tényleg egy misztikum, sosem voltam, de nagyon érik,,,,

Biu írta...

Zsuzsi ha emlékszel nem osztanád meg velem/velünk merre talátlad a szájényt? :$ Meg hogy mennyiért vetted, nagyon hálás lennék, mert tervezek a héten kiruccanni oda :D

suzie írta...

Nagyon szívesen megosztanám, de én még mindig nem tudok ott kiigazodni :S A jobb oldali épületben van, fiatal srácok szoktak a pult mögött állni és hosszúkás az üzlet. A pulton vannak sminkcuccok, szemben a falon csak parfüm. Bocsi de több infóval nem tudok szolgálni :D :S

suzie írta...

Katjes: egyelőre a Miss Dior Cherie-t vettem meg, aztán ha régebbiek közül sikerül elhasználni valamit, akkor majd utána megint elgondolkodom, mi legyen a következő :)

Zsani írta...

Amúgy van funkciója annak, hogy világít, ugyanis az egyik oldalán ha leveszed a fóliát, alatta egy kis tükröt találsz, így akár az isten háta mögött egy puszta közepén is tökéletesen tudsz szájfényezni..:DD

Pont két napja lepett meg anyukám egy ilyennel, hogy találta az ázsia centerben 800 forintért és megtetszett neki, hogy világít, bevallom nagyon gagyinak tűnt első ránézésre, gondoltam, hogy valami kínai cucc, ő meg erősködött, hogy szerinte minőségi:) Most, hogy a kedvenc sminkes blogomon viszontláttam a szájfényt teljesen új megvilágításba került és nagyon örülök neki:)

pamiii. írta...

mikor Londonba utaztam a nyáron nem volt kérdést, hogy nekem KELL ez a rúzs, hiszen itthon lehetetlen megtalálni olcsón a tökéletes teljesen csillámmentes nude rúzst. tehát egy gyors swatcholás után landolt is a kosaramban.. viszont az én bőrszínemhez sokkal világosabb a kelleténél, tehát barnább bőrűeknek nek ajánlom. :|
viszont azóta megtaláltam ŐT, álmaim nude rúzsát: Sleek Nakedjét. szerelem. *-*